پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beigloo
... با توجه به تجهیزات جانبی تصمیم گرفتم کنونی بشم;)
منظورتان کدام تجهیزات است؟
کنون (مخصوصا 40 دی دوست داشتنی و خوشدستش) انتخاب فوق العاده ای است ، ولی پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب برند ، ابتدا لنزها، سپس فلاش و بعد سایر تجهیزات مورد نظرتان را مشخص و قیمتها را بررسی کنید. شاید قیمت لنزهای نیکون شما را بیشتر راضی کند. (مسلماً از کیفیت هم نباید غافل بود.)
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
منظورتان کدام تجهیزات است؟
کنون (مخصوصا 40 دی دوست داشتنی و خوشدستش) انتخاب فوق العاده ای است ، ولی پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب برند ، ابتدا لنزها، سپس فلاش و بعد سایر تجهیزات مورد نظرتان را مشخص و قیمتها را بررسی کنید. شاید قیمت لنزهای نیکون شما را بیشتر راضی کند. (مسلماً از کیفیت هم نباید غافل بود.)
سلام
منظورم در دسترس بودن و قیمت و ... برای تجهیزات دسته دوم بود،چون حتما به یک سری لوازم جانبی احتیاج دارم که با توجه به بودجه محدودم ترجیح میدم بعضیهاشو دسته دو بگیرم.البته هنوز مشغول بررسی هستم ولی تا اینجا دوربینهای مناسب بودجه ام کنون بوده،چندتا رویو از نیکون هم خوندم که واقعا وسوسه کننده س،ولی مشکل من بودجه س و دارم سعی میکنم متناسب با پولم بهترین انتخابو بکنم.
از راهنماییتون خیلی ممنونم،حتما در مورد نیکون بیشتر تحقیق می کنم،شاید نظرم عوض شه!:::happy:::
اگر جای من بودید کدام را می خریدید؟
سلام.
بیشتر از سه هفته است که دارم فروم رو زیر و رو میکنم تا بتونم دوربین مورد نظرم رو برای خرید انتخاب کنم. اما هر جا که سر میزنم یه جورایی احساس میکنم بین اعضای فروم جنگ و دعوا و کشمکش برای برندهاست.
چون قصد دارم خریدی که میکنم از خانواده DSLRها باشه طبعا باید قدم اول رو توی برندها محکم بردارم. اما واقعا گیج شدم که کدوم بهتره!:eek:
توی رنج قیمتی که مد نظرم هست چندتا دوربین رو کاندید کردم تا به کمک شما اساتید و دوستان محترم یکیشون رو انتخاب کنم:
canon 1000D
canon 500D
canon450D
Sony A200
Sony A300
Sony A350
Sony A230
Sony A330
Sony A380
Nikon D60
Nikon D3000
البته بیشتر روی Sony A350 و canon 500D نظر دارم.
لطفا کمک کنید تا انتخاب درستی داشته باشم.
پیشاپیش از نظرات و کمکهاتون سپاس گذارم.:::love2:::
پاسخ: اگر جای من بودید کدام را می خریدید؟
شما که در همان ابتدا، اعضای فروم را متهم میکنید، چگونه انتظار دارید به شما کمک کنند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
شما که در همان ابتدا، اعضای فروم را متهم میکنید، چگونه انتظار دارید به شما کمک کنند؟
نه اصلا اینطور نیست که می فرمایید.
شاید منظورم رو درست بیان نکردم. منظورم اینه که دوستانی که برندهای مختلف و مدلهای مختلف رو دیدن و از نزدیک با معایب و محاسن اونها کار کردن به یه جمع بندی قاطع درباره گزینه هایی که معرفی کردم برسن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
با عرض پوزش فراوان خدمت استاد روشن ...
فکر می کنم تا حدی میشه حق رو به این دوستمون بدین ... همگی اعضا روی این سایت تعصب دارند. نباید این تعصب باعث بشه که چشامونو روی بعضی از واقعیت ها ببندیم. فکر نمی کنم مدت زیادی باشه که فروم یکی از کاربران خوب خودشو سر همین قضیه که ایشون عنوان کردن از دست دادند و شاهد بحث های این چنینی دیگری هم بودیم.
قصد من نه دفاع از شخص خاصی است نه اهانت به عده ای دیگر ... که در همون مورد مذکور هر دو طرف رو به نوعی مقصر می دونم ... ولی باید این رو عنوان کنم, که به نسبت گذشته ای نه چندان دور که من به یاد دارم فضای فروم در این اواخر بیشتر درگیر بحث های حاشیه ای شده است. ( امیدوارم همیشه به این فکر کنیم که این مکان رو به عنوان یکی از بهترین فروم های تخصصی از هر بحث حاشیه ای دور نگه داریم. )
* امیدوارم هیج شخصی از این آف تایپیک من دلگیر نشه ... فقط می خوام با این صحبت من به عنوان حرفی که یه کودک از روی سادگی میزنه اما میشه روش کمی تامل کرد ... برخورد بشه.
** می دونم در این فروم خیلی کوجک تر از اونم که بخوام چیزی رو یاذآوری کنم ... اما جز نیت پاک چیزی پشت حرفام نیست.
به خاطر جسارتم از همه اعضا خصوصا جناب دکتر روشن عذر خواهی من کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir1630
[CENTER]به نسبت گذشته ای نه چندان دور که من به یاد دارم فضای فروم در این اواخر بیشتر درگیر بحث های حاشیه ای شده است.
دوست عزیز به حاشیه نرو:biggrin:
تجربه ات رو در اختیار این بنده حقیر بذار...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
بیشتر از سه هفته است که دارم فروم رو زیر و رو میکنم تا بتونم دوربین مورد نظرم رو برای خرید انتخاب کنم. اما هر جا که سر میزنم یه جورایی احساس میکنم بین اعضای فروم جنگ و دعوا و کشمکش برای برندهاست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
منظورم اینه که دوستانی که برندهای مختلف و مدلهای مختلف رو دیدن و از نزدیک با معایب و محاسن اونها کار کردن به یه جمع بندی قاطع درباره گزینه هایی که معرفی کردم برسن.
فکر نمیکنم بدون توضیحی که دادید هیچ بشری از حرف اولتون همچین برداشتی بکنه. نمیدانم از کجا به همچین نتیجه ای رسیدید.
من اگر جای شما بودم بین Canon 500D و Nikon D5000 (که در فهرستتان نبود) یکی را انتخاب میکردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
من اگر جای شما بودم بین Canon 500D و Nikon D5000 (که در فهرستتان نبود) یکی را انتخاب میکردم.
یعنی Nikon D5000 رنج قیمتی زیر750 داره؟البته بعلاوه لنز کیت.
البته در نهایت من باید بین Xو Y و Z یکی رو انتخاب کنم. لطفا یک جواب بدید. البته همراه با چراش تا من متوجه دلیل انتخابتون بشم.
از راهنمایی تون ممنون.