پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
:::happy:::سلام shante عزیز
من هم بین این دو مورد شک کرده بودم ولی حدود دو هفته می شه که دی 90 رو با 18-105 انتخاب کردم و ازش راضیم و این رو یادآواری کنم که ارگونومی دی 90 بهتره و خیلی خوب توی دست می مونه ولی برای من که تازه وارد دنیای DSLR ها شدم کار فوق العاده ای نکرده ولی چون من خیلی کم تجربه هستم نمی شه رو نتیجه گیری من حساب کرد :biggrin:
ولی من حدود یه ماه درباره انواع دوربین ها تحقیق کردم و اکثرا D 90 رو برتر دانستند.
با سلام
آقا شک نکن برو D90 رو بگیر که اصلا 500d در حد و اندازه اون نیست d90 دوربینی بین d50 و d500 است و صددر صد مخصوصا با این لنز 105-18 و با این قیمت یک خرید فوق العاده است
من نزدیک به 11 ماه است که این دوربین را دارم و با دوربینهای d40 و d500 و d450 نیز عکاسی کرده ام
مطمئن باشید دوربین d90 از دوربینهای d500 و d450 حرفه ای تر و خوش دست تر است . البته از دید بنده به 40d نمیرسد ولی تنظیمات آن خیلی راحت ، سریع و خوش دست است
خلاصه گفتن از ما :bye:
امیدوارم کنونی ها از دست بنده ناراحت نشده باشند من نظر شخصی خودم را گفتم و این مطلب میتواند از دید دوست دیگری کاملا برعکس باشد .
موفق و پیروز باشید
شناسی
سلام دوستان
تقريباً 10 ماه پيش با راهنمايي دوستان فروم يک FZ28 خريدم و به نظرم انتخاب خيلي مناسبي بود و باهاش لحظات خوبي رو گذروندم اما احساس مي کنم توقعم از دوربين بالا رفته و کيفيت دوربين(به خصوص مسئله نويز) و همچنين سرعت پايين اون و مشکلات ديگه برام ايجاد محدوديت ميکنه. به خصوص نويز که بعضي وقتا موقع اديت به شدت روي اعصابم راه ميره.
در SLR ها نظرم روي D90 ِ اما چيزي که در سمت مقابل مانع از تصميم قطعي براي خريد SLR ميشه اينه که بعيد مي دونم بتونم (برام توجيه داشته باشه) لنزهاي متعدد بخرم.
FZ28 رو با 3000 شات کارکرد و به همراه کيف و مموري اون مي تونم 400 بفروشم و براي SLR هزينه کنم.
در مورد کاربرد: براي کارهاي منظره، بناها و خانوادگي (بيشتر براي دلم) استفاده مي کنم و درآمد بالايي رو برام به دنبال نداره.
سوالم اينه که آيا D90 با لنز کيتش مي تونه منو ارضا کنه؟ و يا حسرت FZ28 با زوم بالا رو خواهم خورد؟
اين جوري بگم که بعد از چند سال کار با کامپکت و لايک براي خريد SLR دچار ترديد هستم.
چه کنم؟:(
نقل قول:
سوالم اينه که آيا D90 با لنز کيتش مي تونه منو ارضا کنه؟ و يا حسرت FZ28 با زوم بالا رو خواهم خورد؟
متاسفانه انتخابی که همه چیزهای خوب را یک جا داشته باشد وجود ندارد یعنی با با عوض کردن دوربینتان با اس ال ار چیزهایی را به دست می اورید و چیزهایی را از دست میدهید و تنها کسی که میتواند جواب سوال شما را بدهد خودتان هستید.
تا چه حد در جاهای کم نور عکاسی می کنید؟
در جای پر نور و وسط روز شاید فرق زیادی میان دو دوربین حس نکنید.
در عکاسی ماکرو 105-18 به FZ28 نمیرسد.
اس ال ار یعنی شروع خرج های بیشتر برای لنزهای مختلف و....
105-18 برای شروع لنز خوبی است و شاید با خرید یک 50 اف 1.8 با قیمت 150 تومن هم بتونید از عمق میدان کمتر و توانایی عکاسی در محیط کم نور لذت بیشتری ببرید.
یکی از دوستان بنده 2 سال پیش یک دی60 و لنز 55-18 خرید و هنوز هم با همان مجموعه عکاسی میکند و به لنز دیگری احساس نیاز نمیکند اما ممکن است فرد دیگری بعد از 1 ماه فیلش یاد هندوستان کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سوالم اينه که آيا D90 با لنز کيتش مي تونه منو ارضا کنه؟
برای موارد استفاده ای که گفتید به نظر من بله.
مگر اینکه بعدا بخواهید یک اولترا واید داشته باشید (به عکسهای آقای بردیا سعادت AM30 + توجه کنید)
در غیر این صورت ، کاملا شما را راضی خواهید کرد و یک عمر لذت خواهید برد. ;)
(البته الان نخرید. قیمتها جالب نیست. بگذارید یک ماه دیگر!)
با جناب غفاری خط رو خط شدم.
متشکرم که جواب داديد.
در مورد کاربرد ها بايد بگم به ماکرو علاقه دارم ولي نه زياد(با FZ28 هم خيلي هوس ماکرو نکردم)
تقريباً 30% عکساي من در محيط بسته است که ممکنه نور کم باشه.
بيشتر هم در نور روز و از مناظر و بناها و تجمعات استفاده ميشه.
چون شهرستان هستم از مشهد قيمت گرفتم 1230.
البته اگه بخوام خريد کنم واسه نمايشگاه آخر ماه ميام تهران. به نظرتون اون موقع مناسبه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام دوستان
تقريباً 10 ماه پيش با راهنمايي دوستان فروم يک FZ28 خريدم و به نظرم انتخاب خيلي مناسبي بود و باهاش لحظات خوبي رو گذروندم اما احساس مي کنم توقعم از دوربين بالا رفته و کيفيت دوربين(به خصوص مسئله نويز) و همچنين سرعت پايين اون و مشکلات ديگه برام ايجاد محدوديت ميکنه. به خصوص نويز که بعضي وقتا موقع اديت به شدت روي اعصابم راه ميره.
در SLR ها نظرم روي D90 ِ اما چيزي که در سمت مقابل مانع از تصميم قطعي براي خريد SLR ميشه اينه که بعيد مي دونم بتونم (برام توجيه داشته باشه) لنزهاي متعدد بخرم.
FZ28 رو با 3000 شات کارکرد و به همراه کيف و مموري اون مي تونم 400 بفروشم و براي SLR هزينه کنم.
در مورد کاربرد: براي کارهاي منظره، بناها و خانوادگي (بيشتر براي دلم) استفاده مي کنم و درآمد بالايي رو برام به دنبال نداره.
اين جوري بگم که بعد از چند سال کار با کامپکت و لايک براي خريد SLR دچار ترديد هستم.
چه کنم؟:(
سلام دوست عزیز بنده هم با دوربین fz28 عکاسی می کنم.پیشنهاد می کنم این دوربین رو به عنوان بک آپ نگه دارید .حداقا تازمانی که بتوانید از لنزهایی استفاده کنید که رنج های مورد نیازتون رو پوشش بده . در زمینه ماکرو بنده تجربه های بسیار خوبی با این دوربین داشتم و اگر به این زمینه علاقه مند هستید این دوربین تا حد زیادی می تونه نیازتون رو بر آورده کنه
مشکل نویز این دوربین رو هم با نرافزار های نویز ریداکشن می توان نا حدودی بر طرف کرد و شخصا تا بحال مشکل خاصی با این قضیه نداشتم موردی که می شه بهش اشاره کرد همان سرعت پایین در برخی از شرایط است. در ضمن از امکان عکاسی RAW این دوبرین غافل نشید :::happy:::
متشکرم جناب مهجوري
البته خريد SLR به معني بد بودن اين دوربين نيست و من در حد خودش ازش راضي ازم.
نقل قول:
در ضمن از امکان عکاسی RAW این دوبرین غافل نشید
بله درسته . بيشتر مواقع از اين فرمت استفاده مي کنم.
گزينه ديگه اي که مد نظرمه اينه که FZ28 رو نگه دارم و يه 450D با لنز کيت بگيرم اما نمي دونم کار درستيه يا نه چون بعيد مي دونم هر دو دوربين رو با خودم اين ور و اون ور ببرم (به خصوص توي مسافرت ها)