نوشته اصلی توسط
iman kh
اسلکت الومینیومی چیزیه که در 60 دی وجود داره اما در 650 دی وجود نداره , تا جایی که من میدونم از این نظر برتری کاملا با 60 دی هست (خیلی مزیتها قابل دیدن نیستن)
دستهای ما هم اختلاف سایز خیلی زیادی نداره و مهمتر از این خوشدستی فقط سایز نیست . همون نمایشگر دوم باعث راحتی کارکرد میشه / همون دکمه چرخون باعث راحتی کارکرد میشه / طراحی یک دوربین برای راحتی استفاده و سرعت بیشتر شدیدا اهمیت داره چون همیشه عکاس باهاش سر و کار داره
سایز دوربین / راحتی استفاده و ... نه تنها برای من بلکه واسه همه مهمه بدون شک و کسی نمیتونه بگه 650 دی راحت تر هست از 60 دی واسش و اصلا سلیقه ای نیست اما میتونه بگه با 650 دی ok هستم
درسته من همیشه میگم نظر من اینه که شبهه پیش نیاد و بنا بر تجربیاتم حرف میزنم نه چیز دیگه واسه همین همیشه لازمه بگم نظر من هست
تمتم هدف من هم این بود که بگم برتریهای 60 دی یعنی باتری / طراحی دوربین / درزبندی و بدنه / .. موضوعاتی مهم برای همه هستن اما برتریهای 650 دی برای همه مهم نیستن و فقط وقتی مهم میشن که شما واقعا نیاز به فیلمبرداری داشته باشین یا علاقه شدید به صفحه لمسی
برای همین هم در صحبتم گفتن برای عکاسی اما شما دقت نکردین
هنوز هم میگم بدون شک برای عکاسی 60 دی دوربین بهتری هست
شما اگر فیلمبرداری زیاد انجام میدید باید اول صحببتون بگید از چه منظری دارید نظرتون رو میگید مثل من که گفتم از منظر عکاسی تا کسی که سوال داره بدونه این نظر از چه دیدی هست