نوشته اصلی توسط
Maximeeder
سلام و خسته نباشید؛
کارشناسان و اساتید محترم،لطفا در صورت امکان من رو در انتخاب و خرید دوربین کمک کنید.با توجه به تغییرات عمده بازار و همینطور نوسان شدید نرخ ارز کمی در انتخاب محدود و دلسرد شده ام.
شغل من تهیه برنامه های تلویزیونی است و ترجیح می دهم به جای آوردن عکاس و اجاره دوربین این مجموعه را به تجهیزات اضافه کنم.
موارد عمده استفاده ما علاوه بر پشت صحنه و فیکس فریمهایی برای تکمیل کار تدوین،عکاسی مستند و شهری است.علاقه شخصی به پرتره و طبیعت هم اضافه بفرمایید.
آنچه که بسیار اهمیت دارد این است که من تا مدتی میخواهم با این دوربین سر کنم و تعویض زودهنگام برای من مقدور نخواهد بود.بنابراین شعار انگلیسیها یادمان نرود...
ترجیح من فول فریم است اما گویا مدل خوبی مثل D700 دیگر در بازار نیست.علت تمایل به فول فریم چیزی به جز امکان استفاده از لنزهای عالی این رده آن هم در رنج حقیقی آنها نیست.راستش با آنکه به خوبی تفاوت عملکرد کراپ و فول را می دانم،اگر از من بپرسند که کدام برای چه کاری مناسب است جواب دقیقی ندارم.
در مطالعه سایت و مطابق آنچه که دستگیرم شده باید بگویم من در حال حاضر تجهیزاتی از هیچ یک از دو برند محبوب کنن و نیکون ندارم و در انتخاب آزادم.
مبلغ کمی را برای اسن کار انتظار ندارم اما خوب پولم به D3 هم نمی رسد.
حالا فعلا می توان قید سه پایه و خرت و پرت را زد...
اما یکی از مهمترین فاکتورها:
آقایان و خانمها،من زیاد فرصت ندارم چون تا 6 ماه دیگر بچه من دنیا می آید و اگر تا آن موقع من دوربین و علم کاربرد و دانش عکاسی را به حد کمال نرسانم خانمم من را به سوی پروردگار می فرستد.
متشکرم!