پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
مد نظر شما از سیلینگ در چه حد هست
اولین رده دوربین های DSLR که اصولا زیر 1000 دلار (شاید دیگر باید بگوییم 800دلار)قیمت دارند
ویژگی هایی دارند که برای کاربران این گروه طراحی می شوند. کوچک بودن سبک بودن هزینه ساخت پایین و ...
در برند کانون مثلا هر چه بدنه به سمت XXD و XD می روند این فاکتورها (بدنه مقاوم تر و سیلینگ) مهم می شوند و نمود پیدا میکنند.
البته شخصا با 400D زیر باران ( با کمی احتیاط) عکاسی کرده ام همچنین کنار استخر و آبشار که کمی قطرات آب به دوربین می پاشید. مشکل خاصی وجود نداشت ( البته کمی احتیاط لازم است ! )
ممنون از راهنماییتون،منظورم فقط و فقط باران،رطوبت زیاد هوا و گاهی هم تغییر ناگهانی دما(نه خیلی زیاد) است.واضحه که برای کسی که از عکاسی درآمد نداره خرید XDکمی بعیده،ولی مثلا در همون سری XXD که فرمودین تفاوتی هست؟(مثلا بین 40d و 50d)...در مورد 450d چطور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
سیلینگ و استحکام بدنه دو موضوع متفاوت هستند. احتمالش زیاد هست که کسی به استحکام اهمیت بده، اما سیلینگ بهتر معمولا جز نیازمندی های کسانی که اینگونه دوربین ها رو تهیه میکنند نیست. در دوربینهایی در حدود 700 تومان، معمولا جای کار در حدی هست که قیمت نه به خاطر بهتر شدن بدنه، بلکه به دلایل دیگر افزایش پیدا میکنه.
بین این دوربین ها ممکن هست تفاوتهای جزیی از نظر کیفیت ساخت و استحکام بدنه وجود داشته باشه، اما تقریبا همه اونها در یک کلاس هستند و از نظر مقایسه هم همان صحبت کلی که در ریویو ها میشه کافی هست.
پس با این بودجه نباید زیاد به سیلینگ فکر کنم:(...ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beigloo
ممنون از راهنماییتون،منظورم فقط و فقط باران،رطوبت زیاد هوا و گاهی هم تغییر ناگهانی دما(نه خیلی زیاد) است.واضحه که برای کسی که از عکاسی درآمد نداره خرید XDکمی بعیده،ولی مثلا در همون سری XXD که فرمودین تفاوتی هست؟(مثلا بین 40d و 50d)...در مورد 450d چطور؟
خواهش می کنم دوست عزیز
7D بهتر از 40Dو50D
50Dو 40D تقریبا weather sealing برابری دارند.
40Dو 50D از 450D بهتر هستند ( از نظز سیلینگ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
خواهش می کنم دوست عزیز
7D بهتر از 40Dو50D
50Dو 40D تقریبا weather sealing برابری دارند.
40Dو 50D از 450D بهتر هستند ( از نظز سیلینگ)
پس طبق معمول جریان پول و آش است...سپاسگذارم دوستان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
سیستمی که بتونه از پس 12 MP بر بیاد! زیاد نگرانی برای 15 لازم نداره!
سلام
برای در نظر گرفتن این نکته بود که مگاپیکسل بالاتر دردسرهای خاص خود را به همراه دارد. نقل قول از جهت اینکه "نیاز ما چیست" آورده شده و نه اینکه دقیقاً مقایسه آن دو هدف باشد؛ حالا 12 با 15 نه! 15 با 10 را قیاس کنید. مثالاند فقط...
اطلاع از این موضوع بی فایده نیست و چه بهتر کسی که هنوز DSLR نخریده این مورد را بداند...
لینک زیر، بحثی در این مورد است:
کد:
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=32006737
نهایتاً به نظرم ارزش بررسی کردن را دارد و خیلی راحت نمیتوان آن را نادیده گرفت.
canon 500d ya nikon d3x ya nikon d5000
با سلام.من دوربین sx10 is دارم میخواستم یک دوربین slr بخرم ولی بین انتخاب سه دوربین canon 500d. nikon d3x nikon d5000 موندم.میخواستم راهنماییم کنید:think:;
پاسخ: canon 500d ya nikon d3x ya nikon d5000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bluebird340
با سلام.من دوربین sx10 is دارم میخواستم یک دوربین slr بخرم ولی بین انتخاب سه دوربین canon 500d. nikon d3x nikon d5000 موندم.میخواستم راهنماییم کنید:think:;
دوست عزیز این مقایسه اشتباه است
nikon d3x قابل مقایسه با دو مدل دیگر نیست این دوربین یک دوربین فوق حرفه است که قیمتی حدود 6 ملیون دارد
مقایسه دو مدل دیگر هم فبلا در دیگر بخشهای این فروم صورت گرفته که میتونید سرچ کنید
موفق باشید
پاسخ: canon 500d ya nikon d3x ya nikon d5000
با سلام
دوست عزیز ابتدا بصورت متعارف تایپ کنید
بله لوازم جانبی نیکون در داخل کشور یافت میشه