جناب مشهدی وحید ممنون ازجوابتون اما دلیل پیشنهادتون کيفيت بالای 18-105 است يا کيفيت پائين لنز 18-55 ؟ نظرتون راجع به گزينه 3 چيست؟
Printable View
جناب مشهدی وحید ممنون ازجوابتون اما دلیل پیشنهادتون کيفيت بالای 18-105 است يا کيفيت پائين لنز 18-55 ؟ نظرتون راجع به گزينه 3 چيست؟
D90+18-105 kit lens+50mm f1.8(اگر بتوانید قید بیمه را بزنید و اندکی ارزان تر بگیرید)=1350000 Toman
دلیلش " ارزش در برابر پول پرداختی" بالاتر لنز 105-18 است, که وقتی آن را روی کیت میخرید, این ارزش بیشتر هم میشود.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7690
کلا ً با خرید بیشتر از 1 لنز در شروع کار مخالفم, و این ترکیب هم به نظرم ترکیب جالبی نمی آید, بهتر است در شروع کار یک لنز زوم مناسبتر داشته باشید تا اینکه یک زوم رده پایین و یک پرایم ...نقل قول:
نظرتون راجع به گزينه 3 چيست؟
گزینه 3:D90 Body+My Friend's 18-55+50mm f1.8 = 11400
والابعضی دوربین ها اصلا کیتشان همان 55-18 است و کاربرانشان هم مشغول عکاسی هستند.
در مورد هزینه هم اینجوری پول کمتری پرداخت می شود درواقع بگذارید اینجوری بگم :پول بیشتری در جیبتان می ماند.
اینکه ما تمام پول درون جیبمان را خرج کنیم و نهایتا خوشحال باشیم که ارزش بیشتری در برابر پول پرداختی بدست آورده ایم همان حقه بازاریابی و تبلیغاتی است که کارخانه ها دنبالش هستند.
لنز 55-18 را هم رو کیت هم که حساب کنید ارزانتر از 50 هزار تومان فکر نکنم بشود. گارانتی و بیمه هم که 5/2 % اضافه می کند مثلا در می آید 3 هزار تومان کلا میشه 11430000 ریال
و به نظر شخصی من داشتن 2 لنز که حد اقل از کیفیت یکیش مطمئن باشم بهتر است.
بقیه پول را هم خرج خرت و پرت هایی مثل مموری و کیفی چیزی کنید.
یاسین جان منظورت رو از 1350000 تومان نفهمیدم . یا من قیمت ها را اشتباه کردم؟نقل قول:
D90+18-105 kit lens+50mm f1.8(اگر بتوانید قید بیمه را بزنید و اندکی ارزان تر بگیرید)=1350000 Toman
محمد رضا جان منظورت را قسمت اول جملات متوجه نشدم , اگر بنا بر این باشد شاید خرید دی 5000 با صرفه تر نیست و به نسبت قیمت جیبمان خالی نمی شود :::confused2:::
در مورد 18-105 هم تا انجایی که اطلاع دارم و همانطور که وحید خان گفتند با توجه به ارزش پراختی لنز ارزنده ای هست
سلام دوستان من شدیدا قاطی کردم !! یکی از دوستان میخواد 350D خودش رو با دوربین فعلی من ( در امضا ) عوض کنه + 100 تومن هم سر میخواد ... به نظر شما هنوز و بعد از گذشت این همه مدت از ساخت 350D ، خرید اون بصرفه هستش !؟ در ضمن من میتونم یه نمونه ی نو بخرم مثلا 1000 دی یا 450 دی ولی خوب اگر واقعا این معامله 350 دی ، مورد خوبی باشه با باقیمانده ی پول میشه حداقل یه 55-250 هم خرید .
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
مدتي پيش هنوز تك و توك نوش تو بازار پيدا مي شد به حدود 300 هزارتومان بدنه كه من وسوسه شده بودم يه دونه بخرم ولي تنها چيزيش كه اين روزا غير قابل تحمل شده ( مخصوصا اگر به دوربين جديد تري عادت كرده باشيد) LCD كوچك و با رزولوشن پايينشه (1.8 اينچ و 115000 پيكسلي) وگرنه از ساير لحاظ هنوز خيلي خوبه.
در مورد LCD که واسه دوربین خودم خیلی بهتر از اون هستش ... 230 هزار .
بعد فرهاد جان نوی اون رو میدادن 300 تومن !؟!؟ عجب ارزون !
بالاخره به نظر شما واسه من یه دوربین نو بهتره ( البته اونوقت حداقل تا 6 ماه نمیتونم لنز بگیرم ) یا همین دوربین 350 دی با یکی دو تا لنز مثلا 55-250 + 50 مم f 1.8 ...؟ کلن چون خیلی کوچیکه هم میترسم زیاد توی دست خوب نباشه و متاسفانه هنوز نتونستم دست بگیرم این رو .
قصد اولیه ام خرید یه 40 دی کارکرده بودش که با قیمت خوب و کارکرد مناسب پیدا نکردم .