پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vandad
سلام با اجازه بر و بچه های عکاس من به علت علاقه ام به عکاسی (رشته ی کاریم نیست) دارم واسه خرید یهslr که دوربین اولمه اطلاعات جمع میکنم.
میخوام یه pentax K20D+18-55 lens kit بخرم. اما فکر میکنم بد نباشه به جاش یه 5D کارکرده تمیز گیر بیارم
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
با سلام
جناب ونداد Pentax20D دوربین کراپ دار است (1.5).5D فول فریم است . یک جورهایی قابل قیاس نیستند.
5D دست دوم تمیز هم به نظرم کم گیر می آید.
دوربین فول فریم به عنوان اولین دوربین به نظرم پیشنهاد خوبی نیست.کلا دوربین SLR همراه خودش خرج زیادی دارد.دوربین SLR فول فریم خرج هایش بسیار بیشتر است.
پیشنهاد من به شما خرید یک دوربین از سری های Entry Level از برندهای Canon و یا Nikon است. البته نه اینکه Pentax یا ... بد باشند .
از نظر من خرید دوربین و لوازم جانبی ،همچنین فروش دوربین از این دو برند در ایران بسیار راحتتر است.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
با سلام
جناب ونداد Pentax20D دوربین کراپ دار است (1.5).5D فول فریم است . یک جورهایی قابل قیاس نیستند.
5D دست دوم تمیز هم به نظرم کم گیر می آید.
دوربین فول فریم به عنوان اولین دوربین به نظرم پیشنهاد خوبی نیست.کلا دوربین SLR همراه خودش خرج زیادی دارد.دوربین SLR فول فریم خرج هایش بسیار بیشتر است.
پیشنهاد من به شما خرید یک دوربین از سری های Entry Level از برندهای Canon و یا Nikon است. البته نه اینکه Pentax یا ... بد باشند .
از نظر من خرید دوربین و لوازم جانبی ،همچنین فروش دوربین از این دو برند در ایران بسیار راحتتر است.
موفق باشید
درسته K20 کراپ 1.5داره شبیه مدلهایی مثل 50d یا d90 که به نظرم کراپ 1.6 دارن
منظور من مقایسه این 2 تا نبود. چون احتمالا دوربینی که بخرم به این زودیا عوضش نمیکنم منظورم بیشتر ارزش و کارایی بیشتر در قبال رقم پرداختیه.
در مورد K20 هم (جدای از بحث داغ برند که من اصراری بر برند خاصی ندارم) تو این سطح قیمت بی رقیبه!
در مورد هزینه ها هم (که همه جا سعی میکنه حرف اولو بزنه!) راهنمایی خوبی کردین
سپاس...
نقل قول:
در مورد K20 هم (جدای از بحث داغ برند که من اصراری بر برند خاصی ندارم) تو این سطح قیمت بی رقیبه!
عذر میخوام دوست من ، مگر قیمتش چقدره !؟! من کلن در مورد پنتاکس اطلاعی ندارم و جستجوی مختصری هم کردم ولی مطلب مفیدی بدست نیاوردم ... و از اونجاییکه احتمالا در صورت یاری کردن بودجه بزودی قصد خرید دوربین جدید رو دارم ممنون میشم کمی اطلاعات در موردش به من بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vandad
...چون احتمالا دوربینی که بخرم به این زودیا عوضش نمیکنم منظورم بیشتر ارزش و کارایی بیشتر در قبال رقم پرداختیه.
در مورد K20 هم (جدای از بحث داغ برند که من اصراری بر برند خاصی ندارم) تو این سطح قیمت بی رقیبه!...
ونداد جان ، جدا از بحث قيمت و قابليت دوربينها، در نظر داشته باش كه با داشتن كنن يا نيكون ، مي توني به راحتي با دوستان ، تبادل لنز و فلاش و لوازم جانبي داشته باشي. همچنين تبادل اطلاعات در مورد عملكرد دوربين.
ضمنا چون اولين دوربين شماست، خيلي به عوض نكردنش مطمئن نباش. (البته اميدوارم نهايتا بهترين انتخاب رو داشته باشي و راضي باشي.:::love2:::)
نقل قول:
درسته K20 کراپ 1.5داره شبیه مدلهایی مثل 50d یا d90 که به نظرم کراپ 1.6 دارن
d90 و بقیه دوربینهای slr کراپدار نیکون کراپ 1.5 دارن!
بین اینها کدوم رو انتخاب کنم
با سلام و خسته نباشید .
من میخوام یه دوربین بیشتر واسه عکاسی از مناظر طبیعی بخرم . زنده بودن رنگ و وضح و جزیئات واسم خیلی مهمه کمترین نویز و کیفیت عالی.
بعد از کلی جستجو از شرکت نیکون d90 ,و d5000 و از شرکت کانن هم 500d پیشنهاد کردن.
میخواستم بدون با شرایط بالا کدومشو بهتره و توی این رنج این قیمت دوربین بهتری هم هست از این سه مدل.
یه سوال ایا کیفیت عکسای ان سه دوربین زیاد با هم فرق میکنه یا نه هرسه در یک حد هست؟
با تشکر.
سلام
کیفیت عکسها و کلاً آیتمهایی که فرمودید، بیشتر به دانش شما مربوط است تا دوربینهایی که لیست کردید؛ عبارتی مانند "زنده بودن رنگ" و یا "کیفیت عالی" به تنهایی مفهومی ندارند و بعضاً هم اصطلاحات بازاری است. درباره مفاهیم عکاسی حتماً مطالعه کافی داشته باشید.
به نظرم D90 با توجه به اینکه یک کلاس بالاتر از دو بدنه دیگر است، برای طبیعتگردی مناسبتر باشد.
من هم با D90 موافقم
البته 500d ، یک 15 مگاپیکسلیه که در طبیعت ممکنه کارگشا باشه
در نهایت توصیه من اینه که ببینیددوستان نزدیکتون بیشت کاننی هستن یا نیکونی
بابت همون اشتراک وسایل عرض میکن:biggrin:
پاسخ: بین اینها کدوم رو انتخاب کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood_601
با سلام و خسته نباشید .
من میخوام یه دوربین بیشتر واسه عکاسی از مناظر طبیعی بخرم . زنده بودن رنگ و وضح و جزیئات واسم خیلی مهمه کمترین نویز و کیفیت عالی.
بعد از کلی جستجو از شرکت نیکون d90 ,و d5000 و از شرکت کانن هم 500d پیشنهاد کردن.
میخواستم بدون با شرایط بالا کدومشو بهتره و توی این رنج این قیمت دوربین بهتری هم هست از این سه مدل.
یه سوال ایا کیفیت عکسای ان سه دوربین زیاد با هم فرق میکنه یا نه هرسه در یک حد هست؟
با تشکر.
دوست عزيز حداكثر چقدر براي بدنه و لنز ميخواهيد هزينه كنيد؟ آيا مشكلي با حمل دوربين با بدنه سنگين نداريد؟ آيا عكس برداري را در شرايط سخت آب و هوايي هم انجام ميدهيد؟:think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomad
عذر میخوام دوست من ، مگر قیمتش چقدره !؟! من کلن در مورد پنتاکس اطلاعی ندارم و جستجوی مختصری هم کردم ولی مطلب مفیدی بدست نیاوردم ... و از اونجاییکه احتمالا در صورت یاری کردن بودجه بزودی قصد خرید دوربین جدید رو دارم ممنون میشم کمی اطلاعات در موردش به من بدید .
بدنه اش 850
اطلاعات فنیشو براتون میل میکنم