پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir1388
اره اونارو هم خوندم...
ولي خب،از نويز متنفرم...همه متنفرن...!
500D نه!!خب اگه بخام اونو بخرم،که 50Dميخرم،در اون ردخXXDنميخام،من کارم عکاسي نيست که بخام هي دوربين عوض کنم!واسه همين ترجيح ميدم يه بادي بگيرم که فلن فلنها داشه باشم!
به عکسهای دوستان دیگر با دوربین 450D نگاه کنید. اگر نویز عکسها شما را دچار تنفر کرد، پس احتمالا در مرحله بعدی از 50D احساس ناامیدی ، از D90 احساس دلخوری و از 7D احساس بی معرفتی خواهید کرد و می توانید به 5DII امیدوار باشید که فعلا بودجه تون نمیرسه پس هیچ. (شوخی بود :::happy::: )
به نظرم شما باید در نوع انتخاب و قضاوتتان در مورد این رده دوربینها تجدید نظر کنید و برای خودتان از نویز ، غول نسازید.
مرسی از راهنماییتون...
سعی کردم دیگه رو نویز انقد حساس نباشم،بیشتر از طبیعت عکی میگیرم که معمولا نور مناسبه،لازم به ISO بالا نیست زیاد تا اون حد...
به احتمال زیاد همون 50D+24-105Lرو خواهم گرفت...
برم یه نگاه به 500D هم بندازم بنا بر سفارش دوستان...
یه سایت میشه پیشنهاد بدید که عکسای این دو تا دوربین رو با یه لنز و در شرایط مساوی مقایسه کنه؟؟
ابته به DPreviewسر خواهم زد!ولی خب چون در یه رده نیستن این دو تارو هم حتما مقایسه نخواهد کرد دیگه....
سبز باشید:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir1388
مرسی از راهنماییتون...
سعی کردم دیگه رو نویز انقد حساس نباشم،بیشتر از طبیعت عکی میگیرم که معمولا نور مناسبه،لازم به ISO بالا نیست زیاد تا اون حد...
به احتمال زیاد همون 50D+24-105Lرو خواهم گرفت...
برم یه نگاه به 500D هم بندازم بنا بر سفارش دوستان...
یه سایت میشه پیشنهاد بدید که عکسای این دو تا دوربین رو با یه لنز و در شرایط مساوی مقایسه کنه؟؟
ابته به DPreviewسر خواهم زد!ولی خب چون در یه رده نیستن این دو تارو هم حتما مقایسه نخواهد کرد دیگه....
سبز باشید:::happy:::
تصمیم صحیحی گرفتید. در عکسهای طبیعت (بجز عکاسی در شب) عملا با پدیده ای بنام نویز مواجه نخواهید بود.
اگر از نظر مشخصات فنی می خواهید بسنجید و مقایسه کنید، بجز سایتی که شما فرمودید و یکی دو سایت شناخته شده دیگر، لینک چندین سایت فروشگاه دوربین در امضای آقای فرهاد حسینی وجود دارد که می توانید استفاده کنید (هرچند اغلب ریویو های مناسبی ندارند.)
به هر حال پیشنهاد می کنم حتما از نظر ظاهری هم دو دوربین را در دستتان امتحان کنید. چون 500D با 50D تفاوت قابل توجهی در ابعاد و اندازه و ارگونومی دارد.
من برای خرید دوربین کمی به شک افتاده ام. عکاسی را تازه شروع کردم ..
بین کنون 1000D و 450D و 50D ؟
همچنین در همین رنج آیا نیکون هم محصول خوبی دارد !؟
بیشتر نظرم روی 450D هست، اما فکر کنم کمبودهایی نسبت به 1000D هم داشته باشد .
نظر شما چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iBoy
نظر شما چیه ؟
سلام
راجب قسمت آخر سوالتون باید بگم که 450D هیچ کمبودی نسبت به 1000D نداره و اتفاقا این موضوع راجب این دوربین ها بلعکس میباشد.
نیکون هم در همین رنج محصولات خوبی دارد مثل NIKON D5000 یا Nikon-D3000 که هر دو در این رده محصولات خوبی هستند.
به نظر من شما همون 450D را بگیر و چند وقت باهاش عکاسی کن و بعدا بسته به نیاز و نوع عکاسی تجهیزاتت رو عوض کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iBoy
نظر شما چیه ؟
سلام دوست عزیز
به فروم وب سایت عکاسی خوش آمدید.
بین دوربین هایی که نام بردید اختلاف وجو داره. شاید بهتره نوع عکاسی و علاقمندی هاتون رو ذکر کنید تا بشه دقیق تر پاسخ داد.
در برند کنون
1000D
450D,500D
40D,50D
7D
این دسته بندی وجود داره.
در واقع کلاس های مختلفی از دوربین های کراپدار کنون هست. ( از بالا به پایین دوربین ها با قابلیت های بیشتر، سنگین تر، گرانتر و ... )
در رنجی که فرمودید در برند نیکون هم دوربین های خوبی وجود داره.
Nikon D3000
Nikon D5000
Nikon D90
اگر توضیح بیشتری بدید دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند.
موفق باشید.
----
شرمنده! خط رو خط شد
ممنون از توضیحتون ..
هرچند که میدونم سئوالم خیلی بی معنی هست اما چون تازه کار هستم می پرسم که آیا اساسا تفاوتی بین کنون و نیکون هست ؟
D3000 رو هم که معرفی کردید به نظرم خوب اومد، اما با توجه به بودجه من بهتره که روی همون کنون تمرکز کنم انگار