پاسخ: بین اینها کدوم رو انتخاب کنم
سلام خدمت همه دوستان
منم میخوام یه دوربین SLR بخرم که بتونم باهاش شروع به عکاسی بکنم قبلا یه Nikon Coolpix L100 داشتم اما چون باتری های قابل شارژ قبول نمیکرد منم که زیاد عکاسی میکردم و به همین خاطر خرجش یکم زیادتر میشد فروختمش البته اون تنظیمات دستی نداشت و همه کاررو خودش انجام میداد که برای من که میخوام عکاسی رو یاد بگیرم و دنبالش کنم مناسب نبود. الان دنبال دوربینی هستم که بتونم عکاسی خوبی داشته باشم و چندتا چیز یاد بگیرم که به پیشنهاد دوستانم تصمیم گرفتیم که یه SLR بگیریم که حالا اگه دست دوم تمیز باشه هم قبوله حالا پیشنهاد عزیزان چیه خود من که دنبال یه 350D هستم، اینم بگم که من عاشق عکاسی ماکرو و سیاه و سفید هستم، اما میخوام عکاسی نجومی رو هم شروع کنم و دوربینی میخوام که این دوتا نوع عکاسی رو برای من انجام بده (یعنی عکاسی ماکرو و نجومی)
ممنون
راستی یادم رفت بگم که قیمتش هم دورو بر 300 تا 350 باشه
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
ونداد جان ، جدا از بحث قيمت و قابليت دوربينها، در نظر داشته باش كه با داشتن كنن يا نيكون ، مي توني به راحتي با دوستان ، تبادل لنز و فلاش و لوازم جانبي داشته باشي. همچنين تبادل اطلاعات در مورد عملكرد دوربين.
ضمنا چون اولين دوربين شماست، خيلي به عوض نكردنش مطمئن نباش. (البته اميدوارم نهايتا بهترين انتخاب رو داشته باشي و راضي باشي.:::love2:::)
حقیقت مطلب اینه که اطلاعات من در مقابل تجربه ی دوستانی که راهنمایم کردن حرفی برای گفتن نداره!
فقط در مورد تعویضش باید بگم چون کار من عکاسی حرفه ای نیست و در حد ارضای تمایلات عکاسانه ام محدود میشه دنبال دوربینی میگردم که 1 یا 2 سال دیگه مجبور به تعویضش نباشم (امیدوارم!)
من قبلا با آنالوگ کار کردم(یه لوبیتل 2 دارم که به علت نبود فیلم و لوازم جانبیش دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم) اما در مورد دیجیتال فقط شنیدم و خوندم. واسه همین یه جورایی حیرونم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud687
دوست عزيز حداكثر چقدر براي بدنه و لنز ميخواهيد هزينه كنيد؟ آيا مشكلي با حمل دوربين با بدنه سنگين نداريد؟ آيا عكس برداري را در شرايط سخت آب و هوايي هم انجام ميدهيد؟:think:;
ممنون از جوابت دوست خوبم . راستش تا 1.300.000 میخوام هزینه کنم . نه مشکلی واسه حمل ندارم تا 10 کیلو عزیز خیالی نیست جونیم میکشه.سخترین شرایط اب و هواییش بعداز بارون که یه کم رطوبت بالاست همین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood_601
ممنون از جوابت دوست خوبم . راستش تا 1.300.000 میخوام هزینه کنم . نه مشکلی واسه حمل ندارم تا 10 کیلو عزیز خیالی نیست جونیم میکشه.سخترین شرایط اب و هواییش بعداز بارون که یه کم رطوبت بالاست همین.
دوربين D90 كيفيت ساخت بالاتري داره. نويز كمتري نسبت به اون دو تا داره. من پيشنهاد ميكنم روي 50D هم فكر كنيد. البته قابليت فيلمبرداري نداره اما نسبت به اين سه دوربين ميپسندمش. به لحاظ خوش دستي و خوش ساختي و سيلينگ بهتر. البته فقط بدنه است و بايد براش لنز بگيريد كه هزينتون تا 1200 با يه لنز 18-55 و يا 1400 با يه لنز 17-85 يا سيگما 17-70 ميشه
اما در كل نيكون D90 بايه لنز كيت 18-105 نيكور هم انتخاب مناسبيه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pedar
راستی یادم رفت بگم که قیمتش هم دورو بر 300 تا 350 باشه
سلام
با اين قيمت DSLR نمي تونيد بخريد. گيرم 350D دست دوم با لنز كيت به اين قيمت پيدا كرديد. بايد توجه كنيد كه بدون لنز مكرو نمي تونيد با اين دوربين مكرو گرافي كنيد ( البته اگر روشهاي خاص مثل لنز معكوس و ... رو فاكتور بگيريم) ولي براي شروع يادگيري عكاسي خوبه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
با اين قيمت DSLR نمي تونيد بخريد. گيرم 350D دست دوم با لنز كيت به اين قيمت پيدا كرديد. بايد توجه كنيد كه بدون لنز مكرو نمي تونيد با اين دوربين مكرو گرافي كنيد ( البته اگر روشهاي خاص مثل لنز معكوس و ... رو فاكتور بگيريم) ولي براي شروع يادگيري عكاسي خوبه.
مرسی ممنون پس برای شروع خوبه
1 فایل پیوست
سلام
شماره ي نوامبر مجله ي Digital Camera مقايسه ي جالبي بين دوربين هاي DSLR ارزان قيمت انجام داده و دوربين هاي زير رو امتياز بندي كرده كه نتايج رو مي بينيد :
Panasonic Lumix G1 ----- 91
Canon 1000D ---- 87
Nikon D60 ------ 82
Olympus E-450 -------- 80
Sony A230 -------- 80
Pentax K-m ------ 75
من اول پيش خودم گفتم G-1 كه اصلا DSLR محسوب نمي شود و در ايران يافتن لنزهاي ميكرو 3/4 هم سخت است و نتيجه گرفتم كه براي ايران 1000D مناسب تر است بعد ديدم خود نويسنده هم دست آخر به اين موضوع اشاره كرده و گفته است دلم با G1 است و عقلم با 1000D :::happy:::
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1257669466
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pedar
با سلام خدمت دوستان
میخوام یه 350D ویا 1000D دست دوم تمیز بخرم. تبریز مرکز فروش دوربین داره نه؟ همون پاساژ سهند باید برم یا یه جای دیگه؟! اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
با تشکر از civil_ha
پاساژ سهند تا جایی که من میدونم مرکز کامپیوتره تا دوربین!
برید به آدرس: تبریز - چهار راه امین(معروف به سه راه امین) - نبش پاساژ امت - پاساژ مهران یا بهران (اسمش رو درست نمیدونم)
مغازه های اونجابه صورت تخصصی به دوربین و مسائل مربوط به اون میپردازند
البته من چند سال قبل یک بار رفتم اونجا، امیدوارم هنوز هم پابرجا و با کیفیت باشه
چند تا مغزه هم هست که میتونید اطراف چهار راه شهناز (طالقانی) پیداشون کنید
امیدوارم موفق باشید
اما به نظر من 350D رو بیخیال شی بهتره
سعی کن یه 1000D نو یا 400D دست دوم پیدا کنی!