پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
مثلاً همین عکاس حیات وحش که 20 - 30 تومن باید هزینه تجهیزات کنه، منبع درآمدش از کجاست؟
از ارگان ها (ارگان های بدن را نمی گویم!) که بگذریم و سازمان ها را هم که پشت سر بگذاریم. می رسیم به شرکت های بزرگ البته نه حتی خیلی بزرگ! مثلا می بینند که نیاز به حدود 100 شات از روند پروژه دارند از دو تا عکاس قیمت می گیرند می بینند هر شات 10 هزار تومان میشه میگن خوب یک دوربین 1میلیونی می خریم حالا کافیه یک نصبت تناسب ببندید بین بزرگی پروژه تعداد عکس ها و قیمت دوربین فکر کنم خیلی زود به فول فریم می رسیم! مثلا تونل توحید هتل فلان مشهد مرکز همایش های بین المللی (بخوانید سالن کنسرت ها ی وطنی) برج میلاد .... حالا این ها به کنار!
برای یک آرایشگاه گاهی عکاسی می کردم اما مدیره محترمه خیلی زود تصمیم گرفتند خودشان دوربین بخرند و بهترینش را هم بخرند لذا یک عدد 5دی مارک 2 به همراه 105-24 تهیه فرمودند ...
:::angry:::
اما یک عکاس- فیلمبردار طبیعت هم می شناسم که آرزوی داشتن دوربین های فیلمبرداری سریع را دارد یا آرزوی داشتن پرایم 600 مم و جالب اینکه چون ایشون معروف است یکی از برند های معروف پیشنهاد اسپانسری به ایشان داده جالب تر اینکه چون در استخدام رسانه ملی است اجازه پذیرفتن این پیشنهاد را ندارد.
از همه این ها که بگذریم دوربین فقط کنون و نیکون نیست همه را بر رسی کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
کم کم تفاوت در ایزو 1600 داره میشه تفاوت خروجی فاضلاب (نیکون) و چشمه .....:::waw:::
جناب غفاری فکر نمیکنید کمی دارید اغراق میکنید؟:think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beh_kh
جناب غفاری فکر نمیکنید کمی دارید اغراق میکنید؟:think:;
بهنام عزیز
قطعا حرف من اغراق امیز است اما شما هم فکر نمیکنید این جمله کمی اغراق امیز است:
تا چند سال پیش تفاوت های کلی در کیفیت عکس ها میان کانن و نیکون وجود داشت که ناشی از کیفیت سنسور ها بود
ایا تا چند سال پیش تفاوتهای کلی در کیفیت کانن و نیکون بود؟ اصلا پس به چه دلیلی عکاسان با این تفاوت حاضر میشدند پولشان را برای نیکون بپردازند؟ ایا برای مثال خروجی دوربینهای 4-5 سال پیش نیکون و کنون اینقدر اختلاف کیفیت داشتند.
شکی نیست که برای Astro Photography یا عکاسی در شب کنون انتخاب اول بود به خاطر اینکه در نوردهی طولانی و ایزو بالا بهتر جواب میداد که البته شاید هنوز هم کنون انتخاب اول باشد.
البته چند سالی است که من وارد بحث های برندی نمیشوم و این یکی را شما و دوستان ببخشید :::blushing:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
اما یک عکاس- فیلمبردار طبیعت هم می شناسم که آرزوی داشتن دوربین های فیلمبرداری سریع را دارد یا آرزوی داشتن پرایم 600 مم و جالب اینکه چون ایشون معروف است یکی از برند های معروف پیشنهاد اسپانسری به ایشان داده جالب تر اینکه چون در استخدام رسانه ملی است اجازه پذیرفتن این پیشنهاد را ندارد.
از همه این ها که بگذریم دوربین فقط کنون و نیکون نیست همه را بر رسی کنید!
با سلام.
یکبار بحث تبلیغات و... را در تاپیک کنون یا نیکون مطرح کردم، متاسفانه بدجوری مورد عنایت دوستان قرار گرفتمlol. نمیخواهم بحثی بوجود بیارم، در چند جمله بگویم:
این مورد که گفتید کم نیستند، بسیارند. دلیلی ندارد عکاسان بزرگ دوربین و لنز و برند را بخرند، مجانی هم دریافت میکنند. برای تبلیغات این هزینه ها برای یک برند هیچ است.
چه بسیارند فوتبالیست ها و کلا ورزشکارانی که قرارداد میبندند و چندین سال(حتی یک عمر!!) از لوازم ورزشی یک مارک استفاده میکنند.(دیوید بکهام، زیدان، رونالدو، کاکا، کریستیانو رونالدو، رونالدینهو؛ شکیل اونیل، فدرر و.... همه حرفه ای هستند و حرفه ای انتخاب میکنند(هیچ وقت تبلیغ بکهام برای تیغ را فراموش نمیکنم):biggrin:)
این در همه حرفه ها است، حتی عکاسی.