پاسخ: درخواست کمک برای انتخاب یک دوربین اس ال آر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moeinP
سلام.
بنظر من هم بهترین گزینه واسه شما میتونه نیکون دی5000 باشه، البته پیشنهاد من اینه که بجای 18-55 یه 18-105 روش بزاری.
اگه مثل من تا مدتها نمیتونی بودجه قابل قبولی برای تجهیزات کنار بزاری، میتونی بری زیر بار قسط و یه دوربین بهتر با لنز خوب بگیری که چند سال بیشتر براتون کار کنه تا اگه خواستی این راهو ادامه بدی مجبور نشی به خاطر محدودیت امکانات زودتر از موعد عوضش کنی.
خب نیکون D5000 پیشنهاد آقای حسینی هم بود که باید تحقیق کنم ولی آیا می تونم به جای لنز کیت لنز 18-105 بگیرم؟ نمی دونم هنوز که آیا امکان قسطی خریدن اینجا در شیراز باشه یا نه اگر چه فکر نمی کنم باشه. اما اگه قسطی باشه حتما در مود پیشنهاد شما جدی تر فکر می کنم.
در ضمن من یه سوال دیگه هم داشتم. اگه بتونم از خارج از کشور بگیرم که هم تنوع بیشتری داره و هم ارزونتر هست ولی بدون گارانتی هست بهتر هست یا اینجا بخرم و با گارانتی . اگه کسی نظری داره ممنون میشم که بهم بگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdiza
خب نیکون D5000 پیشنهاد آقای حسینی هم بود که باید تحقیق کنم ولی آیا می تونم به جای لنز کیت لنز 18-105 بگیرم؟ نمی دونم هنوز که آیا امکان قسطی خریدن اینجا در شیراز باشه یا نه اگر چه فکر نمی کنم باشه. اما اگه قسطی باشه حتما در مود پیشنهاد شما جدی تر فکر می کنم.
در ضمن من یه سوال دیگه هم داشتم. اگه بتونم از خارج از کشور بگیرم که هم تنوع بیشتری داره و هم ارزونتر هست ولی بدون گارانتی هست بهتر هست یا اینجا بخرم و با گارانتی . اگه کسی نظری داره ممنون میشم که بهم بگه.
درود
اگر قصد دارید D5000 رو با لنز Nikkor 18-105 VR تهیه کنید لنز همراه دوربین رو که 18-55 باشد رو چون نو است مغازه دار از شما حدود 80 بر میدارید اما بعدا فکر کنم زیاد توی بورس نباشد( چون کمتر کسی جداگانه 18-55 میخرد)
و 18-105 رو با شما 350 حساب میکند. با این اوصاف قیمت نهایی خیلی به قیمت D90 نزدیک میشود که خودش این لنز را دارد و امکاناتی بیشتر از D5000 دارد
در این صورت انتخاب D5000 دیگر منطقی نخواهد بود. و صرف فقط با D90 است .
موفق باشید
انوش
سلام.
مرگ یه بار شیون یه بار! اگر میتونید از پس مسائل مالیش بر بیاید دی90 با 105-18 (بهترین گزینه اس پشیمونی هم نداره) اگر نه دی 5000 با همین لنز اگر باز هم نه که دی5000 با 55-18 والسلام!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdiza
سلام.
پیشنهاد من اینه شما دوربینتو از همین جا بگیری، چون غیر از گارانتی با پرداخت یه هزینه اضافه یا همون قیمت خرید ( بستگی به گارانتی شما و انصاف فروشنده داره) دوربین و لنز بیمه "تعویض" میشوند و این خیلی مهمه.
توصیه من اینه که واسه خرید خیلی عجله نکن ولی وسواس هم نشون نده و حواست هم باشه که شما هزینه های اضافه تری رو هم برای خرید کیف، مموری و فیلتر لنز (اجباری نیست ولی اگه بگیری بهتره) کنار بزاری. خلاصه با حوصله، انتظار و توقعی که از خودت داری بهترین انتخاب رو بکن.