پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
از شما دیگر بعید است ، اصلا صحبتی از فلاش اکسترنال نیست و توصیه ای هم در کار نبود ( حالا راجب مدلهای کنون کمترین اطلاعی ندارم اما در مورد آن دو مدل نیکون که نام بردید مبتدی ترین افراد هم به راحتی میتوانند در حالت Remot و Ttl آنها را راه اندازه کنند اما کسب بهترین نتیجه مستلزم کمی تمرین و کسب تجربه است که تا این شرایط عملا اتفاق نیفتد هیچگاه میسر نمیشود بگذریم که فلاش را شما عنوان کردید)
احتمالا منظور شما رو درست متوجه نشدم
نقل قول:
مشکل کامپکتها سنسور کوچکشان و سطح کم دریافت نور است که باعث میشود عکسهایی تاریک و یا در اثر اضافه شدن ایزو شدیدا نویزی باشند در حالی است که در SLR ها شرایط چندین برابر بهتر است.
در چنین شرایطی اولین فکری که به ذهن یک مبتدی می اید ( نور کم داخل منزل) راه اندازی فلاش سرخود است. که باعث میشود وضع به مراتب بد تر شود. بسته به مدل برد فلاش کامپکتها پایین است اما عدد اعلام شده به مراتب از کارایی آن کمتر است و شما عملا نمیتوانید روی عکاسی با کیفیت مناسب از سوژه ای که در فاصله ای بیشتر از 4 متر از دوربین قرار دارد حساب کنید. چون برد نور فلاش کم است باعث میشود صورت ها تیره تر از آنچه که هست بیفتد و بک گراند شدیدا تیره گردد.
در حالی که برد فلاش یک نیکون D3000 ( فلاش خود دوبین ) 12 متر است که آنهم عملا کمتر است اما براحتی میتوانید تا 7 متر را با کیفیت مناسب روی آن حساب کنید( خودم عملا باهاش کار کردم) و تازه با اضافه کردن ایزو راحت میشود مشکل کمبود نور را که در محیط های سرپوشیده وجود دارد مثل خانه و.... را جبران کرد و نویزی که در اثر این افزایش ایزو بوجود میاید اصلا جایی برای مقایسه ندارد.
به نظر من اشکال کار اینجاست که شما دارید با علم و دانش و تجربه ای که تا به امروز از عکاسی کسب کرده اید برای کسی که مدتها از شما عقب تر است و هنوز ابتدای راه ، راهکار ارائه می دهید.
نقل قول:
اما اگر قرار باشد که کابر مبتدی برای مشکل کیفیت پایین عکسهایش بخواهد وارد بخش مقالات سایت بشود و چند تا مقاله پایه را بخواند که بتواند با دوربین کاپکتش عکسهای بهتری بگیرد ، با خواندن و آموختن مباحث پایه ..... در این صورت باز هم SLR ها برای آنها بهتر خواهند بود .
به نظر من خرید SLR توسط یک مبتدی قبل از اینکه باعث بشه به عکاسی و مطالعه راجع به آن علاقه بیشتری پیدا
کند ، باعث میشه هرچه بیشتر از عکس و عکاسی زده تر شده و روز به روز از اینکه شاید بتواند عکس خوبی با دوربینش بگیرد ناامید تر می شود .
با سلام:
والا من به عنوان یه تازه وارد باید بگم هم حرف های انوش جان رو قبول دارم و هم صحبت های جناب نوید
درسته که من تازه وارد هستم ولی خیلی وقته که دوربین داشتم . از دوربین 1.3 مگاپیکسلی پرکتیکا تا d90 امروز .
بعد از پرکتیکا یه دوربین 2 مگا خریدم که یادم نمیاد اسمش چی بود بعدش رفتم یه کنون460 خریدم بعدش یه کنون 580 و بعدش فوجی s1000 و بعد کنون d1000 و بعد کنون d500 وبعد نیکون 5000 d و نهایتا d90
همه این هزینه هایی که کردم بخاطر کیفیت عکس بهتر بود اون هم نه در فضای باز و طبیعت.بلکه توی خونه و جمع های خودمانی
اون روزی که کنون 1000 d رو خریدم قصد خرید sx20 داشتم ولی بنده خدا فروشنده به من گفت اگه میتونی بعدا لنز هم بخری slr بخر.
همین شد و بعد با سایت خوب عکاسی اشنا شدم و فقط مطالعه کردم.البته تعویض دوربین هام اینقدر برام هزینه و ضرر نداشته ولی من به این نتیجه رسیدم که اگر کسی عکاسی رو دوست داشته باشه و با وزن و قیافه دوربین های slr مشگلی نداشته باشه و هزینش هم براش مشکل نباشه بهتره همون اول بره بهترین رو بگیره.
اون روزی که کنون 1000 خریدم فروشنده گفت اگر خواستی 5D بگیری هم بیا پیش خودم. و من گفتم امکان نداره فعلا عوضش کنم ولی خیلی زود فهمیدم که حرفی که فروشنده زد و گفت خیلی از اونهایی که با 1000 d شروع کردن به مرور زمان عوض کردن.
تو همین سایت عکاسی چند نفر از دوستان هستند که تا کنون دوربین خودشونو عوض نکردند؟
من هم عقیده دارم اول مقالات و نوشته های دوستان رو در سایت خوب مطالعه بکنند و بعد در صورت امکان بهترین خرید رو بکنند تا دچار ضرر مالی بعدش نشنوند.
میتونم بگم که اگر کسی حاضر شد یک sx1 رو تو دستش بگیره قطعا هم میتونه یک SLR دستش بگیره و با وزنش مشکلی نداشته باشه ولی کسی که میگه دوربین حتما باید توی جیبم جا بشه هر کاریش بکنید نمیتونه با ُSLRکنار بیاد
البته من کوچکتر از همه اساتید این سایت هستم ولی نظرم به عنوان کسی که این مشکلات رو داشته این هست که کسی که فکر میکنه اگه ُ SLR بخره امکان داره پشیمون بشه اصلا نباید SLR بخره.ولی اگر میخره بهتره بره بهترین رو بخره البته با توجه به نیازش
من چند روز پیش d5000 خودمو با d90 عوض کردم شاید خیلی از دوستان بگن که بزرگتری اشتباه رو کردم که حتی خودم راجع به این جابجایی این جمله رو توی خود همین سایت از قدیمی های این سایت دیده بودم ولی هر کاری کردم دیدم نمیتونم با هیکل گنده d300 کنار بیام و در اینده هم امکان نداره فول فریم بخرم مگر اینکه فول فریم هم اندازه d90 به بازار بیاد.
پس این نکته هم مهمه که همیشه بهترین ها برای همه بهترین نیست.
ولی هر کسی که میخواد SLR بگیره به نظر من بهترین رو بگیره اگه امکان مالیش رو داره.
واقعا اون نوشنه اقای علی طالبی در چند پست پایین تر به دل من خیلی نشست
دوست گرامی شما مطمئن هستید مطالب و راهنمایی های دیگران را مطالعه می کنید؟
با اینکه یک 1000D هم بیش از آنچه شما انتظار آنرا داشته باشید با کیفیت است، اگر محدودیت هزینه ندارید و می خواهید یک دوربین خیلی خوب بخرید و جمع آوری تجهیزات آن برای شما مشکل نیست، خوب یک 5DII بخرید و لذت ببرید. البته می توانید بیشتر هم هزینه کنید. هر قدر که پول دارید. دیگر چرا سوال می پرسید؟
خیلی جالب است! مثل این است که من 500 میلیون پول داشته باشم و بپرسم چه ماشینی بخرم ، آنوقت دیگران بر سر هزینه اضافی تعویض روغن و لوازم 206 با هم بحث کنند!
پس بهتره بجای اینکه خودمون فقط هزینه کنیم و امتحان با مطالعه نوشته های دوستان از هزینه کردن اونها درس بگیریم.
ببخشید یک مقدار طولانی شد:::happy:::
نظر لطف شماست. ولی منظور من این نبود که هر کس به اندازه پولی که دارد خرج کند. برعکس باید به اندازه نیاز خرج کرد. پاسخ من کمی کنایه آمیز بود چون نمی توان انتظار راهنمایی برای انتخاب داشت در حالی که سقفی برای هزینه تعیین نشود. پاسخ جناب قشقایی کامل و جامع بود.
سلام.امروز 30 اردیبهشت 89
با توجه به پست 919 شما .ظاهرا بین دو بدنه g11 و کنون 1000 دی مردد بودید..
پاسخ دوستان بسیار واضح بود و جمع بندی ساده ای هم داره.
بطور خلاصه دوستان در این فروم 3 دسته اند
1.از سالهای قبل از دیجیتال با انالوگ کار کردند و الان با هر دو بدنه هم کار میکنند مثل مهدی مرادی
2. عکاسی رو با slr like شروع کردن و بعد از مدتی به سمت slr رفتن...مثل خودم...که غالبا هنوز slr like رو هنوز دارن.
3.دوستانی که یکدفعه با slr شروع کردن مثل انوش عزیز
خوب هر کدوم از این دوستان نظر و تجربه خودشون رو میتونن به شما بگن و تازه شما در انتخاب مختارید..
و لی در مورد شما:
به نظر میاد شما سقف پرداخت خودتون رو نفرمودید.
تا سقف 1000000 تومان..2000000 تومان یا بالاتر....؟
تا الان که 9 پست در این سایت زدید ایا به ثبت های دوستان هم نگاه کردید..؟؟از کدام سبک و نوع عکاسی خوشتون اومده...؟
ممکنه شما علاقه به اسنپ شات داشته باشید که در این صوت slrlike براشی شما کافیه
ممکنه با دیدن عکسهای تاپیک حیاط وحش به عکاسی از پرندگان علاقه داشته باشید که هزینه های تجهیزاتش سر به فلک میزنه..اونوقت slr like اصلا به دردتون نمیخوره..ضمنا شرکت در یک کلاس عکاسی پایه رو هم در برنامه کاریتون بزارید...
..
الا یا ایها ساقی ادل کاسا ولا ونها.................دوربین خریدن اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
فکر کنم حافظ بیچاره در قبر لرزید با این شعر نوشتن من:biggrin: