سلام.
من میخواستم یک دوربین دیجیتال بخرم برای عکس و فیلم های خانوادگی و طبیعت(غیر حرفه ای).به من دوربین سونی مدل اس-730 معرفی کردن.میخواستم از عزبزانی که از این مدل استفاده کردن نظر بخواهم.
با تشکر
سلام.
من میخواستم یک دوربین دیجیتال بخرم برای عکس و فیلم های خانوادگی و طبیعت(غیر حرفه ای).به من دوربین سونی مدل اس-730 معرفی کردن.میخواستم از عزبزانی که از این مدل استفاده کردن نظر بخواهم.
با تشکر
سلام
شما برای خرید یک دوربین دیجیتال که معمولا باطری قلمی می خوره نیاز به تهیه 2 عدد باطری قلمی و شارژر هستید.
با این حساب شما کمی هم پول برای شارژر و باطری لازم دارین.
به نظر من اگه میتونین کمی بیشتر پول بزارین برای خرید دوربینی که باطری و شارژر هم همراهش هست بهتره و عمر باطری هم دو برابر قلمی هست.
دوربین Canon SD790 IS یا نام دیگش هست Canon IXUS 90 رو تهیه کنین خیلی خوبه.
چون این دوربین در رده خودش در دنیا بهترین شده البطه با توجه به قیمتش. این دوربین با قیمت های متفاوتی در بازار پیدا میشه حدود 220 تا 260 تومان. من خودم یکی از این مدل رو خریدم قبل از عید 220 هزار تومان.
من شخصا دوربینی رو که با باطری قلمی تغذیه میشه رو پیشنهاد نمیدم.
مشخصات این دوربین رو میتونین در این سایت ببینین:
در خوب بودن این دوربین شکی نیست ولی پول شما هم شرطه اگه توان پرداخت 220-230 تومان ندارین بگین که مدلی ارزونتر معرفی کنم.
از ویژگیهای این دوربین:
LCD که 3 اینچ هست با کیفیت بالا.
10 مگا پیکسل با کیفیت عکس عالی
ایزو 1600
فیلمبرداری 640 در 480
عمر هر بار شارژ باطری برای 400 عکس
کوچک بودن آن با ابعاد 92x57x21 میلی متر.
سبک: 195گرم
[QUOTE=behnamarena;112862]سلام
شما برای خرید یک دوربین دیجیتال که معمولا باطری قلمی می خوره نیاز به تهیه 2 عدد باطری قلمی و شارژر هستید.
با این حساب شما کمی هم پول برای شارژر و باطری لازم دارین.
به نظر من اگه میتونین کمی بیشتر پول بزارین برای خرید دوربینی که باطری و شارژر هم همراهش هست بهتره و عمر باطری هم دو برابر قلمی هست.
دوربین Canon SD790 IS یا نام دیگش هست Canon IXUS 90 رو تهیه کنین خیلی خوبه.
چون این دوربین در رده خودش در دنیا بهترین شده البطه با توجه به قیمتش. این دوربین با قیمت های متفاوتی در بازار پیدا میشه حدود 220 تا 260 تومان. من خودم یکی از این مدل رو خریدم قبل از عید 220 هزار تومان.
من شخصا دوربینی رو که با باطری قلمی تغذیه میشه رو پیشنهاد نمیدم.
مشخصات این دوربین رو میتونین در این سایت ببینین:
در خوب بودن این دوربین شکی نیست ولی پول شما هم شرطه اگه توان پرداخت 220-230 تومان ندارین بگین که مدلی ارزونتر معرفی کنم.
از ویژگیهای این دوربین:
LCD که 3 اینچ هست با کیفیت بالا.
10 مگا پیکسل با کیفیت عکس عالی
ایزو 1600
فیلمبرداری 640 در 480
عمر هر بار شارژ باطری برای 400 عکس
کوچک بودن آن با ابعاد 92x57x21 میلی متر.
سبک: 195گرم[/QU
ممنون از راهنمایی تون اگه لازم شد بهتون پیام میدم.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی تون اگه لازم شد بهتون پیام میدم
موفق باشید