فرمایش شما بالای سر جناب شهبازی ولی موردی که شما میفرمایید برای زمانیه که هارد دیسک علاوه بر کابل یو اس بی نیاز به تامین برق از یک کابل دیگه داشته باشه در صورتی که هارد شما از نوع قابل حمل باشه و برقش هم از طریق یو اس بی تامین بشه به راحتی انجام میشه
در صورتی که بدنه وای فای نداشته باشه میشه از کارت های حافظه آی فای استفاده کرد که همون کار رو انجام میدن که البته هزینه خودش رو هم دارهاگر بادی شما Wi-Fi داخلی داشته باشد باز هم راحت تر خواهید بود.
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
به نظر من سريع ترين راه و به صرفه ترين راه، خريد يك ممورى با حجم بالا براى گوشى است. البته با قيمت هاى مختلف در بازار پيدا ميشه و من يكى از بهترينهاى ٦٤ گيگ رو ١١٧ قيمت گرفتم!
اين چند حسن دارد، صرفه جويى در وقت، مرور تصاوير، اصلاح تصاوير (به خصوص كه در سيستم عامل اندرويد ٥ از فرمت خام نيز پشتيبانى ميشود) تا ميزانى به وسيله نرم افزارهاى مربوطه مثله VSCOcam يا SnapSeed ، اشتراك گذارى سريع عكس ها و حتى استفاده از گوشى دوستتون براى داشتن حجم بيشتر!! و...
كابل otg هم كه از دو تومن هست تا بيست تومن، كه هزينه اى نيست!
ولى از طرفى هارد اكسترنال هم مزاياى خودش رو داره، حجم بسيار بيشتر در قبال مبلغى كه مى پردازيد، قابليت اطمينان بيشتر با توجه به نوع هارد خريدارى شده(ضد آب و ضد شوك و...) و...
اما باز نيازمند يك وسيله ميانجى مانند اسمارت فون يا لپ تاپ هست!
...
دوستان كسى ميدونه چطور ميتونم از پاور بانك براى شارژ باترى دوربين استفاده كنم؟! پاور بانك هم ميتونه گزينه ديگرى باشه اما همه دوربين ها شارژ مستقيم باترى ندارند كه با USB شارژ بشوند.
اگر كسى ايده اى در اين زمينه دارد بيان بفرمايد.