به همون سوكت جي پي اس وصل ميشه با يه همچين فيشي
به همون سوكت جي پي اس وصل ميشه با يه همچين فيشي
توی همون پست 38 و این پستهای اخیر دوستان که همچین سوکتی وجود نداشت......یه چیزیه شبیه پین هدفن
تا جایی که من میدونم هیچ ضرری با اشتباه وصل کردن به دوربین نمیرسه.مگر این که دوربین های جدید به قول خودمون "نازک نارنجی " باشند.
این ها فقط نقش یک کلید رو دارند.چیز خاصی نیست که مدار بخواد.سه تا سیم هست.یکی مشترک/یکی فوکوس و یکی شاتر.همین!!!
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
آهان.....خب برای دی7000 چطور میتونم درست کنم؟ راهنمایی کامل بفرمایید لطفا......سپاس
مهمترين قسمت پيدا كردن يا ساختن سوكتي هست كه ميبينيد:
499165414_519.jpg
d90_pinout.jpg
بعد از اينكه سوكت سيم بندي شد براي Half way كافيه كه Ground رو به Focus و براي Release كردن Ground را به shutter وصل كنيد. همين
ویرایش توسط aidin594 : Tuesday 26 March 2013 در ساعت 09:40
ضمن تشکر بایت پاسخی که دادید......خب این سوکت رو فرضا پیدا کردم چه مداری رو باید به اوون وصل کنم.....نقشه ای وجود نداره که به راحتی بتونم این وسیله رو درست کنم؟ با توجه به اینکه از کار الکترونیک فقط زدن دوشاخه تو پریز رو بلدم
اگه ممکنه نقشه مدار رو بدید (مثل پست 83)........سپاس
مدار خاصي نداره
سر سيم ها رو طبق پست 146 به هم وصل كنيد و نتيجه را ببينيد.
سلام
دوستان کسی اطلاع داره اوون سوکتی که در قسمت GPS دوربین دی7000 وارد میشه و در پست 146 بهش اشاره شده کجاها پیدا میشه؟ به موبایل فروشیها سر زدم همه گفتن در عالم موبایل همچین چیزی وجود نداره.......چطور میتونم این سوکت رو تهیه کنم یا از رو چه کابلی این رو بیرون بکشم؟؟؟؟ سپاس
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson