گمان میکنم هنل چنین چیزی داشت. یه جستجو کنید پیدا میکنید.
گمان میکنم هنل چنین چیزی داشت. یه جستجو کنید پیدا میکنید.
ریموت های تایمر دارد این امکان را دارند اما با زمان قابل تغییر خیر اونجوری مجبورید یک کارگر ساده ساختمانی اجیر کنید دکمه را با زمان بندی شما فشار دهد.بالاخره عکاسی یک سری سختی هم دارد به خدا...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب قبادی کارگر ساختمانی گرونن شده نمی صرفه! راه های ارزون تر پیدا کردم!
TC80
Canon Timer Remote Controller TC-80N3 2477A002 B&H Photo Video
The timer can be set anywhere from 1 second to 99 hours, 59 minutes, or 59 seconds. A dial enables you to easily enter the numeric settings with a single thumb
اگر شما لینک این ریموت را پیدا کرده اید بنده سالها است دو عدد از این ریموت دارم ( به لینک تجهیزات ام در امضا مراجعه شود )
این ریموت امکان زمان های متغیر را به شما نمی دهد.صرفا یک وقفه زمانی مشخص به تعداد 399 شات و با زمان معین...
امکان تعییر زمان هنوز در هیج ریموتی وجود ندارد دوست عزیز.بهتر است بیشتر تحقیق کنید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
من 5D MARK II دارم
واسه ساختن ریموت این کانکـتور N3 رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
کسی هست ساخته باشه راهنماییم کنه ؟
ممنون میشم
5D Mark II | Sigma 15-30 F3.5 | Canon 50mm F1.8 | Canon 70-200 F4
کاوه قبادیExposure.ir
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اگر دکلانشور تایمر دار بسازم به نظر شما خواستار داره؟ هرطوری هم که بگید برنامه ریزی می کنم براتون. اگه یه کم بزرگ بودنش و مصرف باتریش هم براتون مهم نیست، یه چیزی می سازم همه چیش قابل تنظیم باشه. به نظرتون فروش می ره؟ اگه آره بگید روش کار کنم تا 2 هفته دیگه بهتون بگم.
امیرحسین
سلام دوست عزیز
من که شخصا از طرحتون استقبال می کنم!!!
البته خودمم دنبالش هستم که مدارشو گیر بیارم!
مدارات ساده تایمر زیادن اما مداری که قابل برنامه ریزی باشه و امکان شات زدن در تعداد و زمان معین رو داشته باشه کمی پیچیده میشه، اما عملیه!
اگه همچین مداری سراغ دارید ممنون میشم به بنده نیز اطلاع بدین.
باتشکر
سلام مجدد خدمت همه دوستان گرامی
دوتا سوال داشتم که می خواستم قبل از اینکه خودم برم بررسی کنم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم!
1- آیا سی دی نرم افزاری که همراه دوربین های کانن هست که شنیدم امکان کنترل دوربین به وسیله کامپیوتر رو فراهم می کنه قابلیت ریموت تایمر رو داره یا نه؟
2- نرم افزاری جدیدا برای اندروید معرفی شد که قابلیت کنترل دوربین های DSLR رو داره، آیا این نرم افزار چنین قابلیتی(ریموت تایمر) داره؟
(البته این نرم افزار برای اجرا در گوشیه خودم چون نیاز با روت شدن داشت هنوز فرصت نکردم تستش کنم!
اگه از دوستان کسی این کارو کرده مممنون میشم اطلاع بدن)
ضمنا اگه سوالمو جای نا مناسب مطرح کردم عذرخواهی می کنم،چون اولین باره اینجا پست میزارم!!!
باتشکر فراوان