دوستان کسی طرح ریموت برای نیکون D70 رو سراغ داره؟
دوستان کسی طرح ریموت برای نیکون D70 رو سراغ داره؟
در کل دنبال دکلانشور برای D70 هستم، برای کار روی سه پایه(برای کس شب و پاناروما). دکلانشورهای خود نیکون برای این دی70،دیگه به مدل های بالاتر نمیخورند. و 25 الی 30قیمتشه. 1گزینه دیکه این مورد هست.ریموت کنترل ترکیبی دوربین و فلاش هنل http://www.dorbinshop.com/accessorie...).نظرتون چیه؟قیمتش 60تومن. ولی چند کاره هست و برای مدل های بیشتری کاربرد داره.ولی میخوام بدونم جواب میده؟سرعتش چطوره؟
NIKON MC-36 Multi-Function Remote Cord
کسی تجربه کار با این نوع کنترل دارد؟
اولویت من از خرید ریموت عکاسی در حالت Bulb (نوردهی های طولانی تر 30 ثانیه) است که نیازی به نگه داشتن دگمه شاتر در این حالت نباشد
عملکرد این کنترلها چگونه است آیا امکان تنظیم زمان نوردهی وجود دارد؟ و همچنین تنظیم تعداد شاتها و فواصل زمانی
آیا این مدل برای تمامی بدنه های نیکون قابل استفاده می باشد؟
با تشکر
سلام.این سوال من هم هست که متاسفانه بی جواب مانده و این مدل ریموت را در بازار پیدا نکردم...
ریموت من عبارتست از یک netbook به همراه کابل usb و برنامه nkremote!!!!;)
خنده داره اما مدتی هست که به عکاسی نجومی به علت علاقه ای که به نجوم دارم میپردازم و از دانش
اساتید استفاده میکنم...این برنامه امکان تنظیم تعداد شات با زمان بندی را دارد اما در مد بالب کار نمی کند:(
اگر دوستان این ریموت را سراغ دارند لطفا راهنمایی کنند.
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
سلام دوستان عزیز
من از این ریموت با مارک هنل برای دوربین نیکون خودم استفاده می کنم
مدل Giga T Pro
مشخصاتشم اینه:
کنترل راه دور رادیویی با قابلیت تایمر ،قابلیت تایمر با فاصله زمانی ،قابلیت تایمر اتوماتیک،قابلیت تایمر دراز مدت
برنامه ریزی با ترکیب موارد فوق
قابلیت عکسبرداری پیوسته
قابلیت عکسبرداری Bulb
دارای نمایشگر LCD بر روی فرستنده و گیرنده
دارای برد 100 متر
فرکانس ارسال 2.4 گیگاهرتز ( بدون تداخل )
دارای 4 کانال ارسال سیگنال
در مدل های قابل استفاده با دوربین های کانن و نیکون
(بیشتر شبیه آگهی های رسانه ملی خودمون شد:biggrin:)
من 6ماه پیش به قیمت 90تومن خریدم که هنوزم انگار همون قیمته
البته من زیاد باهاش کار نکردم ولی همون قدری که کار کردم به مشکلی برنخوردم و راضیم.
البته یه مدل جدیدترشم اومده به نام Cimbi TF که هم ریموت شاتره و هم فلاش،قیمتشم پایینتره (60تومن)
اطلاعات بیشترو می تونین از سایتش به دست بیارید
محسن مقصودی
این مدل به نظرم برای عکاسی interval قابل استفاده نیست و باید همان Giga T Pro را بگیرید که خیلی هم کامل است.البته یه مدل جدیدترشم اومده به نام Cimbi TF که هم ریموت شاتره و هم فلاش،قیمتشم پایینتره (60تومن)
اطلاعات بیشترو می تونین از سایتش به دست بیارید
توی این سایت گریپ و ... هم داره.
محصولاتشون توی ایران گیر میاد؟
Nikon D90
AF NIKKOR 50mm f/1.8D
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED