سلام
بلاخره تصمیم خودم رو گرفتم و رفتم ML-L3 نیکون رو گرفتم و انصافا خیلی از این تصمیم شاد و خرسندم
چند نکته درباره این ریموت :
اولش نگران فوکوس کردن بودم که دیدم نیازی به فشردن دکمه ریموت تا وسط (مثل شاتر ) نیست و با فشار دادن دکمه ریموت ، دوربین اول فوکوس کرده و بعد عکس می گیره.بعدا رفتم سراغ حالت بالب B ولی با کمال تعجب دیدم که وقتی شاتر رو روی بالب و حالت عکس برداری رو روی کنترل از راه دور می ذارم به جای نوشتن bulb خط میذاره من با خودم گفتم که حتمی منظور آقای قدیری عزیز این بوده که ما ماکزیمم می تونیم از سرعت شاتر 30 استفاده کنیم ولی با امتحان کردن متوجه شدم که نه همون طور آقا وحید فرمودن این کنترل با اولین فشار شاتر رو باز می کنه و با دومین فشار دکمه اون رو می بنده .(کلا بی خیال گیره زدن به دکمه ریموت و ...)
نکته بعدی این که نیازی نیست حتمی در جلوی دوربین قرار بگیرید و یا خیلی نزدیک دوربین باشید تا بتونید از اون استفاده کنید وحتی می تونید بافاصله 10 متری از پشت دوربین هم از اون استفاده کنید (طبق تجربه من)که شاید بیشتر از این هم بشه.
ولی حالا کشف بزرگ من این بود که در حالت بالب محدودیتی برای باز بودن شاتر وجود نداره و تا زمانی که برای دومین بار دکمه رو نزنید شاتر باز می مونه .(من خودم امتحان کردم)
خلاصه این که با وجود این ریموت با این امکانات به نظر من نیازی به خرید ریموت های دیگر نیست (البته برای امثال بنده )