شرکت تجهیزات حرفه ای عکاسی:البته در این ادرس نوشته ضد اب نیست ولی در سایت شرکت تولید کننده نوشته همراه با AW coverکد HTML:http://ppec.ir/bag/products/?v=195
Printable View
لووپرو مدل OUTBACK 200 امروز خریداری شد به قیمت 90 تومان
http://products.lowepro.com/Catalog/...=Outback%20200کد:http://products.lowepro.com/product/Outback-200,2154.htm
قبلا Tamrak Expedition7x گرفته بودم به قیمت 285 تومان فقط آنرا به جهت حجم بزرگش نمیشه هر جایی برد بیشتر به درد تورهای عکاسی و یا به هنگام کوهنوردی و مسافتهای دور و...
دوستان قبل از خرید کیف عکاسی که معمولا گران قیمت هم هستند تمام مسایل و موراد(از قبیل باطری گریپ و اینکه بعدا شاید باطری گریپ نیز تهیه کنند ,تعداد لنزها ,اندازه کیف ,بسته به نوع استفاده ضد ضربه بودن و داشتن کاور بارانی برای کیف و دهها مورد دیگر) را مد نظر قرار دهند و انتخابشان را با توجه به خواسته ها و نوع استفاده اشان انجام دهند
تنها مشکلش اینه که اگه کسی متوجه دوربین بشه فکرش سمت تنها چیزی که میرهنقل قول:
این کیف دوربین جالبی الست برای استتار دوربین
توی ایران خیلی بدرد می خوره. هر کی دید حتما یک دونه برای من بگیره
عکاسی برای جاسوسی هست مخصوصا با این اوضاع ایران
با سلام ! دوستان کیفهای classified lowepro در ایران موجود هست ؟من مدلی نیاز دارم که دوربین + لنز و 3 لنز جدا در آن جا بشه.... البته ضد آب بودن هم برام مهم است. اگر مدل مشابهای در ایران موجود است هم لطف کنید بگید ممنون میشم.
مرسی دوست عزیز
مدل sling زیاد مورد پسندم نیست، آیا کیفهای مدل classified ضد آب هستند ؟ یا روکش ضد آب همراه دارند ؟
ضد آب (Water Proof) اگر میخواهید باید در مدل های Dry Zone جستجو کنید.
اما در مورد روکش ضد باران
هر مدلی از کیف های Lowepro که در نام آن AW هست کاور ضد باران دارد
AW = All Weather Cover
Classified 250 AW
Classified 200 AW
Classified 160 AW
Classified 140 AW
و
Classified 100 AW Kit
همه کاور ضد باران دارند.
موفق باشید.
با سلام چه مدلی از کیف های لنز مناسب لنز 135 و یا 24-70 می باشد
بند های کمری نصب کیس لنز با برند کیس لاجیک از نظر کیفیت چطورند ؟ با توجه به قیمت 10 هزار تومان
سلام !
برای 24-70 با توجه به اندازه اش همراه هود به صورت برعکس
لنز:
قطر :107.8 mm
طول یا ارتفاع : 124 mm
Lowepro Lens Case 4S
قطر داخلی: 11 cm
ارتفاع داخلی: 15 cm
برای 135 همراه هود به صورت بر عکس
لنز:
قطر:99.6 mm
طول : 112 mm
Lowepro Lens Case 1W
قطر داخلی: 10 cm
ارتفاع داخلی : 12.5 cm
حمید جان من جای شما باشم با سیم بکسل :biggrin: این لنزهای عزیز رو به کمرم می بندم ! ...
سلام
یک کوله پشتی میخواستم معرفی کنید که مناسب باشه برای این موارد
1- ترجیحا ضد آب باشه
2-فضا برای دوربین 5d mark II
3- 3 لنز کنن 70-200 f4 -سیگما 150-500 - کنن 17-40 حتی اگه لنز سیگما وصل باشه براحتی جا بشه
4-فلش
5-قابلیت نصب سه پایه
6- محکم باشه در برابر ضربه (در حد متارف خودش) کیفیت ساختش خوب باشه
حدود قیمت 100 تا 150 تومان
پ.ن- نظرتون درباره کیس لاجیک مدل slrc-4 چیه بنظر چیز خوبی میاد.و Vanguard چه نظری دارید
با تشکر
کد:http://www.caselogic.ir/product.aspx?productID=77
tomrac یک مدل داره که مناسب این موارد است و زد آب هم هست میشه براش کاور هم خرید به سایتش مراجعه کنید تو ناصرخسرو پاساژ جوانمرد دیدم. اسم مدلش یادم نیست.کیفیتش از کیس لاجیک خیلی بهتره
Tamrak Expedition7x تمام موردی که شما عوان کردی را داراست
علاوه بر مواردی که مد نظر شماست چند تا فلش یا لنز اضافه + انواع فیلتر شارجر و.. هعم میتونی توش جا بدی :::happy:::
فقط قیمتش بالاست حدود 280 ت
کیفهای تامراک کیفیت بسیار بالایی دارند این تفاوت کیفیت در مقایسه با کیفهای لووپرو(از هر دوی اینها دارم) کاملا مشهود و محسوسه
شما میتونید از Kata 3n1-30استفاده کنید
Http://www.bccamera.com/images/3n130.jpg
http://lh4.ggpht.com/_tqL9IwvD4c4/Sf...0/DSCF0948.JPG
با این قیمت
قیمت بالاتر هم Lowpro هست ... البته بالا ی 250 تومنLowepro - Vertex 300 AW
http://i480.photobucket.com/albums/r...ex300_big4.jpg
با سلام
راستش اگر به نام و نشان تجاری زیاد اهمیت نمی دهید سومیتا یک مدل دقیقا مشابه عکسی که جناب ابطحی قرار دادند داره که حدود 60-70 تومنه و بسیار هم جادار می باشد که بنده برای کوه نوردی و طبیعت گردی ازش استفاده می کنم بسیار جادار و محکم می باشد و 150-500 با دی 90 که توش جا میشه حالا مارک 2 رو نمی دونم باید امتحان کنید تنها ضعفش از نظر بنده وزنشه که شاید چند صد گرمی از مشابهای گرونش بیشتر باشد
یک عدد کیف ونگارد خریداری شد . 110 هزار تومن
کیف خوب و جاداری هست .
http://www.binoculars-uk.co.uk/acata...-48-expand.jpg
کد:http://www.sgcamerastore.com/Camera-Bags/Vanguard-Uprise-48-Bag/prod_264.html
سلام
در مورد موضوعی می خواستم با جمعی از دوستان صحبتی داشته باشم.
همین طور که همه ی دوستان شاهد هستند روز به روز برند های جدید از کیف های تجهیزات عکاسی وارد بازار می شه با کیفیت های خوب و عالی و با قیمت های بالا !
ولی متاسفانه شاهد برخی بی توجهی هایی از طرف عکاسان محترم هستیم. به زبان ساده تر جو گرفتگی !
دوست من، برای خرید کیف به نیازتون و کاربرد کیف مورد نظر دقت کنین !!! واقعا متاسفم وقتی می بینم تبلیغات دهن پر کن، برند های خوش رنگ و لعاب، تجهیزات و طراحی های تو دل بروی این شرکت ها، چشم و گوش هر خریداری رو می بنده و بدون اینکه توجهی به کاربرد کیف داشته باشه، کیف رو می خره،
به این توجه کنید، آیا کوله عکاسی که می خواین بخرید اصلا همه جا کاربردی هست، آیا شما برای عکاسی در جایی، نیاز دارید تمام تجهیزات عکاسی+ رایانه شخصیتونو همراه خودتون حمل کنید.
اگه یه سر به بخش خرید و فروش تالار بزنید متوجه می شید، ببینید چند تا کوله عکاسی دست دو رو برای فروش گذاشتن، همشون هم می گن: کمتر از یک ماه از خریدش گذشته !!!
من خودم کوله داشتم، به واقع می تونم بگم کوله عکاسی هیچ کاربردی در محیط شهری و حتی مسافرت با وسیله ی نقلیه نداره ! فقط در مواقعی که شما قصد سفر با پای پیاده و یا پیمودن راه در مسافتی رو داشته باشید کوله محافظ خوبیه.
این حرفارو گفتم چون دلم واسه پولی می سوزه که واسه بدست آوردنش زحمت کشیدین.
یه سری به بخش خرید و فروش تجهیزات عکاسی بزنید و تعداد کوله های در معرض فروش رو ببینید.
با تشکر
سلام....
من به هزار بدبختی یه دوربین canon 450D گرفتم...الان یه کیف ارزون قیمت برا این دوربین و تجهیزات جانبی و یه لنز سیگما 28-70 یا بزرگتر میخوام....
راهنمایی کنید...ضد اب هم باشه
ممنون
دوست من
اگر دنبال یه کیف ارزون و خوب می گردید.
محصولات نانیو پرو رو پیشنهاد می کنم به خصوص نانیو پرو مدل لیما
من خودم گرفتم، یه مدل بسیار ارزون و خوبه، با تجهیزات جا سازی لوازم عکاسی، و می شه گفت یه کیف چند کار بردست، طوری طراحی شده که هم می شه به انواع کیف عکاسی استفاده کرد و هم با برداشتن تجهیزات داخلیش به انواع یه کیف دانشگاهی استفاده می شه، یه جورایی هم کلاس داره :biggrin: کیف دانشگاه با مارک نانیو پرو، در ضمن داخل همین کیف جای لپ تاپ هم داره ! وقتی کاتالوگشو دیدم، واسه خودمم جالب بود، و همچنین در برار قطرات باران هم مقاومه !
قیمتش نسبت به برند های مشابه به نظر من خیلی خوبه.
لینک زیر فقط اطلاعات مربوط به فروششه، می تونید رویوی این کیف رو در سایت های دیگه مطالعه بفرمایید.
http://www.dorbinshop.com/bags/naneupro/Lima/
سلام من واسه دوربین سونی الفا230 یک کیف ارزان قیمت میخواستم.کسی از دوستان سراغ دارند.
ممنون:::happy:::
کیف نانیو پرو U220 روانتخاب کردم برای
7D + 15-85 + 70-200F4is +100macro + 580EX II + slik 500DX + laptop
قیمت 160000ت
دوستان اگر پیشنهاد بهتر ویا ارزونتری دارن بگن
ممنون
درود
من مدل خاصی را مد نظر ندارم اما کلا اگر دنبال جنس بسیار خوب هستید که بعد از مدتی از فرم هم در نیاد فقط Lowepro بگیرید اگر هم خواستید ارزانتر باشد اما کیفیتش هم خیلی ضعیف نباشد مدلهای ونگارد هم خیلی خوب و با اون جنس قیمتش هم خیلی مناسب هست. من کیف vanguard مدل Up-Rise33 رو 80 هزار تومان خریدم که دقیقا هم سایز Lowepro Classified 200 هستش با قیمت 200 هزار تومان جالب اینجاست که اختلاف جنس آنها واقعا فرقی چندانی هم نداشت. فقط فرم دسته Lowepro Classified 200 کمی بهتر بود و دیگر هیچ.
البته Lowepro مارک بسیار خوبی هست اما اگر بنا به نانیو پرو و کیس لوجیک باشه من بشخصه ونگارد رو ترجیح میدم.
موفق باشید
انوش
با توجه به قیمت مدل lowepro computrekker انتخاب بهتری می تونه باشه
این کیف رو امروز خریدم بد نیست دوستان هم باهاش آشنا بشن
http://www.tamrac.com/5768-cls-Blu_lrg.jpg
tamrac
Velocity 8x Pro Sling Pack
Internal Dimensions: 9½w x 5½d x 11h (24 x 14 x 28cm)
External Dimensions: 12¼w x 6d x 13½h (31 x 15 x 34cm)
Weight: 2 lb. (907g)
به راحتی 50 دی با گریپ و 70 200 اف 2.8 و هود توش جا شد
به علاوه یه فلاش 580 یه لنز 10 20 سیگما و 50 اف 1.8 و کانورتور ماکرو واید
یه ویدئو در باره این مدلها مدل 10 ایکس هم موجوده
http://www.tamrac.com/LA-5768-L.jpg
http://www.tamrac.com/5768-MdlBk_1-LRG.jpg
http://www.tamrac.com/5768-MdlFrt_1-LRG.jpg
tamrac کیفیتی به مراتب بهتر از لوپرو دارد.نقل قول:
اگر دنبال جنس بسیار خوب هستید که بعد از مدتی از فرم هم در نیاد فقط Lowepro بگیرید
تا مدتی پیش تو ایران کم بود و فقط چند مغازه داشتند که گران می دادند.
الان نمایندگی تامراک را سیگل گرفته است و نمایندگی نشنال جغرافی را پس داده و تمام مدلهای تامراک در دسترس است. بنده هم در صدد هستم مدلی که حاج امیر خریده بخرم.امروز تست کردم بسیار راحت بود.
قیمت 69 هزار تومان
من هم در مورد کیفیت به مراتب بهتر تامارک خیلی شنیدم. بخصوص کوله های تامارک خیلی فوق العاده هستند.
lowepro خیلی نسبت به بقعیه مارک ها گرون تره .lol
سلام
البته نظرات دوستان مختلف است, ولی شخصا ً اصلا ً از جنس کیفهای تامراک خوشم نمی آید, یک جور حس استفاده از پلاستیک کهنه به آدم دست میدهد, در مورد طراحی و ظرافت هم که به نظر من هیچگاه به گرد پای لوپرو Lowepro هم نمیرسد.
حالا حساب کاتا KATA کمی جداست, کیفیت خوب و البته استیل جلف و اسپرت !
فقط تنها چیزی که در مورد کیفهای لوپرو عذابم میدهد, لزوم استفاده از آن کاورهای مسخره ضد باران در مدلهای AW است, که ظاهر کیف را شبیه " بقچه " میکند! :cool: اما در خیلی از برندها (از جمله همین تامراک) جنس پارچه و زیپهای روکش دار, آدم را از شر این روکش نایلونی راحت میکند.
نظر شخصی : در بین برندهای موجود در بازار ایران, معقولترین و مناسب ترین برند کیف که اغلب فاکتورها را با هم دارد, همین لوپرو است. :::happy:::
من چون بیشتر سابقه استفاده از لووپرو را دارم نمیتونم در مورد برندهای دیگر نظر بدم. 2 سال از Compuday pack استفاده کردم و یک سال است که از Computrekker AW استفاده میکنم. اولی بعد از دو سال استفاده دایمی و تقریبا هر روزه چون لپ تاپ را هر روز با خودم حمل میکنم و دومی را هم 1 سال است روزانه استفاده میکنم و مشخصه هر دو دوام خوب است که بعد از کلی کار کشیدن اصلا از ریخت نمی افتند.نقل قول:
نظر شخصی : در بین برندهای موجود در بازار ایران, معقولترین و مناسب ترین برند کیف که اغلب فاکتورها را با هم دارد, همین لوپرو است.
یک نانوپرو Echo هم دارم که برای کارهای سبک و پیاده روی زیاد از ان استفاده میکنم که به نظرم خوش سایز اما بسیار بد ریخت است و البته محکم به نظر می اید.
یک National Geography رو دوشی را هم که نمیدونم مدلش چیه چند ماه قبل گرفتم که مناسب یک بدنه با لنز و یک فلاش و لنز کوچک اضافه است. به نظرم کیف زیبایی است.
از دوستان کسی اطلاع نداره کوله های national geographic رو کجا میشه پیدا کرد.البته پیکسل تو پایتخت یه سری از کوله هاشو داره خودمم یه مدلشو از اونجا گرفتم که دیگه واسه تجهیزاتم کوچیکو می خوام عوض کنم
وحيد جان
مايلم در مورد اين روكشهاي لوپرو توضيحي بدم
شخصا كيفي دارم كه داراي زيپهاي مورد نظر شماست و بدليل سفت بودن زيپها، سرعت عمل رو كم مي كنه و الان بعد از حدود 2 سال استفاده، بدليل فشار زيادي كه هنگام باز و بسته كردن اونها بايد وارد كرد، زيپها دارن خراب مي شن و عملا كيف بلا استفاده خواهد شد:( شخصا هم تا حالا جرات نكردم اين كيف رو زير بارون قرار بدم!
در مقابل، كيفي از لوپرو دارم با همين روكشها كه با جرات بيشتري در معرض بارش باران و بلاياي طبيعي قرارش مي دم...در عوض زيپهاي خيلي روان و خوبي داره.
در واقع اگر اين زيپها و جنسهاي خاص پارچه اي، قابليت محافظت خوب در برابر آب و خاك داشتند، حتما برندهاي خوب كوله پشتيهاي كوه نوردي، از اين تكنولوژي استفاده مي كردند و روكشهاي AW مدتها پيش حذف مي شدند...ولي چرا اينطور نشده؟ چون هيچكدوم كارآيي اين روكشها رو در برابر آب و گرد و خاك ندارند.
بنابراين به نظر من، طراحي لوپرو حرفه اي تر هست و انتخاب شما، به كاربردتون بستگي كامل پيدا مي كنه.
فعلا...
با سلام من بیش از 3 سال کیف tamrac modele 5584 را دارم استفاده میکنم و تقریبا در همه شرایط سخت مثله زیر بارونه تند در شبه قاره هند و برف در اروپا و گرد و غبار شدید در آفریقا امتحانه خودشو پس داده و از نظر ظاهر نمیتونم بگم زیباست اما زشت هم نیست و تو این مدت هم از قیافه نیافتاده.
ولی در مورد کاور تجربه خوبی ندارم مخصوصا که بیشتر اوقات برای اماده شدن در مقابله مثلا بارون محدودیت زمانی و بسته بودن دست و عدم توجه به اون آسیب های جدی رو به وسایلم وارد کرده.
راستی kata هم تویه ایران نمایندگی داره ؟؟:think:;
بر اساس همین استدلال می توان نتیجه گرفت که لوپرو حرفه ای نیست چون خیلی از تکنولوژی هایی که توی ساخت و طراحی کوله های حرفه ای کوهنوردی به کار می رود ندارد! یا بالاتر نتیجه می شود که کلاً کیف عکاسی حرفه ای نداریم!نقل قول:
در واقع اگر اين زيپها و جنسهاي خاص پارچه اي، قابليت محافظت خوب در برابر آب و خاك داشتند، حتما برندهاي خوب كوله پشتيهاي كوه نوردي، از اين تكنولوژي استفاده مي كردند و روكشهاي AW مدتها پيش حذف مي شدند...ولي چرا اينطور نشده؟ چون هيچكدوم كارآيي اين روكشها رو در برابر آب و گرد و خاك ندارند.
بنابراين به نظر من، طراحي لوپرو حرفه اي تر هست
استدلال درستی نیست. شما بهتر می دانید که کوله های کوهنوردی برای چه شرایطی ساخته می شوند. مثلاً وزنی که باید تحمل کنند ( که بخشی از این فشار به زیپ ها وارد می شود) شاید اجازه ندهد از این نوع زیپ استفاده کنند. یا اینکه چنین زیپ هایی برای دماهای زیر 15- مناسب نباشد ( که در کوه عادی است اما برای یک عکاس تقریباً به معنی تعطیل کردن کار است) و .... یا فشار بادی که باید تحمل کنند ... روکش اصطکاک را هم کم می کند. ...
خیلی وقت ها بسیاری از اظهارات دوستان از عدم آگاهی ایشان و تسلط کافی به بحث نشات می گیرد.
شرکت لوپرو یکی از زیر مجموعه های شرکت لوآلپاین است ( لو الپاین را دوستان کوهنورد بسیار بهتر و دقیق تر از بنده می شناسند اما یکی از معتبر ترین برند های حال حاضر در تجهیزات کوهنوردی است )
یقینا تکنولوژی ها و نوآوری های کوهنوردی بسیار وارد کوله های لوپرو می شوند.حتی بیشتر از تامراک و کاتا...
http://www.lowealpine.com/
یکی از ویژگی های کیف های تامراک حفظ دمای داخل کیف در شرایط نامتعادل است.
مثلاً در یک پروژه ساختمانی در جنوب کار می کنید و 1 ساعت برای صرف ناهار زیر کولر گازی وارد کانکس می شوید. ;) دوربین و لنز ها را که نمی توانید همان بیرون قرار دهید . . .
اتفاقاً همان زیپ ها به این حفظ دما کمک می کنند . توضیحی که در خورد سایتش در باره زیپ ها داده :
نقل قول:
Zippers
We use high quality, self-healing nylon coil zippers in all of our products (except vests). When zippers are used in extreme situations, the importance of self-healing coil cannot be over emphasized. In major openings and pockets we use ZipClip™ zipper pulls for quick access
کد HTML:http://www.tamrac.com/welcome.htm
گویا منظور رو بد رسوندم. اگر تمام تکنولوژی هایی که در تولید کوله های کوه استفاده می شود در کیف عکاسی استفاده نکنند یعنی حرفه ای نیستند یا بلد نیستند؟ منظورم این است که اگر استفاده نمی کنند حتماً دلیلی دارد و اگر از چیزی در عکاسی استفاده شود و در کوهنوردی استفاده نشود دلیل بر بد یا ناکارا بودنش نیست.هست؟نقل قول:
بر اساس همین استدلال می توان نتیجه گرفت که لوپرو حرفه ای نیست چون خیلی از تکنولوژی هایی که توی ساخت و طراحی کوله های حرفه ای کوهنوردی به کار می رود ندارد! یا بالاتر نتیجه می شود که کلاً کیف عکاسی حرفه ای نداریم!
ضمناً کوله های تامراک هم از همان روکش های کذایی تکنولوژیک دارند که جداگانه فروخته می شود و قابل تهیه است. البته کمی گران است (حدود 20 - 30هزار تومان ) و ارزانترش از فروشگاه های لوازم کوهنوردی قابل تهیه است (5 الی 10 هزار تومان).
نظر یک کاربر برای مقایسه لوپرو با تامراکنقل قول:
I've owned both and neither is any better than the other. Qualitywise they seem pretty equal to me. I really can't figure out why Lowepro costs more for bags with similar features. I'm not knocking either one, they are both very nice. I would personally just rather use whatever extra cash I saved to get another CF card or something.. You aren't sacrificing quality by buying Tamrac
کد HTML:http://www.airliners.net/aviation-forums/aviation_photography/read.main/251180/
سلام دوستان
امروز از فروشگاه سیگل کیف Tamrac velocity 10x(5770) i رو به قیمت 85000 تومان خریداری کردم جالبیش اینه که هر دوتا بدنه همراه با لنز توش جا شد و مطابق عکس یک فلاش 430 هم به راحتی جا شد کمی باز هم موند
موفق باشید/
http://ns24660.ovh.net/~abackup/phot...ACTA577001.jpg
راستش من رفته بودم که همین مدل رو بخرم اما دیدم :
الف- دسترسی فقط از بالا داره
ب - مدل های کوچکش که دوربینم جا نشد مدل 9X و10X هم که جامیشد برای تک بند بودن بزرگ بود حد اقل به هیکل کمن نمی خورد اما برای افراد درشت فکر کنم خوبه.
اما مورد الف ناامیدم کرد چون دسترسی حالت ترتیبی دارد و وزن دوربین هم میاد روی لنز نازنین!
لذا بی خیال شدم و یکی از کوله ها رو خریدم 10 هزار تومان گرانتر
سلام، چند وقته که مشکلاتم با Fastpack 200 زیاد شده و کمی تصمیم به تعویضش دارم.
من این کوله رو به عنوان کوله روزمره استفاده می کنم (و همه جا دوربین باهامه)
مشکلاتی که من رو اذیت می کنه:
- جا نشندن اشیای بزرگ حتی یک کاغذ A4 یا یک کتاب.
- بسیار یُقُر و زشت بودن در پشت (نسبت به سایز بدن خودم)
- صاف و سفت بودن پشتش که وقتی کیف سنگینه و مسیر طولانی کمر خیلی فشار میاد بهش.
فعلا همین ها توی ذهنم بود. می خواستم 350 بگیرم که دیدم میشه یک کوله که آدم رو پستش بسته :biggrin:
مدل های مشابه که دوربین از کنار باز شه و همچنین فضا برای چیز های عمومی زیاد (بیشتر دراز بودن فضا مد نظرمه برای کتاب و کاغذ، که البته میشه توی جای لپ تاپ گذاشت) رو اگه میشه پیشنهاد بدید.(حتما نیاز نیست از کنار باز شه. فقط دسترسی به دوربین پر سرعت باشه)
من خودم Tamrac 3385 رو دیدم چیز خوبی بود. چطوره؟
در ضمن هر چی کیف شل و ول تر باشه (مثل کوله های معمولی) بهتره!
سلام
من بيشتر اين تاپيك رو گشتم ولي همش در مورد كيف هاي بالاي 40-50 تومن صحبت شده بود.
اگه ميشه چند مدل كيف براي اس ال ار كه زير20-30 باشه معرفي كنين يا حد اقل اگه نميخواين با اين تاپيك قاطي بشه يه تاپيك مجزا براش درست كنين.
با تشكر...
من همین مدل رو (البته بدون جای لپ تاپش) روخریدم تو تاپیک آخرین قیمت توضیح دادم.نقل قول:
من خودم Tamrac 3385 رو دیدم چیز خوبی بود. چطوره؟
یک هفته برای آشنایی با خودم حملش کردم.
از قسمت بالاییش که جای لوازم است زیاد استفاده می کنم. البته اگر جای لپ تاپ دارش رو بخرید میشه کتاب و تخته شاسی رو توش گذاشت.
در حال حاضر لوازمی که توش می گذارم این هاست :
1 - بدنه دوربین K20 پنتاکس + لنز 135-50 ( کمی از 200-70 کنون کوتاه تره اما چاق تر است من بدون هود می گذارم اما با هود بر عکس هم جا می شود ولی خیلی کیپ ) من گربپ ندارم اما با گریپ هم باشه جا میشه. مثلاً یک کنون با گریپ و 200-70 راحت توش جا میشه. هود رو همراه یک پیراهن آستین بلند توی قسمت لوازم بالا می گذارم.
لنز اضافی :
2 - 55-18 کیت با هود برعکس
3 - 320-80 که گرچه کمی بلند است و باعث میشه اگر قسمت تهتانی باشه کمی بهش فشار بیاد اما قسمت فوقانی یعنی با لای دوربین کاملا جا می شود.
4 - 50 مم اف 1.7 + اکستنشن تیوب ( من یک اکستنشن بیشتر ندارم که یکی از دوستان هدیه دادن اما اگر ست 3 تاییش هم باشه جا میشه یا الان می تونم لنز 28 مم اف 3.5 رو هم با یک اسپیسر روش بگذارم.)
لنز ها هر سه عمودی
5 - فلاش SB80DX نیکون که اگر نباشه یک لنز دیگر هم جا میشه.
6 - باطری شارژر با یک باطری اضافه روش ( که البته من چون نیاز ندارم باطری اضافه رو حمل نمی کنم اما تست کردم جا شد و اینکه شارژر رو چون لنزم از 200-70 کوتاهتره در قسمت جلوی لنز با یک اسپیسر می گذارم اگر لنزتان 200-70 یا مشابه است این مورد را کم کنید)
دو عدد جیب روی در اصلی(من توش سیم های رابط و ... گذاشتم) و 2تا جای مموری و ریدر روی درب کناری داردیکی هم جای فیلتر که بزرگتر است(البته فکر کنم 77 جا نشه.
قسمت بالا هم 2 تا جیب توری دارد که هارد اکسترنال و تو یکیش هم گیرنده های رادیو فلاش گذاشتم . (فرستنده اغلب روی دوربین است)
زیر کیف امکان نصب سه پایه است با بند مخصوص که فکر کنم حدود 20 هزار توامن است و جدا باید خریده شود. روی درب هم یک جیب توری برای خرت و پرت های فوری است.
کنار یک طرف جای قمقمه که من کشف کردم سه پایه فلاش کوچک رو همراه با هد رابط که بهش وصل باشه میشه عمودی تو گذاشت و البته با ید بالاش رو با کش یا بند مهار کرد ;)
این لوازم که توش گذاشتم یک عدد از پد های اسپیسر هم اضافه آمد که گذاشتم توی جیب توی در.
رنگش مشکلی است که برای بیابان گردی و تو تابستان من رو کمی نگران میکنه چون افتاب رو جذب می کنه اما یک مدتی که داخل ماشین مانده بود تو آفتاب دیدم بیرونش داغه اما توش کاملاً خنک مانده بود اما باید یک کاور سفید براش بخرم به هر حال نمیشه ریسک کرد!
دو عدد جای کیف اضافی هم روی بند ها هست روی هر بند یکی که میشه با توجه به نیاز کیفش رو خرید مثلا جای موبایل جای قمقمه جای فلاش و باطری جای خرت و پرت و فیلتر یا جای یک لنز یا یک هود که این ها را جداگانه می شود خرید و موجود است .
نقل قول:
من بيشتر اين تاپيك رو گشتم ولي همش در مورد كيف هاي بالاي 40-50 تومن صحبت شده بود.
اگه ميشه چند مدل كيف براي اس ال ار كه زير20-30 باشه معرفي كنين يا حد اقل اگه نميخواين با اين تاپيك قاطي بشه يه تاپيك مجزا براش درست كنين.
با تشكر...
کیف های ارزان معمولاً دوام و حفاظت کمتری دارند . به راحتی پاره می شوند امکان در رفتن دستگیره و بند هست که خطرناک است و اگر خیس شود آب پس میده ..
و اینجا هم که بحث نمیشه چون نه سایتی داره و نه جای مشخص اما از باب همایون و ناصر خسرو و گاهی منوچهری قابل تهیه است باید بروید از نزدیک ببینید. و یک خوبش رو بخرید.
جناب ميلاني
مثل هميشه متعصب و حيرت انگيز بحث مي كنيد!
من تجربه شخصي خودم رو در مورد زيپها و روكشها بيان كردم و بر اساس حدس و گمان و احتمال بحث نكردم
يعني اگر بحث كوهنوردي را ميان كشيدم، به اين دليل است كه در اين زمينه هم تجربه خوبي دارم و اشتراك تكنولوژيك كيفهاي اين دو زمينه كاري رو حس كردم و مي دانم زيپهاي كوله هاي كوهنوردي كمترين وزن را تحمل مي كنند و اتفاقا تنظيم دماي داخل و خارج كوله در كوهنوردي، بسيار بسيار مهم است!
دليل ندارد همه بحثها به يك انتخاب منتهي شود...مي توان چندين انتخاب داشت
كه قطعا سليقه، بودجه و نوع كاربري، در نهايت تعيين كننده خواهد بود
فعلا...
:biggrin: لطف دارید.نقل قول:
جناب ميلاني
مثل هميشه متعصب و حيرت انگيز بحث مي كنيد!
بنده هم بر اساس حدس و گمان نگفتم.
مثال پروژه ساختمانی رو دقیقا از نزدیک دیده ام من اونجا عکاس نبودم ولی 2 تا عکاس بود که این مشکل رو داشتند.
نقل قولی هم که فرمودید از نظر من توضیح یک سوء تفاهم بود.
بله نظرات مختلف است. ضمن احترام به نظر شما فکر می کنم شرکت لوآلپاین گرچه معتبر و بزرگ است اما در زمینه کوله های کوهنوردی بهترین انتخاب نیست. احتمالاً خودتان هم می دانید.
و بر فرض که باشد چه دلیلی دارد که بهترین کوله های عکاسی را بسازد؟نقل قول:
اشتراك تكنولوژيك كيفهاي اين دو زمينه كاري رو حس كردم
حالا اینکه تمایل خاصی در بین بچه های فروم به یک شرکت خاص مثلاً مرکز ... وجود دارد و اینکه چرا چنین تمایلی بوجود آمده بحث دیگری است.
اما سوال من این است : اگر همان شرکت مثلاً کاتا یا تامراک را وارد می کرد آیا در این فروم جای تامراک و لوپرو عوض نمی شد؟ و حرف هایی که الان من می زنم از زبان دیگر دوستان نمی شنیدم؟
تمام تلاش من اینه که به دوستان بگویم با فکر باز تصمیم بگیرید. تمام انتخاب ها را بررسی کنید . هرگز نگفتم که فلان برند بد است. اما می گویم تنها مورد خوب هم نیست.
از شما هم ممنونم که همیشه در مقابل بحث های بنده جواب های منطقی و دوستانه ارائه می کنید. :)
اگر دسترسی راحت به دوربین میخواهید، قید اینجور کوله ها مثل همین مدل تامراک را بزنید. یا باید کوله ای بخرید که فضای داخلش از پشت باز شود (مثل Lowepro Flipside)، و یا کوله ای مثل Lowepro Primus که دسترسی به دوربین در آن واقعا ساده است و اصلا نیاز به کار اضافه ای ندارد.
من مدل Lowepro Primus AW را دارم، یکی دو بار در اردوهای غیر عکاسی امتحانش کرده ام. به عنوان یک کوله همه وقتی کمی بزرگ است (میتوانید مدل کوچکتر Primus Minimus را بخرید) اما به عنوان کوله ای برای سفرهای کوتاه یا طولانی، از همه جهت عالی است.
اول، دسترسی به دوربین (اگر بدنه تان حداکثر به اندازه D300s نیکون باشد نه بزرگتر) به معنای واقعی کلمه آسان است.
دوم، دو بخش مجزا دارد و به عنوان یک کوله پشتی برای سفرهای دو منظوره (عکاسی و منظور دوم!!!) بسیار عالی است.
سوم، همه زیپهایش از پشت باز میشوند، بنابراین دسترسی به همه وسایل داخل کوله بدون زمین گذاشتن آن ممکن است.
چهارم، جنسش به هیچ وجه آب و رطوبت را جذب نمیکند و از آنجا که زیپهایش هم پوشیده و در قسمت نزدیک به بدن هستند، میتوانید در باران سبک کاور را هم فراموش کنید و آسوده باشید.
پنجم، جا برای فلاسک، سه پایه، لباس و چیزهایی مثل دیفیوزر هم دارد.
ششم، سیستم harness آن واقعا عالی طراحی شده و به محض اینکه درست تنظیمش کنید احساس میکنید کوله پشتی مثل یک بچه شما را از پشت بقل کرده و به طور بسیار موثری وزن را روی شانه ها، پشت و کمرتان پخش میکند.
تنها مشکلش شاید قیمت آن باشد که کمی گران است (240 تومان برای مدل متوسط).
و یک نکته دیگر. من شخصا به این نتیجه رسیده ام که روی طراحی و ساخت کیفهای Lowepro، بسیار بیش از آنکه از یک "کیف" انتظار میرود تجربه و تفکر مهندسی و تکنولوژی با هم اعمال میشود. خیلی وقتها پیش می آید که در شرایط استثنایی و نادر، حکمت بسیاری از ظرافتهای طراحی کیف Lowepro تان را متوجه میشوید.
با سلام
براي کوله دوربين مي خواستم نظر دوستان رو بدونم . البته دليل انتخاب کوله اينه که چون زياد در سفرم ، حمل دوربين و متعلقاتش برام راحت تر باشه .
براي 50D با لنز 18-200 با فرض اينکه کوله مورد بحث امکان حمل حد اکثر يکي دو لنز و مقداري وسايل ريزه ميزه شخصي (پارتيشن مناسب ) و ترجيحا محل بستن سه پايه رو بهم بده ، انتخاب ها ميتونه چي باشه ؟
ترجيحا کوله بزرگ نباشه و امکان دسترسي به دوربين هم سهل و آسون باشه ... ضد آب بودن و يا نبودنش خيلي مهم نيست ... و در نهايت :::blushing:::
lowepro لطفا !!! lol
( راستي يادم رفت ! کسي از FastPack 100 استفاده کرده ؟ به نظرتون براي نياز من مناسبه ؟ )
بحث های فنی رو دوستان انجام دادندولی بعنوان کسی که از tamrac استفاده میکنه اون رو به همه ی دوستان توصیه میکنم
من یک ساله از advanture 9 تو محیط بارونی اروپااستفاده میکنم و تا حالا موردی پیش نیومده که فکر کتم کاش tamrac این مورد رو میداشت.
با دوستان ایتالیایی هم که گاها میریم عکاسی اون ها همین نظر رو دارن. یکی از مدل هایی که دستشون دیدم و خوشم اومده tamrac 5613 اگه کسی کوله پشتی نخواهد این بهترین انتخابه
رضا کیف جدید مبارک.
درود
در تایید فرمایش جناب وحید قدیری عرض کنم که بنده تا کنون چند مدل کیف را دیده ام و هم اکنون سه عدد هم دارم هیچکدام لاوپرو نمیشوند.( اصلا با کیف های کاتا آشنایی ندارم) اما تامرک اصلا در حدو اندازه لاوپرو نیست. نه جنس نه نه تحت هیچ عنوان تنوع و طرحی. Lowepro محصولات بسیار متنوع تری دارد بطوری که هر کسی با سلایق مختلف در بین محصولاتش میتواند چند کاندید داشته باشد برای خرید و با بررسی از نزدیک خوب عملا میشه برای انتخاب یکی به نتیجه رسید. برعکس تامرک!
در بررسی ها از اینترنت ( بدون اینکه عملا ببینیم جنس آن چگونه است ) مشخص شد که این شرکت تنوع لازم رو در محصولاتش ندارد و طراحی هایی محدود و تکراری و بسیار کلیشه ای دارد. اما فکر میکردم جنس بهتری نسبت به لاوپرو داشته باشد. اما چند روز پیش در سیگل متوجه شدم جنس آن نیز در مقابل لاوپرو برتری خاصی نیز ندارد. حداقل آن چند مدلی که من دیدم بگذریم که تامرک اساسا محدود به همین چند مدل است.
حال اینکه کجا این لاوپرو را بفروشندمهم نیست از قضا این مرکز... به دلیل دندون گردی و گران فروشی شهره است و خودم تا سعی دارم فقط برای لاوپرو هست که به آنجا مراجعه میکنم و هیچ چیز دیگری آنجا تهیه نمیکنم.
موفق باشید
انوش
سلام دوستان عزیز.
از دوستان عزیز خواهشمندم اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنند.
دنبال یه کیف هستم که این تجهیزات درونش جای بگیرند:
یک عدد لپ تاپ Dell Studio 1557 که ابعادش بدین شرح است : 372mm w x 39mm h x 252mm d
یک فقره Nikon D300+Grip یا یک Nikon D3.
یک واحد Nikkor 14-24mm.
یک فروند Nikkor 70-200 version I.:::love2:::
یک نفر Nikkor 105mm macro.:::love2:::
یک عدد فلاش Nikon SB-800/900.
دیگه شارژر ها و کابل های مربوطه هم در نظر بگیرید.
امکان دسترسی سریع مثل سری fastpack اگه داشته باشه خیلی عالی میشه.
مارکش خیلی اهمیت نداره،اما کیفیت خیلی برام مهمه.
ترجیحا زیر200 تومان باشه.
امکان خرید از خارج از ایران هم هست.
خودم جستجو کردم،راستش مدل های زیادی پیدا کردم،اما توی جا شدن لپ تاپ (به این دلیل که واید هست) و همین طور در مورد جا شدن 70-200 توی اکثر موارد دچار شک شدم.
آخر از همه به این مدل رسیدم،اما باز هم شک دارم که 70-200 و لپ تاپ توش جا میشن یا خیر... از دوستان خواهش می کنم که اگه مدل های دیگری هم مد نظر دارن بفرمایند...
SLRC-206:و این هم یک عکس مناسب از این کیف :کد PHP:
http://www.caselogic.com/slr_camera_laptop_backpack/product_detail/index.cfm?modelid=138052&productid=1357947
راستی،خیلی خیلی خیلی خوب میشه اگه چند تا کتاب هم توش جا بشه...کد PHP:
http://www.caselogicshop.co.kr/img/SLRC-206/SLRC-206.jpg
با تشکر.
من هفته گذشته یه فست پک لوپرو خریدم 120ت مدلش Fastpack 350
http://products.lowepro.com/product/...50,2087,14.htm
از لحاظ جنس و کیفیت خیالتون راحت باشه عالیه - قیمتش هم خوبه
کامپیوترکر هم که خیلی معروفه و جادارتره
http://products.lowepro.com/product/...AW,1924,16.htm
و همینطور از محصولات نانیوپرو U220
http://www.naneubags.com/products.mdv?p=ug-u220
که دیگه خوراک مسافرته
این دو مدل آخر حدود 160-170ت هستن
اگر اهل رو دوشی باشید این مدل لوپرو Stealth Reporter D650 AW خیلی جاداره و قیمتش هم به نسبت سری مگنوم لوپرو ارزونتره . مدل پایین ترش یعنی 550 هم جای لب تاپ داره ولی یه هوا کوچیک تره در ضمن همه شون به وسیله یه زیپ عایق آب از بالا دسترسی سریع داره. من خودم همین مدل رو گرفتم و یه دنیا وسیله در هر اندازه و برند توش جا میشه ولی یادتون باشه سنگینی وسایل بحث دیگری است که باید به یاد داشته باشیم. ( من کوله لوپرو مدل تریکر کلاسیک هم دارم اما چون دوبار نزدیک بود به علت فراموش کردن بستن زیپش ، خسارت عزیمی به بار بیاد و اجازه ندادم کار به بار سوم برسه) اگه نوع کاربری مثل کوه نوردی و طبیعت گردی ندارید من رو دوشی های لوپرو رو پیشنهاد میدم که سری مگنوم بهترین و حرفه ایی ترینشه یک محافظ تمام عیاره.
http://products.lowepro.com/product/...%20AW,2049.htm
من هم تو انتخاب کوله مناسب یک مشکل دارم اونم سایز بد لپ تاپمه که به کیف هایی که می پسندم نمیخوره(سایزش به سانتی متر:35.87*26.9*4.2)
فکر کنم باید به فکر یه لپ تاپ جدید باشم این طوری نمیشه!!
ولی به هر حال اگه کسی مدلی رو میشناسه که این لپ تاپ و 5دی مارک 2 به همراه 70-200 و سه لنز و یه فلاش 580 وسایر مخلفات توش جا بشه لطفا ما رو بی خبر نگذاره!
از تک تک دوستان ممنونم.
در مورد Lowepro Fastpack350 باید بگم از اونجایی که الان fastpack 200 دارم دیگه علاقه ای به خرید این سری ندارم. جسارت به دوستانی که این سری رو دارن نباشه،بالاخره هر کس سلیقه ای داره،اما حالت کیف خیلی بد جوره . با اینکه خیلی خوب از دوربینم محافظت می کنه اما اصلا با حالتش ارتباط برقرار نمی کنم،می دونم دوربینم هم همین حس رو داره. قابل بیان نیست... یک تکه پایینی به شکل مکعب،از طرف دیکه تکه بالایی حالتی دیگه... نمی دونم... نظم اشیاء اطرافم خیلی برام مهمه. مخصوصا متعلقات دوربینم!
در مورد Lowepro CompuTrekker هم حالت چینش تجهیزات درونش مقداری برام زجر آوره و به خصوص که دسترسی سریع به تجهیزات نداره!
نانیو پرو ای هم که دوستم معرفی فرمودن بسیااار بزرگ بود.
راستش من یادم رفت بگم که برای استفاد درون شهر و مسافرت می خوام و تا الان به دلیل مشغله ی تحصیلی فرصت طبیعت گردی نصیبم نشده!
به هر حال این مورد خیلی مهم بود که برای استفاده روزانه می خوام،اما همه ی تجهیزات همراهم باشه!
در مورد رو دوشی ها هم باید بگم که استفاده 2 سال مداوم از این شودر ها باعث شد که میان شونه های بنده یه عدم تناسبی ایجاد بشه که حسابی زجر آور بود... دیگه این آخرا که شودر استفاده می کردم قشنگ احساس می کردم بدنم نا میزون شده... :::happy:::
به هر حال shoulder ها حذف می شوند...
دوستان عزیز اگه اون مدلی که پایین معرفی کردم رو ببینن حدودا دستشون میاد که چی مد نظرم هست...
بازم تشکر می کنم از دوستان گرامی.
و عذر بنده رو پذیرا باشید بابت سخت گیری...
کد PHP:
http://www.caselogicshop.co.kr/img/SLRC-206/SLRC-206.jpg
همین لینکی که mahdi_911turbo قرار دادن در سایتش نوشته تا laptop 17 اینچی جا داره.
The laptop compartment features a removable, padded sleeve that will hold most 17” notebooks (sleeve dimensions: 15.5”x 11” x 2”).
(هر اینچ معادل 2.54 سانتی متر)
کد:http://www.naneubags.com/products.mdv?p=ug-u220
خیلی خوبه فقط 2ایراد داره:
1.عدم دسترسی سریع(میشه ازش گذشت)
2.برندش که تو همین تاپیک هم نارضایتی ازش کم نبوده.(نمیشه ازش گذشت)
فکر می کنم با این وصف هم بهتر باشه هم به نظر من شیک تر(اگه تا الان ازش اسم نبردم بخاطر این بود که به نظرم این کوله برای من زیادی جا داره و نسبتا گرونه:235تومان)
کد:http://products.lowepro.com/product/CompuTrekker-Plus-AW,1925,16.htm
Lowepro CompuTrekker AW هم خوبه و قیمتش هم مناسبتره 170 تومان.
لپ تاپ شما هم جا میشه:biggrin:
Notebook Compartment Inner Dimensions:
12W X 1.5D X 15H in.
30.5 X 4 X 38 cm
وزنشم که خیلی مناسبه 1.54kg
http://ppec.ir/products/bag/187/imag...u_trekker2.jpgکد:http://products.lowepro.com/product/CompuTrekker-AW,1924,16.htm
http://ppec.ir/bag/products/?v=187
آره.فقط اون2 م.م اختلاف ضخامت لپ تاپ مشکل ساز نیست؟
باز هم ممنون که وقت گذاشتید.
يه مدل ديگه هم هست كه به نظرم اونم بد نباشه:
کد:http://products.lowepro.com/product/Pro-Runner-350-AW,2183,16.htm
من یک مدل Loweproخریدم به اسم Fastpack 250 هم نوت بوک توش جا می شه و هم دوربین و متعلقات یک جا هم واسه سه پایه داره وزن کیف تقریبا 1.5 کیلو است که بسیار سبکه ، قیمتش هم 120000 تومان به نظر من برایه کسی که هم می خواد دوربین حمل کنه و هم نوت بوک چیز خوبیهhttp://products.lowepro.com/Catalog/...e=Fastpack 250
سلام
من نمیدونم آیا اینجا هم پیدا میشه کیفهای KATA یا نه. اما من یه کوله KATA DR- ۴۶۷i دارم که هم جای سه پایه داره و هم جای لپتاپ. اگه دنبال کوله هم برا عکاسی هم لپتاپ میگردین شاید یکی از گزینههای خوب باشه.
والا من یه سایز بزرگترشو دارم
تو اون توری که میفرمایید یه شیشه آب معدنی به زور جا میشه
حتی من یه 3 پایه مینی هم دارم به زور تو ش جا میشه چه برسه یه سه پایه درست و درمون
البته رو یو تیوب یه ویدئو هست که با استفاده از بند مانفرتو میشه یه بندای کیف سه پایه رو بست ولی باز و بسته کردنش راحت نیست
من تو همون توری بطری آب پایه فلاش و گاهی هم همراه با یک چتر! قرار می دهم البته قسمت بالای سه پایه را باید با یک بند و یا کش سمت یکی از بست های اضافه کوله مهار کنید. راه سریع و راحتی است. (سه پای فلاش سبک تر از پایه دوربین است و من چندان نیازی به پایه ندارم)
کوله من تامراک است و فکر نکنم به درد دوستان بخورد به هر حال توری قمقمه اش فکر نکنم فرقی با مارک های تکنولوژیک مورد بحث دیگر داشته باشد!
بله نماینده اش نوین تجارت است که سایتش در تبلیغات سایت خودمان قابل دسترس است.نقل قول:
من نمیدونم آیا اینجا هم پیدا میشه کیفهای KATA یا نه
سلام.
هفته ی اخیر شدیدا دنبال یک کیف مناسب برای تجهیزاتی که مد نظر داشتم بودم و بهد از بررسی به این مدل رسیدم.
توی این تاپیک خیلی در موردش جست و جو کردم،اما دیدم نسبت به سایر کیف ها کمی بهش کم لطفی شده.
قصدم تبلیغ یا تحمیل سلیقه ام نیست،فقط خواستم اگر کسی بعد ها مثل من خواست در مورد این کیف بیشتر بدونه بتونه یه مجموعه مناسب رو در هین جا در اختیار داشته باشه.
یک کیف نسبتا جادار و مناسب برای افرادی که لپ تاپ 17" واید دارن و تو انتخاب کیف مناسبی که لپ تاپتشون توش جا بشه مشکل دارند.
برای این تجهیزات مناسب هست:
70-200 F/2.8 از هر برندیکی از مزیت های این کیف نسبت به سایر کیف های کوله ی لوپرو ظاهر خیلی رسمی اون هست که البته بند آویز شانه ی اون کمی به این مزیت آسیب زده.. اما در کل می شه اون رو یه کیف سنگین از نظر ظاهری دونست.همچنین دسترسی سریع به دوربین هم داره که برای خیلی ها مهمه.
3عدد لنز دیگر با اندازه ای معمولی
یک فلاش یا هر شیء جانبی دیگر
دو عدد Body دوربین
سه پایه ی عکاسی
تلفن همراه و 3 عدد کارت حافظه و چند کابل
خوب بیش از این شما رو منتظر نذارم و بریم سراغ معرفی :redface:
Classified Sling 220 AW
http://rghost.net/2030178/thumb.png http://rghost.net/2030184/thumb.png http://rghost.net/2030209/thumb.png
قیمت این کیف در اکثر سایت های معتبر خارجی 149$ در حال فروش است اما در تهران 245,000 تومان ....
این کوله که شما معرفی کردین شاید خوب باشه اما اولین مشکلی که شاید بشه گفت مشکل! اینه که بند کوله که روی شونه قرار میگیره تکی هست و من فکر می کنم پس از پیمودن مسیری طولانی یک شونه خسته میشه و وزن لوازم تنها به یک شونه فرد وارد میشه.
در صورتی که در اکثر کوله ها که دو بندی هستن وزن کوله کاملا روی هر دو شونه تقسیم میشه و فرد کمتر خسته میشه.
فکر کنم این کوله برای مسیرهای طولانی طراحی نشده و مختص کارهای خاص باشه که سرعت دسترسی به دوربین اهمیت بیشتری داره.
با تشکر از دوست عزیزم.
اما این موردی که شما فرمودید مشکل نیست.چون خیلی از آدما به دنبال این نوع بند هستند... خیلی ها هم با ایم نوع تقسیم نیرو مشکلی احساس نمی کنند... خود من مشکل دارم با این موضوع اما اگه دقت کنید توی این عکسی که آقاهه کیف روی دوشش هست یک بند از قسمت پهلوی کیف میاد و به این بند اصلی وصل می شه و احساس می کنم با تقسیم نیرو بی ربط نباشه...
به هر حال فرمایش شما متین هست و اما با این حال افراد زیادی این کیف رو می پسندند.
ممنون از نقد مفیدتون:::happy:::