خوب امین جان موجب شدن در مورد بشینم در مورد کیف بنویسم!
حدود 8 ماه پیش به یکی از دوستان که خوشبختانه یادم رفته کی بوده ! قول این کارو داده بودم...
به هر حال...
انتخاب کیف به نظرم یکی از مهم ترین مسایل برای یک عکاس هست... چه عکاس حرفه ای و چه آماتور....
گمان میکنم شاید شاید از انتخاب دوربین هم مهم تر باشه! چون مثلا دوربین شما اگر یه امکانی رو نداشته باشه و در سال دوبار دلتون بسوزه و یا باهاش درگیر باشین... میشه از خیرش گذشت! ولی کیف عکاسی در همه لحظات با شماست.... حتی بسیاری اوقات که دوربین با شماست ولی عکاسی نمیکنید... باید کیف رو تحمل کنید...
دوستانی که دوربین های کوچیک دارن... کامپکت ها و احیانا شبه SLR ها انتخاب مشکلی ندارن... بیشترین موردی که باید توجه داشته باشن اینه که میخوان توی کیفشون شارژر و یا احیانا تعدادی باطری حمل کنن یا نه ؟
به گمان من انتخاب کیف بزرگ برای یه دوربین کامپکت و یا SLR LIKE اصلا مفید نیست بلکه بیشتر موجب دردسر هستش..
چون شما مواقع کمی ممکنه با خودتون شارژر و یا باطری های یدک حمل کنید؟! (اصولا موقع مسافرت....) و میتونید این وسایل رو جای دیگه ای جا سازی کنید... ولی چیزی که مهمه اینه که شما به سادگی بتونین کیف کوچکی داشته باشین و همه جا تحملش کنین....
اما اونهایی که SLR دارن...
برای دوستانی که SLR دارن (یا DSLR) انتخاب ها بسیار بیشتر میشه و دقت و توجه بیشتری رو لازم داره.....
موقع انتخاب کیف باید توجه داشته باشین که شما چجوری آدمی هستین؟ چه مواقعی دوربین با خودتون حمل میکنین و چه لوازمی همراه خواهید داشت...
من اولین کیفی که برای DSLR خودم خریدم خوشبختانه انتخاب بسیار مناسبی بود و تقریبا در اکثر موارد نیاز من رو برآورده میکنه...
اونهم اینه:
Lowepro Off Trail 2
مسایلی که من تو انتخاب این کیف مد نظر داشتم:
1-اینکه کیف به کمر بسته میشه و وزن کیف بیشتر روی باسن قرار میگره تا شانه و کمر....
2-تعادل کیف به سادگی از طریق بند شانه کنترل میشه
3-هنگامی که کیف رو از کمر باز میکنیم... مثلا هنگام سوار شدن به ماشین- تاکسی و .... کیف روی دوش شماست و کلا نگرانی خاصی ندارید....
4- دوربین همیشه دم دست شماست... و به سرعت میتونین دوربین رو در بیارین و آماده عکاسی بشین.
5- جای مناسبی برای دوربین - لنز و فلاش و شارژر بنده داشت... و فقط لنز 12-24 خودم رو به کمربندم میبندم(کیف خود سیگما که تو پک لنز بود...)
و خلاصه این ترکیب حالت عمومی من برای عکاسی شهر... مراسم ها و کارهای خبری و احیانا سفر های با ماشین هست...
که میشم این!: