شما آقايي. نه من نبودم يكي ديگه از دوستان بود كه كيفيت fz20 رو ميخواستن. حالا ميشه اسكن اون كاتالوگ رو بفرستيد؟نوشته اصلی توسط kamikam
شما آقايي. نه من نبودم يكي ديگه از دوستان بود كه كيفيت fz20 رو ميخواستن. حالا ميشه اسكن اون كاتالوگ رو بفرستيد؟نوشته اصلی توسط kamikam
ممنون پوریا جان پس من اشتباه کردم . والا اون کتالوگ یه کاتالوگ خیلی بزرگ حدود 100 صفحه گلاسه هستش . شما کجاش مد نظرت هستش ؟
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
پوریا جان منظورت از کیفیت، همون ریموت کنترل هست دیگه؟نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
کامبیز جان اون دوستمون که مشهدی بود Id اش این بود. اگه اشتباه نکنم : tonino_bilardo
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
id ی من اینه::::
tonino_baliardo
:d
سلام اقای اخباری
من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی چون شما تو فروشگاهتون کیف دارید::::
یه کیف ضد اب برای fz20 که جا واسه شارژر و هود لنز داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه میشه معرفی کنید؟؟؟
ممنون میشم....
سلام ....
ID من این هستش تو یاهو : metallicambiz
و اما در مورد کیف . من به شما EX140 رو پیشنهاد میکنم که FZ20 و کلیه لوازم جانبیش توش جا میشه . البته الان ما سری TLZ1(Topload zoom 1 و TLZ2 رو هم آوردیم که خیلی عالی هستش ولی خوب بیشتر واسه SLR ها مخصوصا با لنز تله و زوم هستش. بازم من در خدمتم .
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
در مورد خريد کيف براي اف زد20 يا دوربينهاي اس ال آر مثل دي هفتاد و ... بايد بگم که شما اول اين ذهنيت که حتمن بايد دوربين رو بشکل عمودي توي کيف قرار بدي بگذار کنار! پيشنهاد مي کنم خريد کيف بندي رو کاملن از سرت خارج کني که بعد يه مدت نقرس مي گيري!! و همينطور خيلي دست و پا گيره. حالا شما مي توني بري سروقت يه کيف کمري عالي با قيمت 35 تومن از مارک لوپرو. متاسفانه مدلش يادم نيست ولي تو فروشگاههاي تهران هستش و مشخصه اش هم اينه که يه بند پهن داره براي بستن به کمر و يک جيب هم جلوش داره. خلاصه کيف خيلي خوبيه!
M.Behtash
اقای اخباری این مدلی که اقا بهتاش گفتن هم موجوده؟؟؟اسم مدلش رو میشه لطف کنید؟؟
ممنون!
سلام...
من توی فروشگاه شما(البته نمیدونم که درست اومدم یا نه جلوی بانک کشاورزی یه پاساژبود من اونجا رفتم)یه کیف lowepro دیدم و خوب بود ولی قیمتش برای من در حال حاظر بالا بود(34تومن)
می خواستم بدونم کیه کیف کوچیک تر که به کمر هم بسته بشه و قیمتش مناسب تر باشه هم سراغ دارید؟
ممنون!
بله جنا نجفی . درسته . بنده همون جا هستم . عموده وارد کننده محصولات lowepro تو مشهد ما هستیم و کمتر جای دیگه پیدا میکنید . ما هم مستقیم از مرکز تجهیزات حرفه ای تهیه میکنیم . در مورد کیف خودتون حتما دیدید که مدلای مختلف lowepro موجود هستش . برای Slr دو مدل جدید ( TLZ1 و TLZ2 ) رو آوردیم که دومی برای دوربین با لنز تله بیشتر کاربدر داره و همونطوری که بهتاش عزیز گفت تو جفت اینا دوربین عمودی قرار میگیره و از لحاظ کیفیت دومی نداره .