با تشکر از شما.
پس چرا آقا بابک گفتند که دوربینشون جا نمیشه ؟! اندازه دی 50 با دی70 در کل اونقدری فرق نمیکنه!
با تشکر از شما.
پس چرا آقا بابک گفتند که دوربینشون جا نمیشه ؟! اندازه دی 50 با دی70 در کل اونقدری فرق نمیکنه!
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
والا تو يكي از كامنت هاي تاپيك "خاطرات سفرهاي گروهي" قيمت ّّ Off Road رو نوشته بودن 48 هزار تومان كه اشتباس
اين قيمت Off Trial 1 ميباشد كه فروشنده اشتباه قيمت داده Off Road حول و حوش 90 تا هستش
نه به خدا خودش گفت 48 ، خالی نمیبندم(جهت مزاح)
بابک جان شاید ، احتمالا اشتباه کرده ولی ما بچه شهرستانی هستیم اگه از قیمت واقعیش خبر داشتم باید همونجا سمن معامله رو رد میکردم.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
امروز صبح(شنبه 20 آبان 85!) رفتم مركز تجهيزات حرفه اي ديدم ديدم تا سقف جعبه چيدن!
خلاصه رفتم تو گفتم كيف مي خوام گفت همه اينا كيفه تا فردا هم قابل خريد مي شه!!!
كانون بلوار هم گفت تا يكي دو روز ديگه مياريم( فكر كنم از همون تجهيزات حرفه اي بگيره :-؟)
خلاصه اونا كه كيف مي خوان قلكاشونو بشكوننو...
البته خودمم مي خوام ولي هنوز نميدونم چي بخرم. تقريبا كاملا گيج شدم....!!!!
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
ویرایش توسط roovigital : Sunday 12 November 2006 در ساعت 01:05
روح الله عبدالهی
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
آقای عبداللهی ،
سلام.
یکی از دوستان فروم قراره فردا بره کوله بخره ، ازون آدماییه که چشم بازارو در میاره ، یه روز اگه صبر کنی من بهتون میگم از کجا بخرید که شیرین باشد .
با تشکر از شما من منتظرم .ببینیم که Off Road رو به اون قیمتی که من گرفتم گیر میاد یا نه؟
روح الله عبدالهی
سلام
Mini Trekker Classic از کانون بلوار 97 هزار تومان
Mini Trekker AW از همونجا 130 هزار تومان
Micro Trekker 200 از مرکز تجهیزات عکاسی حرفه ای 91 هزار تومان
کیف هایی که جدید آوردن قیمت هاش خیلی بالاست کسی جای ارزونتر سراغ نداره؟؟؟؟ :(
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more