کسی میدونه Omin Trekker رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟ زنگ زدم تجهیزات حرفه ای گفتند اصلا سری Omni ندارند!!
کسی میدونه Omin Trekker رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟ زنگ زدم تجهیزات حرفه ای گفتند اصلا سری Omni ندارند!!
من Mini Trekker Classic مي خوام.
يعني هيچ راهي وجود نداره به جز اينكه 97 تومن ناقابل تقديم كنم؟
ميشه اگه كسي جاي بهتري ميشناسه معرفي كنه!؟
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
تا جایی که من در این چند سال دیدم... تنها کیف حرفه ای عکاسی در بازار ما همون لوپرو هست.... و این کیفها رو فقط تجهیزات حرفه ای بصورت بسیار عمده وارد میکنه و همه جا پخش میکنه...
بقیه هم همه از همینجا میخرن...
میتونین از فروشگاه های کانن هم این کیفها رو تهیه کنید... ولی قیمت اون تفاوتی نمیکنه...
عکسباران هم البته همیشه داره و البته این کیفها رو دوبرابر قیمت عموما میفروشه!
غیر از لوپرو شما می تونید کیفهای سامسونیت رو هم در یکی دو فروشگاه پیدا کنید. و بنا بر سلیقه و نیاز خرید داشته باشید.
اما از کجا بخریم؟ بنظرم به چهار دسته می شه تقسیم کرد: تجهیزات حرفه ای- عکسباران- کنون ها- ناصرخسرو. و اگر به ده بیست درصد تفاوت قیمت اهمیت می دید از همه ی اینها قیمت بگیرید!
من اینکارو کردم و نهایتا خریدم از عکسباران بود! یادمه همون موقع برخلاف حرف آرش تجهیزات حرفه ای از عکسباران گرانتر می گفت.
M.Behtash
بالا تر از میدان هفت تیر سمت چپ ، بالای بانک یه عکاسی کوچیک هست که یه مرد مسن ولی بی نهایت خوش برخورد اداره ش میکنه . تجهیزات هم زیاد داره ، مشتری های حرفه ای همچنین . ( خب معلومه که اسمشو یادم نیست ! ) سعید که دنبال کیف بود یادمه قیمتش بد نبود . سعید میشه خودت توضیح بدی ؟
بالا خره اينو خريدم Lowepro Mini Trekker Classic!!!
تجهيزات حرفه اي 98000، كانون 97000، َآتليه آريا 94700،*عكسباران هم نداشت.
اين عكاسي آريا هم جاي جالبيه ها!! فروشندش هم آدم با حوصله و خوش برخورديه جنس هم تقريبا زياد داره.
آقاي سوكي و نقشبندي ممنون بخاطر معرفي اينحا.
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
من که هنوز موفق به پیدا کردن Omni Trekker تو تهران نشدم. اما یه چیزی پیدا کردم (البته روی اینترنت) که خیلی چشمم رو گرفته:
http://www.casesbypelican.com/1554.htm
این جور کیف ها رو کجا می شه پیدا کرد؟؟