سلام دوستان عزیز
ممنون از این همه همراهی
بنظر من فکر نکنم قیمتش اینقدر بالاباشد چون ریموت بسیار ساده ای است من حتما قیمتش را دبی چک میکنم و خبرش رابه شما میدهم در هر صورت نباید خیلی گران باشد
قربان شما
سلام دوستان عزیز
ممنون از این همه همراهی
بنظر من فکر نکنم قیمتش اینقدر بالاباشد چون ریموت بسیار ساده ای است من حتما قیمتش را دبی چک میکنم و خبرش رابه شما میدهم در هر صورت نباید خیلی گران باشد
قربان شما
علي جان،
ممنونم از توجهت. كاملاً درست فرمودي. (به ساعت پستم توجه كني دليل اشتباه را مي فهمي! )
به محض اينكه لينك صحيح را پيدا كردم جايگزين مي كنم و در غير اين صورت اصلاً آن موضوع را حذف مي كنم. پيشنهاد شما را هم امتحان خواهم كرد. ممنون از توجهتان.
جناب دريا،
توجه كنيد كه اين محدوديت 30 دقيقه اي هم مربوط به ريموت ML-L3 نيكون است. شايد كنون چنين محدوديتي نداشته باشد.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
Lowepro Toploader 70 AW | NG Medium Backpack | Manfrotto 190XPROB + 804RC2
جناب darya_s،
درست متوجه منظور شما نشدم...ولي اگر دنبال مشخصات ريموت جناب نقشبندي هستيد، لينك زير را مطالعه بفرماييد:
جناب بابك قبادي عزيز، :)کد:http://www.usa.canon.com/html/cameras_slr/eos3acc.html
من كه تو سايت نيكون Manual اين ريموت را پيدا نكردم...اگر پيدا كرديد حتما" قرار دهيد...
علی محمدی
علي عزيز،
اشتباه از بنده بوده به همين علت متن قبلي ام را اصلاح كردم و قسمت مربوط به لينك را حذف كردم. احتمالاً به خاطر نزديكي دو عبارت Ml-l3 و En-el3 و همچنين ساعت ٤ صبح چنين اشتباهي كرده ام. ببخشيد به هر حال.
بابك قبادي
Nikon D80 | Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR | Tokina 12-24 f/4 | Speedlight SB-800 | Remote ML-L3
نیکون ریموت usb هم دارد که من برای 5700 ازش استفاده می کردم ( با پورت مینی usb) احتمال دارد به d40 هم بخورد.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من همه جا را گشتم از کجا میشه Ml-l3 را گیر اورد؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بابك قبادي
من محل کارم 100 قدمی عکسباران است از پارسال تا حالا هر دو هفته یکبار میپرسم اون هم میگه نداریم اخرین بار هم دیروز بود که یک کوله لووپرو ازش خریدم گفتم ریموت ندارین گفت نه.کد:من دیدم چند وقت پیش....عکسباران عزیز......من جای شما بودم نمی رفتم اونجا .... اما دارد ، دیده ایم......
از پارسال تا حالا یک دونه ریموت متفرقه داره که امتحان کردم جواب نداد.
البته من کاملا با احتیاط از عکس باران خرید میکنم و اول قیمت را با جاهای دیگه چک میکنم. کوله لووپرو compudaypack را عکاسی حرفه ای میگفت 110 تومن و عکسباران 115 دیدم ارزش نداره برای 5 تومن اینهمه راه برم در ضمن رنگی که من میخواستم تجهیزات حرفه نداشت (این مدل در سه رنگه).
عموما قیمتهاشون نجومی است و برخوردشان هم چه عرض کنم.
عکاسی حرفه ای حتما شنبه صبح زنگ میزنم اگه نداشت دو هفته دیگه دارم میرم مالزی از اونجا میخرم.
در ضمن اگز کوله لووپرو میخواهید تجهیزات حرفه ای کم کم داره تموم میکنه.