کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوست عزيز من هم مثل شما چندين ماهه دنبال اين ريموت مي گردم
نتايج:
اول اين كه مدل Mc-dc1 كه سيم دار هست باهاس بدون محدوديت زماني براي هر شات عكاسي كنيد
ولي مدل Ml-l3 كه بي سيم هست محدوديت زماني داره يعني با اون در حالت B نمي تونيد بيشتر از 20 دقيقه عكاسي كنيد و شاتر بعد از 20 دقيقه بسته مي شه !
در ضمن بر اساس بررسي هايي كه كردم متوجه شدم كه مدل بي سيم كارايي خوبي از نظر فرستندگي نداره و ضعيفه به همين خاطر يه شركت خصوصي مدل مشابهي توليد مي كنه با قدرت دو برابر ...
من دنبال همه اينها در بازار گشتم ولي دريغ از يه روزنه اميد
نيكو نگرش- تجهيزات حرفه اي و .... در هيچگدام موجود نيست و خيال آوردن هم ندارن
پس بهتره اگر آشنايي خارج از كشور دارين بگين براتون بفرستن
راستي من با هزاران زحمت نقشه Mc-dc1 رو پيدا كردم كه بسازمش ولي متاسفانه فيش ورودي به دوربين كه نوع خاصي هست هيج جا پيدا نمي شه !:(
سلام دوستان من با نورنگار تماس گرفتم گفتن این ریموت رو دارن اما فروشنده اظهار کرد که نمیشه از اون به برای شاتر بالب استفاده کرد میخوام ببینم در نهایت میشه از این ریمون برای حالت بالب در نیکون دی 50 استفاده کرد یا خیر؟؟ ممنون از همه.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
اين جا :
http://www.akkasee.com/forum/showpos...10&postcount=2
براي دي 80 در بالب مشكلي نداره و استفاده كرده ام. به گمونم چون براي دي 50 هم استفاده ميشه نبايد موردي داشته باشه.
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
خجالت می گشم تاپیک قدیمی رو دوباره زنده کنم اما یک سوال دارم:
این ریموت RC 1 رو از کجا و به چه قیمت می شه خرید.
فوق العاده ممنون می شوم کسی جواب بده.
ایا از دوستان کسی با ریموت Hahnel HWN 433 کار کرده؟ ایا با D80 سازگاری دارد؟
راستش بین این مدل و MC-DC1 موندم . از طرفی MC-DC1 متعلق به برند Nikon هستش و خیالم از بابت سازگاری با دوربینم راحته و از طرف دیگر Hahnel HWN 433 بی سیم میباشد:confused:
ممنون می شوم دوستان راهنمای بفرمایند
ضمنا قیمت MC-DC1 را هم بفرماید ممنون میشوم
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سلام.مگر شما جایی را سراغ دارید که نیکون MC-DC1 را بفروشه؟اگر هم همچین جایی را پیدا کردید فکر می کنم قیمت خیلی پرتی خواهد داشت.متاسفانه این مشکل در اکثر لوازم جانبی وجود دارد-خصوصا در برند نیکون.من تازگیها دنبال mc-36 بودم.هر چند با کلی پرس و جو (البته تلفنی)و با قیمت نسبتا خوبی خریدم ولی هم پیدا کردنش و هم به قیمت مناسب گرفتنش کلی وقت و انرژی از من گرفت.من با هانل کار نکرده ام ولی با توجه به قیمت مناسبی که دارد و در صورت نیازبه ریموت وایرلس به نظرم ارزش خرید را دارد.
البته برای d80 نیکون ML-L3 هم قابل استفاده است.
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw