من یه دونه ساختم که بدون نیاز به موبایل کار می کنه. یعنی مدار ریموت کنن رو ساختم خودم. اگه می خواید هماهنگ کنید براتون بسازم. تو بازار چنده الان cr-6؟ می خوام ببینم می ارزه اصلا تولید کنم یا نه.
من یه دونه ساختم که بدون نیاز به موبایل کار می کنه. یعنی مدار ریموت کنن رو ساختم خودم. اگه می خواید هماهنگ کنید براتون بسازم. تو بازار چنده الان cr-6؟ می خوام ببینم می ارزه اصلا تولید کنم یا نه.
امیرحسین
مرسی آقای چگینی عزیز. برای علاقه خودم ساختم و پروژه جالبی بود! متاسفانه دست آدم بسته است، و کار زیادی انجام نمی دهد که قابلیت جدیدی بهش اضافه کنیم. چیزی به ذهن شما نمی رسد؟ تغییری در آن ایجاد کنیم که بیارزد ساختش، نه البته برای منافع مالی...! برای راحتی کار.
امیرحسین
فکر میکنم شما باید در زمینه طراحی صنعتی یا رشته های مربوط تخصص داشته باشید...اگر به این ترتیبهست و اطلاعات کافی دارید ریموتهای پیشرفته تر رو بررسی بکنید ببینید اونها رو هم میشه درست کرد یا خیر.ازهر جهت هم جذابتر خواهد بود.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ریموت پیشرفته تری والا پیدا نکردم! همه شان همین هستند فکر کنم...! rc-1, rc-5, rc-6 همه در کنن یک جور کار می کنند. مدل پیشرفته تری اگر سراغ دارید بگویید پیگیری کنم برای ساخت. در بخش دکلانشور هم پست دادم، مورد پذیرش واقع نشد مثل اینکه ار طرف دوستان...!
رشته ام الکترونیکه راستش. کارم هم به الکترونیک مربوطه، به همین دلیل در این مسائل سررشته دارم.
امیرحسین
این ریموت از طریق پرت USB به دوربین متصل میشه و قابلیت های زیادی داره.
مثلاً میشه از طریق موتور فوکوس لنز ، فوکوس دستی رو از راه دور باهاش انجام داد و تغییر پارامترهای نور سنجی.....
Helmsman USB controller
اگر بتونید با قیمت مناسبی بسازید. بنده از همین الان خریدارم !
پی نوشت :
دوستان اگر از وجود چنین ریموتی در بازار اطلاع دارند هم ممنون میشم به بنده اطلاع بدن.
آقا سعید این که گفتید به یو اس بی می خوره، اینجا بحث ریموت وایرلس مادون قرمز بود.
اون که دادید رو هم دیدم. اون یه کم متفاوته و سخته!
امیرحسین
در حد یک ایده:
زمانی برای پروژهای به نرمافزاری نیاز داشتم که بتواند اطلاعات ردوبدلشده بین رایانه و یک دستگاه (که یادم نیست اصلاً داستان چه بود و چه کار میکردم، مال خیلی وقت پیش بود) از پورت سریال را بخواند تا بدانم چگونه با رایانه ارتباط برقرار میکند.
چنین نرمافزارهایی برای پایش ترافیک USB هم وجود دارد (از جمله USB SPY). اگر نحوۀ برقراری چنین ارتباطی بین رایانه و usb را پیدا کنید (به کمک فرامینی که نرمافزار helicon focus به دوربین میفرستد) میتوانید سیگنالهای فرمانی را توسط مادون قرمز یا رادیویی به سیستم مجزایی که برای اتصال به دوربین ساختهاید ارسال کنید، و این سیستم فرامیل اصلی را به دوربین اعمال کند.
البته میتوان بر روی ارسال مستقیم چنین فرامینی از طریق ارتباط مستقیم و نه از طریق مادون قرمز نیز فکر کرد.
شاید اگر در آینده فرصت پیدا کنم که بعید است، بر روی چنین طرحی کار کنم. در حال حاضر شما میتوانید روی این مورد هم فکر کنید.
مگه اینکه اسیلوسکوپ حافظه دار داشته باشید که بتونید سیگنال هایی که میاد و میره رو ترک کنید...
با توجه به اینکه نر مافزار های مختلفی وجود داره که میتون دوربین رو کنترل کنن، احتمالا اگه بگردیم میتونیم سندی که کد های دستورات محتلف توش ثبت شده باشه رو پیدا کنیم (منظورم یه جور developer kitه)