آرش خان:
1-مفهوم رفرش چيه؟آيا مدت بين 2 شارژ است؟
2-اين شارژر سوني كه پس از اتمام شارژ چراغش خاموش ميشه آيا جريان رو هم قطع ميكنه؟
3- آيا نصفه شارژ كردن باتريهاي Nimh هم مثل نيكل كادميم باعث كوتاه شدن عمر اونها ميشه؟
آرش خان:
1-مفهوم رفرش چيه؟آيا مدت بين 2 شارژ است؟
2-اين شارژر سوني كه پس از اتمام شارژ چراغش خاموش ميشه آيا جريان رو هم قطع ميكنه؟
3- آيا نصفه شارژ كردن باتريهاي Nimh هم مثل نيكل كادميم باعث كوتاه شدن عمر اونها ميشه؟
دوستان در مورد Ram (حافظه ) هم توضيحاتي ميديد
مثلا قيمتش يا اينكه چه نوع رمي مناسبه و ...
با تشكر .
** ميشه دقيق بگي كه چه نوع رمي؟نوشته اصلی توسط SaeidGraph
در مورد محافظ Display براي f717 ميخواستم بدونم. تو بازار پيدا نكردم. هست؟
آقا يكي مارو دريابه :wink:
Refresh كه شارژرهاي جديدتر سوني دارن حالتي هست كه توي اون اگه باتري كاملا تخليه نباشه و مقداري هنوز انرژي داشته باشه رو بطور كامل تخليه ميكنه.وبعد از اون بايد شارژش كني.نوشته اصلی توسط nmroshan
اين باعث ميشه تا باتري عمر بيشتري داشته باشه به اصطلاح بهتر شارژ شه (يعني ديرتر شارژش تموم ميشه)
البته توي راهنماي همين شارژرها هم نوشته شده كه شما الزاما نبايد هر دفعه رفرش كني باتريها رو.اما مواقعي كه حس ميكني باتري خوب شارژ نميشه يا زوردتر از معمول شارژش خالي ميشه اين رفرش خيلي كمك كنندست (البته مدتش از خود شارژ طولانيتره حدود 8 ساعت)
والا اينو منم دقيقا نميدونم كه قطع ميكنه يا نه ولي منطقيش اينه كه قطع كنه اما توي راهنما ديدم كه تاكيد كرده بود بعد از تكميل شدن شارژ حتما باتريها رو خارج كنيد.نوشته اصلی توسط nmroshan
تا اونجا كه من خبر دارم (توي يه سايت خارجي خوندم) اينطور نيست و نصفه شارژ كردنشون تاثيري توي عمرشون نداره (حداقل به اون اندازه چشمگير كه تو باتريهاي NiCD هست نيست) .نوشته اصلی توسط nmroshan
خيلي ممنون از توضيحات شما
سلام بر دوستان گرامی؛
من یه کامپکت Canon G12 دارم ، آماتور هم هستم ، الان به یه سه پایه نیاز دارم، لازم هم نیست که زیاد حرفه ای باشه. همین که خوب سر جاش بایسته و سبک هم باشه کافیه.
میشه دوستان بهم چند تا مارک همراه با قیمتش معرفی کنند؟
پیشاپیش ممنون.
سلام . من یک سه پایه دارم که هد اون فقط دارای پیچ هست . میخوام فلاش و چترمو رو سه پایه بزارم ولی جایی نداره جز پیج . از چه چیزی باید استفاده کنم ؟؟؟؟ ممنون
نیاز به نگهدارنده چتر و فلش دارید!یه قطعه پلاستیکی که هم محل قرار گیری چتر داره و هم جای نصب فلاش و روی 3پایه یا استندهای مخصوص قرار میگیره
دو-سه هفته پیش از پاساژ ایران پگاه قیمت گرفتم 9 هزار تومن
Untitled.jpg