سلام
دنبال یک تک پایه محکم،سبک،کوچک (در حالت جمع شده) و با قیمت مناسب میگردم (از نظر ابعاد طوری باشد که بشود در کیفم همیشه همراهم باشد).
در تک پایه های مانفروتو مدل 680B جزو محکمترین و بهترین مدلهاست،ولی به نظرم سنگینی و ابعاد بزرگ آن باعث خواهد شد استفاده زیادی از آن نکنم؛ به علاوه اینکه در کیفم جا نمیشود...
مدلی که نسبت به آن متمایل شده ام،
676B است که هم باریکتر است و هم سبکتر
و کوچکترین و سبکترین مدلی هم که میشود گرفت،
790B است، فرقی که این مدل با مدلهای دیگر دارد اینست که از سری modo است (محصولات کوچک و ضعیفتر برای کاربردهای غیر حرفه ای) و به همین دلیل هم تحمل وزن کمتری دارد ( دو مدل قبلی به ترتیب 10 و 4.5 کیلوگرم ظرفیت داشتند،این مدل فقط 1 کیلوگرم!)
تفاوت دیگر آن نیز اینست که هد رویش سوار نمیشود و باید دوربین یا لنز را مستقیما" روی پیچ آن بست!
اما در مورد هد برای تک پایه: چون حوصله ندارم هی هد سه پایه ام را باز کنم و روی تک پایه ببندم و اصلا" این کار را درست هم نمیدانم، یک هد ارزان و کوچک و سبک نیز لازم است.
گزینه های مورد نظر:
484RC2
و
234RC
اختلاف قیمت زیادی ندارند (اولی 45-40 و دومی 35-30) ولی دومی را بیشتر دوست دارم، جمع و جورتر است و از آن گذشته هد مخصوص تک پایه است (به دلیل محدودیت زوایای آزادی؛ به درد سه پایه نمیخورد، چون فقط به جلو و عقب خم میشود که برای تک پایه بیشتر هم لازم نیست)
حالا نظر دوستان چیه؟
1- تک پایه های برندهای دیگر (غیر از این مدلهای چینی مثل WF) در بازار هست که مزیتی نسبت به مدلهای بالا داشته باشد (قیمت،اندازه،راحتی کار و ...) ؟؟
2- بستن دوربین و لنزی با وزن 2 یا 3 کیلو روی مدل 790B که 1 کیلو ظرفیت دارد، چه مشکلی میتواند ایجاد کند؟