با دوستان در این تایپیک مشورت کردیم به این گزینه رسیدیم
Printable View
خودم benro b1 انتخاب کردم دوستان نظر کارشناسی ندارن ؟
مبارک باشه احسان جان، بال هد بسیار خوبیست ، نگران نباشید ، برای نصب ابتدا باید کفی متصل شونده به دوربین را از بال هد جدا کنید سپس یک قطعه لاستیکی کف همان قطعه وجود دارد که میتوانید آن را به آرامی از جایش خارج نموده و بعد از خارج نمودن از دو عدد پیچ موجود ، پیچ ضخیم تر را بیرون آورده و لاستیک را در سر جایش مثل اول محکم کنید، حال میتوانید براحتی این قطعه را با همان پیچ نازکتر که رویش مانده به کف دوربین متصل کنید و دوربین را بوصیله آن روی بال هد مستقر کنید، الان اون دوتا پیچ توی همین تصویر شما مشخصه ( در قسمت فوقانی بال هد) همونی که ضخیم تره باید بیرون بیاد
درود
کلا سه پایه خوبیه! ولی مهمه این Long Expose شما چقدر و در چه ارتفاعی از سه پایه است!
اگر ارتفاع خیلی زیاد نخواد بالا بره خوبه! ولی اگر ارتفاع زیاد سه پایه را استفاده می کنید برای بالای 30 ثانیه پیشنهاد نمی کنم.
اصولا باز و بسته کردن سه پایه های پیچی به شرط استفاده صحیح از گیره ای راحت تره!نقل قول:
سوال دیگه اینکه باز و بسته کردن سه پایه ای که قفل های پیچشی داره زمان بره و دردسر داره؟ و خیلی احتمال این هست که کامل قفل نشه و یکی از پایه ها یدفعه جمع بشه؟
این سری سه پایه ها با یک نیم دور چرخواندن باز می شود و به راحتی با همان چرخواندن نیم دور بسته می شود.
درود
مبارکتون باشه!
در انتخاب اشتباه نکردید!
اتفاقا کار درستی کردید که RC4 تهیه کردید! چون RC2 این مدل هد فاقد ترازه ولی این هد دارای تراز هست و اتفاقا استقرار دوربین روی آن بیشتره!
ولی اگر از سری 054 تهیه کرده بودید وضعیت متفاوت بود و همان RC2 بهتر بود.
تا جایی که بنده اطلاع دارم پیچ تبدیل نیاز نیست!نقل قول:
بله درست میفرمایید همین کارو کردم اما پیچ کمی کوتا هست باید پیچ تبدیل تهیه کنم
اگر هم با مشکل کم بودن طول پیچ روبرو هستید می توانید پیچ جایگزین تهیه کنید و کلا پیچ را با پیچ جدید جایگزین کنید.
برای این کار هم اگر امکانش براتون هست مراجعه کنید پاساژ ایران پگاه و یا با سیگل و یا آقای قاسمی تعمیرگاه مرکزی تماس داشته باشید.
هرچند بوده مدلهای مشابهی از این هد را دیدم که چنین مشکلی نداشته اند.
ارادتمند
درود
دوست بنده نگفتم RC2 بهتر از 054 هست!
کفشک 054 از سری مشابه RC2 هست با این تفاوت که دارای ترازهای بسیار خوبی هست. در حالی که در کلگی هد های 496 , 498 با استاندارد RC2 هیچ ترازی برای هد طراحی نشده.
بنابراین اتفاقا بنده نظرم با شما یکیه و تاکید دارم 054Q2 بال هد بسیار خوش قیمت و کاملیه!
بال هد هایی مثل 055 و 057 با کفشک های RC4 و حتی کفشک های دیگه هم تولید شده اند!
در حال حاضر اگر در بازار یافت شود شاید بهترین سری کلگی سری سوئیسی باشه که سیستمش کلا با سیستم مورد استفاده ما متفاوته. اکثر بال هد های حرفه ای هم به شکلی ساخته می شود که با این استاندارد Compatible باشند.
ارادتمند
دورد
در یک پیام کلی پاسختون را داده بودم. ظاهرا مطالعه نکردید!
بنده این سه پایه را یک سه پایه سفری به تمام معنا می دانم و بسیار هم ازش راضی هستم. اما در مقام تهیه یک سه پایه اصلی بنظرم گزینه هایی مثل 1350 می فوتو انتخابهای مطمئن تری هستند.نقل قول:
درود
کلا سه پایه خوبیه! ولی مهمه این Long Expose شما چقدر و در چه ارتفاعی از سه پایه است!
اگر ارتفاع خیلی زیاد نخواد بالا بره خوبه! ولی اگر ارتفاع زیاد سه پایه را استفاده می کنید برای بالای 30 ثانیه پیشنهاد نمی کنم. مگر اینکه برای استفاده در حالت نوردهی بالای 30 ثانیه ارتفاع سه پایه کم شده و به زمین نزدیک شود.
شما روی همان 350 حساب کنید!نقل قول:
350 هست قیمتش ولی بچه های همین انجمن 250 هم خریده اند.
بنده اعلام کردم 250 تهیه کردم که هم توی آف شرکت وارد کننده بود و هم تک نمونه باقی مانده بود و قبل از واردات گسترده کالا بود. یعنی در واقع آخرین موجودی سری اول واردات را بنده خریداری کردم.
ارادتمند
قول 100 نمی دم آقا مصطفی ولی میخوام بهش بگم 2 تا بیاره قبلاً ها نیتم این بود یکیش رو بدم به شما*** طرف مقیم آمریکا هست تا عید میاد همدان قیمت این هد رو زده 79 دلار BBH 200 که از همه بالاتره زده 199 دلار که کفشک اون دو پیچه هست BBH-200 =(20kg)(530g
(450g) BBH-100) =(10kg)و (BBH-300 ) = (30kg) (660g)ولی من TBH40 میپسندم هم تراز اون خوب جایی هست و از همه مهمتر وزن 360 گرمی اون هست که برای من سبک بودن از همه آیتم ها مهمترهست هر چند BBH100 هم گزینه خوبیست با توجه به تحمل وزن 10 کیلوگرم! هد های BBH 200 , TBH 250 موجوده در بازار داخلی TBH 250 تحمل وزن 20 کیلو و وزن 450 گرم داره قیمت BBH 200 540 تومانه! نظر:؟
خیلی هم عالی،
بله درمورد 054 Q2 کفشک مشابه هست ولی سری 054 Q5 واقعا بینظیره، فکر کردم این مدلها مشکلی داشتند که فرمودید، من خودم همین مدلو دارم و میگم واقعا بینظیر کفشکش که واقعا عالیه ، اگه بخوام از خوبیاش واستون بگم 3 تا طراز داره ، کفشک بزرگ و مذیت کلی سری 054 اینه که سیستم حرکتش بر پایه لایه ای از لاستیک فشرده هست و از گریس برای روان شدنش استفاده نمیشه ، مورد دیگری که این بال هدو بسیار متمایز کرده بیرون بودن بیشتر فضای توپی اصلی از خود هد هست که امکان تغییر زاویه بیشتر و راحت تری را برای شما فراهم می کنه و مثل سری های دیگه که این توپی داخلتر هست حرکت را محدود نمیکنه و گمانم طبق همان فرمایش شما باشد که فرمودید (استاندارد Compatible) دارند، من این هدو یه شاهکار میدونم، درمورد هدهای ونگارد من قبلا ph-32 داشتم متاسفانه از قسمت مدرج پانینگ بعد از یه مدت استفاده یک نوع گریس بیرون میاد که از نوع نسوز چسبنده هست و دقیقا مانند شیره درخت کاج هست و به هرجا اتفاقی مالیده بشه کلی دردسر ساز میشه و این قضیه منو بکلی از ونگارد مایوس کرد، ضمن اینکه این هدهای ونگارد چالی زیادی هم دارند ولی درمورد سه پایه ها باید بگم سری Alta 263 At واقعا شاهکار هستند ، من با مدل مانفورتو Mt 198 CXpro 4 کربنی هم کار کرده ام ولی با اون مدل ونگارد اصلا قابل مقایسه نیست و باید بگم ونگارد در این زمینه بسیار حرفه ای تر عمل کرده
ممنون از توجه شما
درود
بنده شخصا بخاطر تحمل وزن، سبکی و داشتن تراز و از همه مهمتر داشتن تنظیمات حرفه ای و کم حجم بودن به شدت دنبال tbh40 هستم!
متاسفانه در این رنج و رده مانفرتو چیز دندان گیری نداره که بشه بهش اتکا کرد. یعنی هدی سبک، دارنده تراز در دو جهت
اگر جدا براتون مقدور بود و تهیه کردید بنده را در جریان قرار بدید.
اما در مورد موارد کلی، بنظر بنده در مقایسه با هد های سری 054 و 055 مانفرتو بنده بین سری های tbh250 و bbh200 و ... شخصا مانفرتو را به دلایلی بیشتر می پسندم
1- سهولت در فروش
2- خدمات پس از فروش
3- شناخته شده بود
4- کیفیت غیر قابل شبه که شاید در مورد ونگارد ها کمتر مشاهده شده باشه!
البته این عمومیت نداره و چون در ایران تمایل به مانفرتو بیشتر بوده به یان شکله.
ارادتمند
با سلام . من تازه عکاسی را شروع کرده ام و میخواستم به همراه دوربین نیکون 7100 یک سه پایه و بال هد خریداری نمایم . خواهشمند است یک مدل مناسب که هم سبک باشد و هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه معرفی نمایید . با تشکر
در مورد کفشک Q5 دقیقا داستان همان سیستم سوئیسی هست که قبلا عرض کردم.
اما در مورد سه پایه ونگارد و مانفرتو، این قصیه فرای بحث کاغذ تا حدود زیادی شخصیه!
50 درصد دلیل انتخاب ابزار برای هر فردی مسائل فنی هست و 50 درصد دومش علاقه شخصی!
بنده سه پایه های زیادی را یا شخصا امتحان کردم و یا از نزدیک دیدم و کار کردم و برخلاف نظر شما سه پایه 190Xpro4 را بسیار با ثبات تر از سه پایه های هم رده خودش دیدم!
این مدل Alta 263 هم دقیقا همین طوره!
کلا در اطلاعات فنی سه پایه های مانفرتو نکته ای که وجود داره این هست که بر خلاف سه پایه های دیگه چیزی به نام Max Load وجود نداره و بجای آن Safety Payload نوشته می شه!
در این حالت وزن مورد تایید شرکت مانفرتو اعلام شده و ممکنه بسیار بیشتر از این وزن هم قابل تحمل برای سه پایه باشه!
البته این مدل ونگارد که فرمودید مدل بسیار قابلیه بخصوص که قابلیت ماکرو بسیار انعطاف پذیر تری از مانفرتو داره و یکی از گزینه های خود بنده هم بود. اما به شخصه 4 تکه بودن و جمع و جور بودن مانفرتو را بیشتر می پسندم که صد البته یک امر شخصیه.
ارادتمند
با سلام خدمت آقا مصطفی عزیز و تشکر بی پایان بابت پاسخگویی سریعتان . حقیقتا که من با سایت بسیار خوبی آشنا شدم که کاربران و اساتید و مدیران آن اطلاعاتشان را با سخاوت زیاد در اختیار بقیه قرار میدهند .
در خصوص رنج قیمت تا 500 تومن هم باشد اشکالی ندارد و کاربرد آن هم برای عکاسی پرتره و طبیعت . ضمنا من در چندین سایت و کتاب خواندم که جنس کربن بهتر از سایر جنس ها میباشد آیا این حقیقت دارد . با تشکر
درود
اینجانب هم افتخار می کنم در محضر اساتید فروم درس یاد می گیرم و از اطلاعات دوستان در افزایش مهارت بهره مند هستم.
در خصوص اظهاراتی که فرمودید برای جنس کربن، درسته حرف شما کاملا صحیحه! ولی در حال حاضر در ایران سه پایه کربنی زیر قیمت 1 میلیون تومان (بدون هد) حداقل بنده سراغ ندارم.
یک مدل Redget بود که در حال حاضر موجود نیست!
اما در خصوص سه پایه تا 500 تومان، بنظر بنده به فکر تهیه Mefoto 1350 باشید که تقریبا کامل ترین سه پایه برای کاربرد شماست!
ارادتمند
سلام
دوستان نظرتون در خصوص سه پایه بنرو Benro 1682TB0 چیه ؟ خصوصا در خصوص لرزش در بیشینه ارتفاعش ؟
مزایاش هم قیمت مناسبشه + بال هد + قابلیت تک پایه شدن
معایبش برروی کاغذ ظاهرا فقط عدم صلیبی شدن البته تا استفاده نشه معایبش مشخص نمیشه
ممنون میشم نظرتون رو بگید
قیمت این نوع سه پایه 545 تومن زده بنده از نزدیک توی این رنج سه پایه های بنرو دیدم جثه کوچک و قطر پایه های اونها اطمینان رو ازم صلب کرد فکر نکنم پایداری زیادی برای عکاسی مخصوصا طبیعت اونم در روزهای که باد هست این طور که باید داشته باشه، نداشته باشه واقعاً/ باز مونده به استفاده شما که بیشتر چه استفاده ای میخوایین ازش داشته باشید و وزن تجهزیزات شما چقدر هست (لنز و دوربین) و با توجه به اون واستفادتون و مشخصات انتخابی سه پایه شما آیا جوابگوی استفادتون هست؟ مدل بالاتر بنرو هم بخواهید که 700 به بالاست. والبته سنگین تر بالای 2 کیلو /برندهای دیگر و بسیار حرفه ای هم هست:مانفرتو 190 قدیمی هست که 460 پایه و یک بال هد 240 تومن هد اون هست که جدا فروخته میشه و یک سه پایه با اطمینان بالا و تقریباً عمری! که ارزش خرید داره این انتخاب خوب نزدیک ترین قیمت به قیمت 545 سه پایه مورد انتخاب شماست
ممنون دوست عزیز نظرتون در خصوص ونگارد 2563 AT چی هست ؟ در حالت صلیبی قابلیت های بیشتری داره نسبت به 190 قدیمی
سلام دوستان
من قصد خرید سه پایه برای دوربین نیکون دی 7100 دارم
حرفه ای نیستم و بیشتر عکاسی طبیعت کار میکنم و قصد خرید لنز برای عکاسی ماکرو هم دارم
ترجیهم اینه که همراه هد باشه و بنظرم کار کردن با نگهدارنده پن تیلت راحت تر از بال هد باشه
قیمت هم هرچه کمتر بهتر ولی شعار یکبار برای همیشه هم مدنظرم هست :دی
ممنون
درود
قابلیت ماکرو باعث تغییر قابل توجه قیمت سه پایه خواهد شد که لازمه صحبت در مورد آن مشخص کردن رنج قیمته!
با این حال باتوجه به نیاز شما به پن هد، گزینه های زیر به ترتیب پیشنهاد می شوند.
Vangurad Espod Plus 233AP
Vanguard Alta CA 203AP
Hahnel Traid 60 lite
این مدل بنرو هم هست که البته قیمتش کمی بالاتر از مدلهای قبلیه!
Benro A500FHD2
سلام بنده تابحال از هدويديويي استفاده ميكردم. قصدخريد هددارم ولي مدتي هست كه سردرگم موندم. مصطفي خان لطف كردن توضيحات كاملي دادن درخصوص مدلهاي مختلف ولي يه سوال كلي دودلم كرده. باتجربه اي كه دراستفاده داشته ايد بين چندنوع مختلف هدعكاسي كدام يك رو پيشنهادميكنيد وچه مزايايا معايبي دارن؛ سه محوره، 3way ، توپي، جوي استيك! ، ومشخصا پيستوله اي هاي ونگارد(كه شاترهم دارند!) و...
***صفحات خيلي زياد شدن وخواندن همه انها واقعا مشكل شده!
درود
اگر قابلیت ماکرو را حتما می خواهید تا 1 اگر توان هزینه کردن دارید MK190XPRO4-3W بهترین گزینه برای شماست!
ونگارد هم سه پایه Vanguard Alta Pro 263AT را داره که بدون هد عرضه می شه و با یک بال هد یا پن هد متوسط حدود 800 تمام خواهد شد.
اما اگر محدودیت بودجه وجود داره و نهایتا تا 600 الی 700 خواهد بود بنظرم سراغ بنرو بروید
مدل Benro A1980T بدون هد دور و بر 300 هست که با یک هد حدود 600 الی 700 خواهد شد و برای کار ماکرو هم مناسبه
اگر هم ماکرو براتون خیلی مهم نیست، برای سبک شده سه پایه سراغ همان می فوتو ها سری 1350 بروید که بنظرم کامل و تمام هست و همه جا هم کارتون را راه می اندازد.
ارادتمند
شما لطف دارید نسبت به بنده!
مطالب مختصر را دوستمون توضیح دادند.
اما تجربه شخصی خودم را عرض می کنم.
بال هد باتوجه به اینکه در هنگام تنظیم دوربین باید توسط دست نگه داشته شود مزیت و معایب خاص خودش را داره و البته هد سه جهته هم به همین ترتیب که قصد دارم جدا از هم توضیح بدم.
در مورد هد های تفنگی تجربه شخصی ندارم ولی با یکی از دوستان صحبت می کردیم از لغ شدن به مرور زمان و کاهش دقتشون ناراضی بود و بیشتر برای دوربین های سبک و بخصوص فیلم برداری پیشنهاد می کرد.
تقریبا به ندرت در بین عکاسان حرفه ای در تصاویر مشاهده می شه این نوع هد برای عکاسی مورد استفاده واقع بشه.
حجیم شدن مجموعه سه پایه در کنار محدودیت خاص خودش از دیگر مواردی هست که شخصا به سمت این هد تمایلی پیدا نکردم.
اما در خصوص بال هد ها (تاکید می کنم این موارد نتایج شخصی تست بنده است)
مزیت ها:
نتظیم سریع و ساده و بدون دردسر
داشتن کنترل دستی بر دوربین در هنگام تنظیم که دقیقا مانند هزمانی که شما بدون سه پایه کادر می بندید مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
تحمل وزن نسبتا بالاتر نسبت به پن هد ها
امکان کنترل نرمی و سفتی حرکت کلگی که البته در هد های جدید پن هم ایجاد شده ولی در هد های قدیمی به ندرت یافت می شد.
امکان استفاده و کادر بندی یک باره در صورت تهیه سیستم کفشک سوئیسی که قابلیت تغییر زاویه کارد از لنداسکیپ به لانگ شات را بدون نیاز به دستکاری پیچ تنظیم های هد فراهم می کنه.
اما معایب
بزرگترین ضعف بال هد در واقع مزیتشه! یعنی اینکه شما در هنگام تنظیم کادر مجبور هستید همزمان دوربین را با دست کنترل کنید! این مسئله موجب درگیر شده دو دست در هنگام کادر بندی می شه.
اگر بال هد فاقد تراز باشه تنظیم کادر بسیار طاقت فرسا خواهد بود و دردسر های خاص خودش را داره
سیستم قفل و کنترل سفتی اکثر بال هد های مطرح و معتبر بصورت هیدرولیکی و یا چیزی شبیه به آن هست که نیاز به مراقبت در داره و نباید به هیچ عنوان توسط افراد غیر متخصص باز بشه.
سیستم های بال هد معمولا صرفا نقشه داخلیشون قابل مشاهد هاست و برخلاف پن ها کمتر نقشه و تریتب باز شدن هد را می توانید پیدا کنید. این مسئله شاید در تعمیرات جزئی دردسر ساز بشه (البته این یک فرضیه است)
بدلیل اینکه سیستم قفل و کنترل سفتی هد معمولا در بال هد ها مشترکه، این قابلیت ممکنه در گذر زمان باعث ایجاد مشکلاتی مثل سفتی ناخواسته و یا عدم قفل کامل سه پایه شود (البته در دراز مدت منظور بنده چیزی نزدیک به 5 الی 10 ساله) و نیاز به سرویس کامل را می طلبد.
بال هد ها علی رغم داشتم تحمل وزن بالا، گزینه مناسبی برای کادر بندی لنزهای تله و سوپر تله شاید نباشند. به این دلیل که کنترل کادر بردی در آنها مشکل بوده و همچنین در صورت نیاز به تغییر کادر بدلیل سنگینی لنز، احتمال کنترل آن روی بال هد سخت می شود. مضاف بر اینکه بال هد های دارای تحمل وزن خیلی بالا، دارای توپی یا بال نسبتا بزرگ و در نتیجه هد حجیم و سنگینی هستند.
اما پن هد و یا 3Way هد ها!
مزایا
کنترل حول کلیه محور های xyz بدون نیاز به گرفت دوربین بطور مداوم و تنها با گرفتن دستگیره
قابلیت تنظیم هر محور بصورت مجزا که به مدد وجود تراز ها برای هر محور تنظیم بسیار دقیق را در اختیار شما قرار خواهد داد.
امکان تمیز کاری ساده تر هد نسبت به بال هد و بدون ترس از باز کردن آن
بدلیل مجزا بودن کنترل محور ها قابلیت استفاده از لنزهای تله و دوربین های دوچشمی در این سری هد به مراتب بیشتر از بال هد ها خواهد بود.
در سری های جدید هم قابلیت Fraction باعث شده مشابه بال هد ها قابلیت کنترل سفتی سه پایه فراهم باشه.
اما معایب.
سنگین بودن هد نسبت به وزن قابل تحول
حجیم بودن نسبت به بال هد ها در مقایسه وزن قابل تحمل
قدر مانور محدودتر در هنگام کادر بندی نسبت به بال هد ها
سخت تر بودن کادر بندی در حالت ماکرو نسبت به بال هد
این مواردی بود که بنده شخصا در استفاده از هر دو نوع هد مشاهده کردم.
اما نکته نهایی این هست که این شما هستید که باید ببینید بیشتر به کدام یک نیاز دارید!
عکاسی منظره شاید هر دو مورد کار راه انداز بشه.
در عکاسی با لنز تله شخصا پیشنهادم 3w هست. بخصو که اگر قصد استفاده از سه پایه برای دوربین دو چشمی حجیم را داشته باشید که اصلا نباید شک کنید.
اما اگر موارد خاص مطرح نباشه، باید خودتون بررسی کنید ببینید با کدام بیشتر راحت خواهید بود.
بال هد گزینه بسیار مناسبی برای عکاسی عمومی هست. بخصوص مدلی مثل 054q2 که دیگه هم کم حجمه و هم کامل و حرفه ای.
ارادتمند
گاهی فقط دکمه تشکر کافی به نظرنمیرسه.مصطفی جان ممنون
اینهارو هم یه نظر عنایت کن:
http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._1_Safari.html
https://www.manfrotto.com/products/s...-with-top-lock
https://www.manfrotto.com/products/s...grip-ball-head
درود
بله درست فرمودید!
1350 با بال هد هست که اگر مطمئنید به کارتون نمیاد کلا باید کنار گذاشتش!
هر دو گزینه های خوبی هستند! اما ونگارد بیشتر مورد پستند بنده است چون سبکتره و احتمالا خوش قیمت تر از وانفرتو!نقل قول:
نظرتون در مورد Vanguard Alta+ 263AP یا Manfrotto MK290XTA3 چی هست؟
ارادتمند
گیتزو که قیمت مارکش خیلی بالاست و اگر توان هزینه کردند دارید و البته براتون مهمه این هد هد کاملیه!
مانفرتون Xpro هم به همین شکل
در خصوص این هد دستگیره ای قبلا خدمتتون عرض کردم! بنظرم هجمش و ابعادش مناسب برای حمل خیلی نباشه!
بقول دوستمون بنظر بنده هم بیشتر به درد داخل استادیو می خوره تا عکاسی و کاربرد فیلم برداریش فکر کنم بیشتر باشه.
بخصوص که تحمل وزنش هم کمتر از مدلهای دیگه است.
از دو بال هد گیتزو و مانفرتو شخصا بدلیل اینکه خیلی نمی توانم برای یک هد هزینه کنم و با توجه به شباهت مشخصاتی بالای هر دو، مانفرتو را بیشتر می پسندم.
بخصوص که پیچ و قفل های بیشتری نسبت به گیتزو داره.
ارادتمند
با تشکر واقعا عالی بود . نظرتون در مورد هدهای جوی استیکی چیه؟ میشه گفت ترکیبیه از مزایای بال هد و سه محوره؟نقل قول:
شما لطف دارید نسبت به بنده!
مطالب مختصر را دوستمون توضیح دادند.
اما تجربه شخصی خودم را عرض می کنم.
بنده شخصا از نزدیک با این مدل هد درگیر نبودم!
ولی به دلایل شخصی زیر بنظرم برای عکاسی حرفه ای گزینه مناسبی نیست!
1- فضا گیر بودن و سختی در حمل و نقل
2- دست و پا گیر شده قبضه در هنگام تنظیم دوربین.
3- محدود شدن حرکات هد
4- وجود ادوات مکانیکی بیشتر که در نتیجه آن امکان آسیب پذیری بیشتر می شود.
5- تحمل وزن پایین نسبت به گزینه های مشابه بال هد و پن هد.
این مدل هد بیشتر به درد فیلم برداری و به قول دوستمون عکاسی داخل آتلیه می خوره. برای فضای باز خیلی گزینه مناسب و ایده عالی نیست.
تنها موردی که از نزدیک مشاهده کردم استفاده از این هد با یک اسکوپ ویلیم اپتیک توسط دوستان نجومی بوده ولی واقعا دراین مورد هم بنظر من حجیم و فضا گیر بود.
سلام
پایه سه پایه هایی که پیچشی هستند مثل هنل c5 را اگر داخل اب قرار بدیم مشکلی براشون پیش میاد?
منظورتون از آب دقیقا چیه؟
آب ساحل دریا با آب روان داخل یک رود یا جوی آرام متفاوته!
در سواحل شنی (چه رودخانه و چه دریا) برای سه پایه ها و اتصالات پلاستیکی مشکل ساز هستند.
خاطرم هست اولین سه پایه ای که داشتم در شرایط مشابهی دچار مشکلاتی از قبلی فرو رفتن شن در قطعات پلاستیکی و در نتیجه خط انداخت و ایجاد صدای ناخوشایند در هنگام باز و بسته کردن پایه ها شده بود که مجبور شدم روی پلاستیک هایی را که شن داخلشان فرو رفته بود لایه برداری کنم.
در مجموع بعد از استفاده سه پایه در آب، بهتره حتما بخش های بیرونی را کاملا خشک کنید و ترجیحا با آب تمیز فاقد شن سه پایه شستشو داده شود. در نهایت هم اگر ممکنه از جمع کردن آن خودداری کنید تا خشک شود و بعد با دست و یا دستمال ذرات احتمالی شن را ریخته و در نهایت سه پایه را جمع کنید.
بهتره بعد از بازگشت از عکاسی و در منزل نیز قطعات باز شود و محل های احتمالی هم چک شود و هم شسته شود.
ارادتمند
با سلام .من میخواستم سه پایه بخرم و دو سوال داشتم . در بررسی هایی که انجام دادم برخی کاربران گفته بودند که بال هد لرزش داشته است در صورتی که با تعویض بال هد این عیب برطرف میشود آیا امکان تعویض بال هد وجود دارد منظور یدکی آن هم موجود است که بشود تعویض نمود . سوال دوم این است که به نظر میآید که قفل های پیچی بهتر از گیره ای باشد حال اگر سه پایه گیره ای باشد در صورت آسیب دیدن گیره ها آیا یدکی گیره هم هست یا باید سه پایه را کنار گذاشت . با تشکر.
درود
کسی نگفته بال هد لرزش داره!
لرزش مربوط به سه پایه است. بال هد اگر جنس مرغوب باشه نه لرزش داره و نه مشکل خاص! مطمئنا قیمتش هم قابل توجه خواهد بود.
در خصوص امکان تعمیر و یا به اصطلاح لوازم یدکی هم باید عرض کنم، این بستگی داره چه محصولی توسط شما خریداری بشه! اگر قراره یک بال هد متفرقه 100 هزار تومانی بخرید مطمئنا برای خدمات پس از فروش مشکل خواهید داشت. ولی محصولات مطمئن و مطرح شرکت های معروف وضعیت متفاوتی دارند.
انتخاب نوع سیستم قفل هم مثل هد اختیاری و انتخابیه!نقل قول:
سوال دوم این است که به نظر میآید که قفل های پیچی بهتر از گیره ای باشد حال اگر سه پایه گیره ای باشد در صورت آسیب دیدن گیره ها آیا یدکی گیره هم هست یا باید سه پایه را کنار گذاشت . با تشکر
سیستم پیچ دردسر های کمتری در نگهداری داره و سهولت بیشتر در استفاده. اما سیستم های قفل گیره ای هم خواص خاص خودش را داره و صد البته در برند های مطرح هر دو مدل دارای لوازم یدکی هستند.
ارادتمند
دوستان کسی تجربه استفاده از سه پایه در دریای شور خلیج را داره؟
خاطرم هست جایی گفته بودن این آبها میتونه باعث فرسایش سریع در قسمتهای سه پایه بشه آیا لازم هستش که نگران چنین موضوعی باشم؟
به نظرم آب شور نمی تونه در زمان کوتاه (مگر قراره سه پایه چند دقیقه یا چند ساعت در آب باشه؟!) مستقیما باعث فرسایش سه پایه های آلومینیومی بشه و مطمئنا حریف سه پایه های کربنی نمیشه. ولی مشکل نمک و املاح موجود در آب دریا هست که بعد از خشک شدن ممکنه روی سه پایه یا داخل قطعات اون باقی بمونه ، این میتونه باعث سایش بین قطعات بشه و سه پایه رو از حالت روانی خارج کنه. اگر بعد از هر جلسه عکاسی خیلی خوب سه پایه با آب شیرین شسته بشه قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد. ولی گفتن آن از انجام آن راحت تر است چون پاک کردن نمک و املاحی که داخل قطعه نفوذ کرده اند با پاشیدن ساده آب امکان پذیر نیست ، این رو گفتم چون قبلا که از یک سه پایه ارزان قیمت و بی کیفیت استفاده می کردم زیاد در خلیج فارس عکاسی کردم عموما بعد از عکاسی نیز با شلنگ سه پایه رو میشستم ولی الان وقتی لگ های سه پایه رو باز میکنم صدای ناخوشاندی میده و دیگه روانی سابق رو نداره ، البته همان طور که گفتم سه پایه مورد بحث از نوع ارزان و بی کیفیت هست و انتظار زیادی نباید از آن داشت ، هنوز فرصت تست سه پایه جدیدم رو در آب دریا نداشتم ،البته یکم هم اکراه دارم در این کار :-D
+ اضافه کنم آن سه پایه بعد از دو سه سال استفاده در چنین شرایطی هنوز کاملا سالم هست فقط همان طور که گفتم مثل قبل دیگر نرم باز و بسته نمی شود شاید همین هم با روغن کاری حل شود .
سلام دوستان بنده میخوام تا مبلغ 150 تا 170 تومن سه پایه تهیه کنم
چندی قبل جناب چگینی ونگارد ESPOD CX 203AP رو به من پیشنهاد کردند که ظاهرا حدود 130 40 تومن در فروشگاه اینترنتی قیمت دارد
امشب یک مدل ESPOD CX 203AP دست دوم پیدا کردم با همین رنج بودجه . متاسفانه هیچ سررشته و اگاهی در 3 پایه ندارم
تفاوت این مدل دوم در چیست ؟ تحمل وزن بیشتر و ارتفاع رو در سایت متوجه شدم
با توجه به اینکه یک 650D و لنز 18-135 stm دارم و یک فلش اکسترنال نیز تجهیزاتم هست آیا مدل دوم مناسب من هست ؟ مدل های دیگری هم دیدم ازونگارد که دسته هد آنها مانند تپانچه بود
نیازمند یاری سبزتان هستیم .
سلام دوستان
میخوام یه سه پایه دورور 300 400 تومن بخرم...
از دوستانی که با سه پایه هایی در این حد قیمت کار کردن و یا اطلاعات دارن تقاضا دارم چندتا مدل معرفی کنن..
وزن سه پایه مهم نیست..ولی استحکام و ثبات سه پایه به شدت مهمه..با بنرو t660 کا کردم و راضی نبودم
دوربینم nikon d7000
با تشکر
با تشکر
نظر دوستان در مورد این چند تا چیه؟
سه پایه مانفروتو - Manfrotto MT293A4 - Negah Shop - تجهیزات حرفه ای عکاسی
Benro A1680T-BH0 | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
http://www.negahshop.com/product/113...-Benro-A0350Q0
و این نمونه که ارزونترم هست...در مورد دوربینم بیشتر از d7000 با sony nex 3n و لنزهای آنالوگ کار میکنم..
Benro A150 FBR0 | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
http://www.negahshop.com/product/120...Espod-CX-204AP
دوست عزیز مانفرتو مورد نظر شما هم بی مورد سنگینه و هم هدش تراز برای تحصیح کادر نداره.
از طرفی قیمت مانفرتو در بازار تهران به صورت بسیار عجیبی بالاست.
در خصوص بنرو 0350 این مدل دقیقا یک مدل پایین تر 1350 هست. باتوجه به دوربین شما پیشنهاد می کنم مدل قوی تر را که همان A1350 هست و با نام MeFoto در جهان شناخته می شود تهیه کنید.
در مورد مدلهای دیگه هم 150 که واقعا فکرش هم نکنید چون بسیار ضعیفه
در مورد ونگارد 204 هم باتوجه به بال هدی که داره در مقام مقایسه با می فوتو در جایگاه دوم قرار می گیره.
اما 1680T گزینه بدی نیست ولی شخصا ابتدا 1350 و بعد 1680 را سفارش می کنم.
ارادتمند
با سلام
یکی از دوستان بنده نیکون 7100 داره به همراه لنزهای 18-140 و 55-300 نیکون
تا سقف 300 تومن قصد خرید سه پایه داره . لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا مدل مناسبی در بازار میتونه پیدا کنه ؟
سپاسگزارم
سلام بر اساتید بزرگوار
حدود 2 سالی هست که یه دوربین d5300 با لنز 18-140 خریداری کردم
جدیدا قصد خریداری یه سه پایه جهت عکاسی را دارم و با توجه به اینکه کاربرد حرفه ای ندارم بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
Vanguard Espod CX 203AP با قیمت 140،000 تومان
Benro A150 FBR0 Tripod با قیمت 170،000 تومان
سلام دوستان قیمت های بندر واسه سه پایه بازم مثل سابق تفاوت زیادی با بازار تهران داره؟
الان ارزونترین قیمت واسه خرید سه پایه manfrotto 190 چهقدیمی چه ورژن جدید الومینیومی و سرپایه 804 یا در این حد و اندازه چند هست؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام به همه دوستان عزیز بنده یه سه پایه ونگارد Vanguard Alta Pro 263 AT Aluminum Alloy Tripodخریداری کردم ولی برای تهیه هد بال اون مردد هستن که چه مارک و کدام مدلو بگیرم البته ژانر عکاسی من طبیعت و ماکرو میباشه اگه دوستان راهنمایی کنن که چه هد رو تهیه کنم ممنونم البته خودم مد نظرم روی این مدلهامیباشه Manfrotto 498RC4 Midi Ball Head-------Manfrotto 498RC2 Midi Ball Head-------Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO Ball Head------Vanguard GH-200----------Vanguard GH-300T-------Vanguard BBH-200
سلام دوستان خوبم
triad 40 حداقل ها رو داره برای کارهای عمومی منهای رد ستارگان
دوربین 7200+18-140
فاکتور اینده نگرانه و به قول معروف یکبار برای همیشه رو در نظر نگیرید