معمولاً هد هاي قابل تعويض چيزي شبيه فلنج دارند كه با سه پيچ به فلنج مقابل كه روي سه پايه است متصل مي شوند.
Printable View
با سلام خدمت دوستان.
اساتید محترم کسی تجربه ای درباره سه پایه Manfrotto BeFree داره؟
Best Travel Tripod for DSLR - Lightweight Manfrotto Befree
تحمل وزن 4 کیلو
وزن سه پایه 1.4 کیلو
طول 40 سانت
حداکثر ارتفاع 144 سانت
حداقل ارتفاع 37 سانت
همراه با بال هد خود مانفروتو
برای حمل و نقل عالیه. ولی آیا به درد یه 60D با لنز 70-200 F4 می خوره؟
اینم یک ریویو از نوع کربنش:
Manfrotto BeFree Carbon [JuzaPhoto]
سلام دوست عزیز
برخلاف اون دوستمون که گفتن با این قیمت بصرفه نیست ، من با این خرید موافقم چرا که با این ابعاد شما به راحتی میتونی حتی داخل کوله حملش کنی. فلسفه داشتن یک ابزار بنظر من اینه که بتونی ازش استفاده کنی ، وقتی بدلیل بزرگ بودن سه پایه نتونی حملش کنی چه فایده ای داره سه پایه ای تهیه کنی که تحمل وزن بیشتری داشته باشه ولی ارزونتر باشه؟ البته یه نیم نگاهی به مدل benro mefoto با حدود نصف قیمت این مدل که فرمودین هم بندازین
در پناه حق
با سلام
چند تا سوال:
من یه کاربر آماتور هستم تازه دوربین گرفتم. راهنمایی می خواستم.دوربین 700d با لنز 18-135 دارم در آینده هم احتمالا لنز سنگین اضاف کنم.
میخواستم 3 پایه بگیرم تاحدود 500 هزار تومان.
اساتید چه سه پایه ای توصیه میکنن؟
از بین سه پایه روبرو Benro A1350Q1 و Benro A1680T-BO و Manfrotto 055CXPRO3 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سه پایه 055cx pro3 ایا بدون هد کارایی a 1350q1 رو داره؟ اخه نمی خوام واسه هد هزینه کنم فعلا.
میدونم که استحکام و مقاومت 055CXPRO3 خیلی بالاست .کارایی اون بدون هد چطوره؟
بنرو می فوتو را من برای یکی از دوستام تهیه کردم. کیفیت قابل قبولی داشت و نسبت به قیمت با ارزش بود... اما اصولا اینها را نمیشه با سه پایه هایی از Manfrotto حتی مقایسه کرد. از خرید 055 یا 190 از مانفرتو کسی پشیمان نخواهد شد.
منظورتان از خريد سه پايه مانفروتو بدون هد را متوجه نشدم. سه پايه بدون هد قابل استفاده نيست.
در چی هستBenro A1350Q1با Manfrotto 055CXPRO3 تفاوت
از لحاظ چرخش و حرکت دوربین به جهات مختلف؟
[منظورتان از خريد سه پايه مانفروتو بدون هد را متوجه نشدم. سه پايه بدون هد قابل استفاده نيست.
در چی هستBenro A1350Q1با Manfrotto 055CXPRO3 تفاوت
از لحاظ چرخش و حرکت دوربین به جهات مختلف؟
دیروز سه پایه BeFree منفروتو رو از نزدیک دیدم. بسیار خوش ساخت و جمع و جور بود. اما به نظر نمی رسید پایه های چهاربخشی اش خیلی مستحکم باشه مگر در ارتفاع پایین. بر عکس MT 190 خیلی مستحکم و عالی بود. در اون محدوده قیمت بهترین انتخابه.
تمام سه پایه هایی که من دیدم
وقتی کاملا باز میشن قسمتهای پایینی نازک تر از قسمت های بالای اند
به نظرم اگر برعکس می بود بهتر می شد و سه پایه پایدارتر می بود
یعنی قسمتهایی پایینی قطورتر می بود و قسمتهای بالایی کم قطرتر
همچین سه پایه ای وجود داره؟
دوستان خسته نباشید
بنده قصد خرید سه پایه واسه ی کار معمولی دارم.!
یعنی عکاسی پرتره در شب فقط میخوام دوربینو تحمل کنه که بتوم با سرعت های شاتر آهسته راحت عکس بگیرم!
بوجه ای هم ک دارم نهایتا 100 تا 120 هزار تومن هست.
دوربیم هم d5200+لنز 50 هستش
ممنون میشم راهنماییم کنین
:)
دوستان سه پایه زیر 600 تومن چی پیشنهاد میدین؟دوربینم 70D لنز 18-135 &85mmf/1.8
سه پایه های مارک بنرو چطورن؟
سلام
واسه خرید 3پایه باید چ نکاتی رو درنظر بگیرم؟؟؟
دوربین احتمالا نیکون دی.5300 و لنز 18-105 و سیگما 8-16
بیشترین استفاده هم عکاسی داخلی هستش
قیمتش هم خیلی مهمه واسم..
ورق زدم و مطالعه کردم اما هیچ کدوم از دوربینها ک واسشون 3 پایه معرفی شده مث دوربین من نبوده
من زیاد کاربرد 3پایه و بالاخص هد رو نمیدونم... و اینکه بر چ مبنایی انتخاب کنم! اما دوستان تو تاپیک راهنمایی خرید دوربین گفتن ک چون عکاسی از فضای داخلی انجام میدم ب نوردهی زمان بالا نیاز دارم واسه همین 3پایه خیلی مهمه واسم..
برای موردی که فرمودید بهتره 3پایه ای با هد 3 محوره داشته باشید و قدش هم اندازه دید انسان بلند بشود
در مورد قیمت ارزان هم یک سه پایه با هد همراهش بگیرید معمولا هد های مجزا گرونتر هستند
درود
دوست عزیز مطمئنا احتمال مشابه بودن دو دوربین و تجهیزاتش برای سه پایه کمه!
شما باید به فاکتورهای تهیه سه پایه توجه کنید تا بعد بتوانید حتی به اشخاص دیگر هم مشاوره دهید
اما پارامتر های معم
حداکثر وزنی که ممکن هست حتی در آینده روی سه پایه بسته شود
وزن خود سه پایه
بیشترین ارتفاع سه پایه
ارتفاع سه پایه در وضعیت بسته یا کمترین ارتفاع سه پایه
وجود یا عدم وجود کاربری برای ماکرو گرافی
نوع بست های قفل کننده پایه ها
تقریبا مهمترین عوام این ها هستند
1- حداکثر وزن قابل تحمل (Max Load)
این پارامتر را باید با در نظر گرفتن بستن دوربین با سنگین ترین وسایل روی سه پایه در نظر گرفت!
مثلا برای من این وزن به حدود 4 الی 5 کیلوگرم (دوربین،لنز، فلاش و گاها گریپ) می باشد. بعد از مشخص شدن نهایت وزن با در نظر گرفتن وزن هد که خودش انواع متفاوتی دارد بین 10 الی 20 درصد ضریب اطمینان (این کار بهتره انجام شود ) هم در نظر گرفته شود بد نیست! (مثلا برای من حدود 7 کیلو گرم می شود)
2-وزن خود سه پایه
وزن سه پایه یکی از عوامل تاثیر گذار در سهولت حمل آن می باشد، بنابراین هر چقدر وزن کمتر باشد وضعیت بهتر است! البته در نظر داشته باشید این پارامتر به پارامتر اول وابسته است!
3- بیشتری ارتفاع سه پایه
این بخش هم به افراد و قد آنها وابستگی داره! ولی عموما بین 150 الی 170 متفاوته و فرد متناسب با نوع عکاسی که انجام می دهد باید انتخاب را انجام دهد. مثلا اگر کسی اکثرا برای ماکرو گرافی سه پایه استفاده می کند ممکن است با ارتفاع حدود 150 نیازهایش برطرف شود ولی فردی که برای عکاسی نجومی از سه پایه استفاده می کند مجبور به استفاده از ارتفاع بالاتر باشد.
4- کمترین ارتفاع سه پایه!
این ارتفاع زمانی هست که سه پایه در حالت بسته قرار دارد و فاکتر مناسبی برای تشخیص و یافتن سه پایه مناسب برای حمل و نقل است و مسلما اگر کوتاه تر باشد به شرطی که در حداکثر وزن تاثیر منفی نگذارد مناسب می باشد.
5- کاربری ماکرو گرافی
برخی از سه پایه ها با تغییر وضعیت به راحتی تبدیل به سه پایه مناسب برای ماکرو گرافی می شوند که عدم وجود این قابلیت هم در قیمت و انتخاب تاثیر گذار است.
6- نوع قفل پایه ها
این قفل ها به دو صورت فشاری و پیچی در حال حاضر وجود دارند که ممکن است فردی علاقه ای به نوع خاصی از پیچ ها داشته باشد و یا کاربری او ایجاب کند از نوع خاصی استفاده نماید.
با داشتن این قابلیت ها اگر شما بتوانید برای هر بخش پارامتر های خودتون را مشخص کنید بدون مشکل و به راحتی حتی خودتون هم می توانید اقدام به انتخاب سه پایه مناسب کنید
ارادتمند
با سلام
جناب msh2200 ممنون از توضیحات کاملتون
پارامترهایی ک فرمودید واسه من:
وزن دوربین(480)+لنز(420تا55)+فلش(300)+گ ریپ(300) ک کمتر از 2کیلوگرم میشه!!
حداکثر ارتفاع باتوجه ب راهنمایی جناب mreza1001 (برای عکاسی داخلی و معماری و قد خودم(:دی) 150-170
حداقل ارتفاع؟؟؟ نوع قفل؟؟؟
حداقل ارتفاع و وزن خود 3پایه اهمیتش از قیمت و کیفیت کمتره واسم
کاربری ماکرو نیاز ندارم
هد 3 محوره و ترجیحا متصل ب خود 3پایه
قیمت ارزوووووووووون اما برند و کیفیت خوب(با 350-500 میتونم گزینه خوبی داشته باشم؟)
باتوجه باین موارد منتظر راهنمایی دوستانتون هستم.:گل
پیشاپیش سپاس
درود
با رنج قیمتی که دارید میگید فقط این انتخابها را خواهید داشت
Manfrotto 190XPROB Tripod with 804RC2 3-Way Pan/Tilt Head Kit حدود 800
Vanguard Alta+ 233AP حدود 400
Vanguard Alta+ 263 AP حدود 500 تا 550
ارادتمند
دوستان نظرتون راجع ب velbon ex-540 واسه استفاده معمولی چیه? با قیمت 200000
سلام من در مورد هدها اصلا اطلاعاتی ندارم و میخواستم یکم بهم کمک کنید.
هدهای مانفروتو کلا چند مدل و چند شکل هستن اما من نتونستم متوجه بشم هر کدوم دقیقا واسه چه کاری هستن و چه مزیتی دارن، مثلا 3 Way Adjustable Heads و Geared و Hydrostatic و Ballhead و Joystic چه مزیتایی دارن، اگه خلاصه کمکم کنید ممنون میشم.
من احتیاج به مدلی از هد دارم که حداقل وزن ۷/۵ کیلو رو تحمل بکنه، من برای عکاسی پانوراما و ماکرو و طبیعت و عکاسی شب احتیاج به هد و ۳ پایه دارم که جوابه کارمو بده و خیلی محکم باشه و با توجه به وزن اصلا تکون نخوره. انتخاب ۳پایه برام راحت تره وای اصلا چیزی درمورد هد ها نمیدونم، اگه خلاصه کارایی مدل هد هارو توضیح بدین ممنون میشم.
با تشکر از همه دوستان.
هدهای حرفه ای هم به پیروی از لنزهای حرفه ای! هرکدام برای کار خاصی ساخته شده ان. هدهای 3Way Pan-Tilt این قابلیت رو دارن در در محور X-Y-Z بصورت کاملاً مستقل و جداگانه بچرخش در بیان. از این هدها میشه برای طبیعت، منظره، گهگاهی حرکات پنینگ و حتی پانوراما استفاده کرد. هرچند برای پانورامای 360 درجه هدهای مخصوصی هست که دوربین رو حول محور خارجی ترین عدسی لنز میچرخونه نه حول محور مرکز دوربین!
بال هد ها هم به سهولت چرخش در تمامی زوایا معروفن. در بال هد ها کنترل بر روی محوری خاص معمولاً ممکن نیست.
برای ماکروگرافی هم هدهای خاصی وجود داره که امکان جابجایی میلیمتری روربین رو میده.
تصمیم گیری و خرید تک هد! برای این همه ژانری که شما مد نظر گرفتین کار مشکلی هست..
سلام . برای ماکروگرافی هد جوی استیکی بهتره یا هدهای سه جهته معمولی؟ با تشکر
درمورد جویستیک نمیدونم ولی بال هد ، غیر از کارهای فیلمبرداری برای همه کار عالیه البته نوع خوبش چون شما با یه اهرم میتونید دوربین رو براحتی در تمام جهات تحت کنترل داشته باشید و این خودس سرعت عملو بالا میبره ، معمولا در این زمینه هدهای منیزیومی مانفرتو هدهای خوبی هستند البته قیمتشون کما گران هست و فکر نکنم الان تو بازار ایران موجود باشه
054 Magnesium Ball Head With Q5 Quick Release MH054M0-Q5 - 054 Series | Manfrotto
اینم هد حرفه ای برای ماکرو ولی قیمتش خیلی بالاست :
Pro Digital Geared Head With Rc4 Rapid Connect Plate (410Pl) 405 - Geared Heads | Manfrotto
شاد و موفق باشید
با تشکر از پاسختون.تا حالا تو سایتای معروف ایرانی چیزی که بعنوان هد تخصصی ماکرو باشه ندیدم.بیشتر راهنمایی میفرمایید؟ اگه منظورتون GEARED HEAD باشه که مال از ما بهترونه lolنقل قول:
هیچکدام
هد ماکرو و یا هد دنده دار
با تشکر از جوابتون.فکر میکنم جویستیک هم با توجه به ساختارش در واقع یه نوع بال هد باشه که کنترلش بهتر و راحت تره (اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید).چیزایی که معرفی کردید عالی به نظر میان ولی قیمتشون خیلی بالاس. من نهایتا پولم به مانفروتو 322RC2 یا 808RC4 برسه و چون یه 322RC2 دست دوم برای خرید در دسترسه خواستم بدونم واسه مصارف عمومی و بیشتر ماکرو جوی استیک بهتره یا سه جهتینقل قول:
درمورد جویستیک نمیدونم ولی بال هد ، غیر از کارهای فیلمبرداری برای همه کار عالیه البته نوع خوبش چون شما با یه اهرم میتونید دوربین رو براحتی در تمام جهات تحت کنترل داشته باشید و این خودس سرعت عملو بالا میبره ، معمولا در این زمینه هدهای منیزیومی مانفرتو هدهای خوبی هستند البته قیمتشون کما گران هست و فکر نکنم الان تو بازار ایران موجود باشه
054 Magnesium Ball Head With Q5 Quick Release MH054M0-Q5 - 054 Series | Manfrotto
اینم هد حرفه ای برای ماکرو ولی قیمتش خیلی بالاست :
Pro Digital Geared Head With Rc4 Rapid Connect Plate (410Pl) 405 - Geared Heads | Manfrotto
شاد و موفق باشید
هد کمکی ماکرو بر بر روی هد اصلی نصب میشود و در تنظیم فکوس کمک میکند
در ماکروی تخصصی تنظیم کادر با هد معمولی عذاب آور است و نیاز به تنظیم دقیق دارید
به هرشکل تا زمانی که دست به کار عملی نزنید نمی توانید تشخیص دهید چه نیازی دارید اکثر مواقع با یک سه پایه میزی مشکل حل می شود
فایل پیوست 65824
فایل پیوست 65825
فایل پیوست 65826
خواهش می کنم دوست من ، متاسفانه من تجربه کار با جویستیک رو ندارم ولی اون هدی که عرص کردم سری 054 رو خودم دارم و عالیه اتفاقا کار من عکاسی ماکرو هست ، در مورد هدهایی که معرفی کردید اون مدلش که حالت مدرج 360 درجه زیر بال هد داره خوبه و برای پانوراما هم مناسبه ولی فکر کنم سریrc2 پایینش مدرج نیست و فقط توپی هد قابل چرخش هست و شما دیگه قادر به گردش پانوراما نخواهید بود
درود
من در جریان مطالب و پاسخ دوستان بودم و توضیحاتشون کامل بود
اما در مورد این هدی که فرمودید (322RC2) بنظر من این هد بیشتر یک هد برای مصارف خاصه!
برای داخل فضاهای بسته مثل آتلیه و ... و یا فیلم برداری مناسبتره
در طبیعت اولین مشکلی که با این هد ممکنه داشته باشید در حمل و نقلشه!
و بعد احتمال آسیب پذیری
اما بعد از این صحبت ها، ببینید نهایت وزنی که ممکنه قرار باشه به سه پایه تحمیل کنید چقدره؟
شاید اصلا نیاز به تهیه 808RC2 نداشته باشید و مثلا Xpro و یا 804 براتون کافی باشه
ارادتمند
با تشکر.راستش فکر میکنم جوی استیک ها یه جورایی همه کاره باشن چون ساختارشون مثل بال هد میمونه (البته مطمئن نیستم)نقل قول:
درود
من در جریان مطالب و پاسخ دوستان بودم و توضیحاتشون کامل بود
اما در مورد این هدی که فرمودید (322RC2) بنظر من این هد بیشتر یک هد برای مصارف خاصه!
برای داخل فضاهای بسته مثل آتلیه و ... و یا فیلم برداری مناسبتره
در طبیعت اولین مشکلی که با این هد ممکنه داشته باشید در حمل و نقلشه!
و بعد احتمال آسیب پذیری
اما بعد از این صحبت ها، ببینید نهایت وزنی که ممکنه قرار باشه به سه پایه تحمیل کنید چقدره؟
شاید اصلا نیاز به تهیه 808RC2 نداشته باشید و مثلا Xpro و یا 804 براتون کافی باشه
ارادتمند
حمل و نقلش مشکلی نیست
این هد 322 اتفاقا خیلی گردن کلفته آسیب تو کارش نیست lol
وزن هم که نهایتا از دو سه کیلو فراتر نخواهد رفت ولی نمیخوام زیر پنج شیش کیلویی چیزی بخرم
به خاطر دقت کادربندی در عکاسی ماکرو نمیدونم بال هد بهتره یا سه جهتی . متاسفانه تجربه کار با هدهای برندهای مرغوب مثل مانفروتو یا ونگارد رو ندارم.تنها تجربم با یه سه پایه ارزون بود که هد سه جهتی سرخود داشت . میخواستم یه خورده در حد اپسیلون کادر رو اصلاح کنم بخاطر سفت و خشک بودن مفاصل هدش تمام کادر بهم میریخت و وقتی با هزار زحمت تنظیمش میکردم به محض رها کردن دسته تنظیم هد دوباره یه مقدارش از تنظیم خارج میشد.حالا نمیدونم عملکرد هدهای سه جهتی مرغوب و بال هدها در عکاسی ماکرو چجوریه.ارادتمند
دوستان عزیزم میخواستم یه کم بهتون کمک کنم اگر واقعا دنبال هدی هستید که همه کاره باشه و دقیت و کیفیت بالایی داشته باشه من بهتون هد Vangurad GH-300T رو پیشنهاد میدم من خودم اول رفتم سه پایه Manfrotto PROFESSIONAL 190XPROB گر فتنم واقعا سه پایه خیلی توپیه مخصوصا برای ماکرو و فواصل خیلی کوتاه اینم عکسهاشه
فایل پیوست 65837
فایل پیوست 65838
بعد خود فروشنده هد Manfrotto 322RC2 ] رو معرفی کرد بردم خونه ولی دیدم به درد پاناروما نمیخوره و تنظیم کردنشم سخته با توجه به نبود محور برا ی چرخش توی یک راستا بلاخره با هد ونگارد مدل Vangurad GH-300T آشنا شدم درسته از اون گرون تره ولی دوستان تو خریدش شک نکید هر کاری بخواید میکنه فقط کافی فیلم هاشو تو یوتوب ببینید لینک زیر هم برای خرید در دو قسمت قابلیت پاناروما و چرخش داره و کلید شاتر هم داره که دیگه جای هیچ حرفی نممیزاره
فایل پیوست 65839
فایل پیوست 65840
فایل پیوست 65841
فایل پیوست 65842
فروشگاه پیکسل - Vangurad GH-300T
سلام
روی خود سه پایه هد جهت اتصال به دوربین نیست؟
دوستان نظرتون راجع ب velbon ex-540 واسه استفاده معمولی چیه? با قیمت 200000
دوربینم d5200 و لنزم هم helios 58 f2
استفادم عکاسی در شب هست
با تشکر
ب
سلام دوستان
بعد از مطالعه فروم قصد خرید MANFROTTO MT055XPRO3-3W ALUMINUM TRIPOD WITH 3-WAY PANTILT HEADرو دارم.
به نظرم قیمت مدل کربنی منطقی نیست(۲برار آلمینیومی) همچنین فکر میکنم مدل آلمینیومی ۴ بخشی نداریم(تو کاتالوگ منفروتو نبود) در ضمن مزیتی به غیر از کوچکتر بودن حالت بسته هم دارد؟ ۳ بخشی ها به علت قطور بودن پایه آخر با ثبات تر به نظر میرسند.
در مورد هد هم بین این مدل و بال هدهایی مثل 054 شک دارم.(کاربردم هم کلی است. پرتره-منظره-تبلیغاتی-... دوربینم 5D بزرگترین لنزی هم که اضافه خواهد شد 70-200 هستش)
در ضمن میخواستم ببینم کدوم فروشگاه رو پیشنهاد میکنید؟ طبق جستجو هایی که داشتم متوجه شدم شرکت سیگل نمایندگی منفروتو در ایران هستش ولی نمیدونم تک فروشی و قروشگاه هم دارن یا نه.
با سپاس
ترکیب مد نظر شما 75 سانت طول ،3.5 کیلو وزن دارد اینچنین ترکیبی برای استودیو و حمل با ماشین مناسب است بنابراین کاهش وزن مدل های کربنی بسیار محسوس است به شرطی که بتوانید هد های با کیفیت و سبکی نیز در کنار آن انتخاب کنید
عملکرد مدل کربن نیز بطور محسوسی بهتر است
بعنوان مثال ترکیب هد آرکتک با مدل کربن 190 به وزن 2 کیلو میرسید که بسیار قابل توجه است ولی قیمت بالایی دارد
054 نسبت به هد های دیگر مزیت های فراوانی دارد بجز بزرگی که البته با توجه به لنز سنگین منطقی است و از هد معمولی 3way خیلی بهتر است
مدل های 3 تکه آلومین پایدار تر از 4 تکه ها هستند البته در مورد کربن صادق نیست و 4 تکه با عملکرد خوب 10 سانت ارتفاع را کاهش می دهد که قابل توجه است
شخصا انتخاب شما را می پسندم و موافق این خرید هستم بعدها هر زمان که اراده کنید میتوانید گزینه های سبکتر و ارزانتر را با توجه به اینکه با چنین سه پایه ای کار کرده اید برسی و بر اساس نیاز خود انتخاب کنید
در نهایت 1 ضعف کوچک در مدل MT055 میبینم آن هم ظریف بودن آن است بطوری که نسبت به مدل قبلی کاملا محسوس است پس اگر با وسایل خود خشن هستید مدل قبلی را توصیه میکنم
موفق باشید
با تشکر فراوان از siosha عزیز که وقت گذاشتید و جواب دادید. با توجه به تستی که در فروشگاه داشتم به نظرم سه پایه ظریف نیست. در مورد گیره ها هم باید عرض کنم با مدل قبلی مقایسه نکردم. نمیدونم چرا منفروتو سه پایه های خودشو به روش گیتزو نمیسازه! یادمه قبلا این مدلی هم داشت! جالبه عکاسانی مثل کارل تیلور برای عکاسی منظره (حتی سفر به ایسلند!) سه پایه 058 برده بود! که ۶.۱ کیلوگرم وزن دارد! (بدون هد) به نظرم وزن این سه پایه ها نسبت به این مدل اصلا به چشم نمیاد که بخوایم به خاطر ۴۰۰ گرم دوبرابر هزینه کنیم.
خوشحال میشم نظر کاربران محترم msh2200 و hanif azizzadeh هم بدونم. همچنین در مورد فروشگاه هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
یک سوالی هم در مورد کیف سه پایه منفروتو داشتم.به نظرتون کارایی لازم رو داره؟ و به طور کلی خریدش لازمه؟ یادمه یکی از دوستان گفته بودند لوازم جانبی منفروتو چینی هستند.
دوستان گرامی چطوری میتونم توپی یه هد تفنگی ونگارد gh100 رو که عملکرد لودینگش ضعیف شده رو تعمیر کنم
قبلا خیلی محکم و قوی بود الان به یه جهت خمش کنم آروم به اون سمت خم میشه تازه در حالتی که پیچ لودینگ در سفت ترین حالت هست
تا 200 تومان میشه سه پایه و هد مناسبی تهیه کرد؟
مناسب که میشه تهیه کرد ولی در این رنج قیمت تا جایی که اطلاع دارم هد و سه پایه به هم وصل هستند و جدا نمیشن.قابلیت ماکرو ندارید و همینطور احتمالا وزن قابل تحمل سه پایه از دو سه کیلو بالاتر نخواهد رفت.برای بدنه ها ولنزهای سبک و کوتاه و کاربردهای معمولی مناسبهنقل قول:
تا 200 تومان میشه سه پایه و هد مناسبی تهیه کرد؟
درسته اما سوال پرسیدن با در به در دنبال گشتند فرق میکنه ؛ خوبه که بدونیم در چه فضایی از چه ادبیاتی استفاده کنیم...
به هر حال این انجمن برای همین موارد است و در این تایپیک هم مربوط به سه پایه و هد هستش.
گزینه های که مد نظر هستش اینهاست :
vangard Alta CA 203AP
SLIK PRO 340 DX
Vanguard Espod CX 234AGH
قیمتشون بین 200 تا 400 تومان و تا 5 کیلو ظرفیت...
حالا نمیودنم کدون بیشتر بکارم میاد و مناسب تر هستش
درود
بنده هم قبل از مطالعه سری جدید سه پایه های مانفرتو قصد خرید همین سه پایه را داشتم! ولی با توجه به چند دلیل کلا منصرف شدم و الان برنامه ریزی برای تهیه یک سه پایه سری جدید MT190XPro4 دارم !
در خصوص مزایای این مدل،
1- وزن 2 کیلوگرمی در برابر وزن 2.5 سه پایه مورد نظر شما!
2- تحمل وزن بالا (حدود 7 کیلو) نسیت به مدلهای فعلی این سری در بازار (که حدود 5 کیلو هستند)
3- کوتاه تر بودن در هنگام بسته بودن و حجم کم که به همراه وزن کم آن که هم وزن سه پایه کربنی 055 هست (حدود 2 کیلو) باعث ایجاد قدرت مانور در حمل و نقل می شود.
4- سیستم تغییر وضعیت جدید سه پایه به حالت ماکرو که بسیار مناسب و عالیه!
در کل اینکه من شخصا بعد از 3 ماه تحقیق در خرید مدلی که خدمتتون گفتم شک ندارم!
این هم یک مقایسه بین مدل مورد نظر شما (البته سری جدید به همراه کربینی 055) و مدل پیشنهادی بنده
نکته جالب توجه اینکه مدل کربن سری MT190 با وزن 4 گرمی سبکتر از سری آلومینیومی قیمتی حدود 2 برابر داره که البته بنده هم بنظرم ارزش تهیه بخاطر 400 گرم اختلاف را نداره
اما در مورد هد!نقل قول:
در مورد هد هم بین این مدل و بال هدهایی مثل 054 شک دارم.(کاربردم هم کلی است. پرتره-منظره-تبلیغاتی-... دوربینم 5D بزرگترین لنزی هم که اضافه خواهد شد 70-200 هستش)
اینکه چه نوع هدی برای شما کاربردی تره بستگی به شما و علاقه شخصی داره! بنده شخصا هد 3Way را بدلیل نوع ژانر کاری بیشتر می پسندم. البته یک بال هد سبک روی تک پایه دارم که نیاز بشه می توانم ازش استفاده کنم.
ولی بنظرم به این نکات برای تهیه هد توجه کنید (البته بعد از قیمت)
1- وزن هد ترجیحا سبک تر باشه قدرت مانور وزنی شما روی سه پایه افزایش خواهد یافت! البته باید ببینید نهایت وزنی که به سه پایه تحمیل خواهید کرد چقدر خواهد شد.
2- وزن قابل تحمل هد از وزن قابل تحمل سه پایه کمتر نباشه یا نهایتا به اندازه وزن خود هد منهای وزن قابل تحمل سه پایه کمتر باشه! یعنی اگر هد 1 کیلو بود و سه پایه تحمل 7 کیلو داره، نهایت وزن قابل تحمل هد کمتر از 6 نباشه!
نمایندگی را هم درست فرمودید، باهاشون تماس بگیرید خودشون برای خرید راهنماییتون می کنند! اما توجه داشته باشید سری جدید سه پایه ها که یک مدل را از آنها به شما معرفی کردم بعدیه داخل ایران باشه و فروشنده ها هم اشتباها می گن چون 4 تیکه است تحمل وزنش کمتر از قبلی هاست که اشتباهه!!!!نقل قول:
در ضمن میخواستم ببینم کدوم فروشگاه رو پیشنهاد میکنید؟ طبق جستجو هایی که داشتم متوجه شدم شرکت سیگل نمایندگی منفروتو در ایران هستش ولی نمیدونم تک فروشی و قروشگاه هم دارن یا نه.
با سپاس
اگر می توانید از بندر، قشم و یا حتی دوبی این سه پایه و هد را تهیه کنید به مراتب براتون مناسبت تر تمام می شود (حداقل حدود 200 الی 300 هزار تومان)
ارادتمند
درود
بین گزینه های خودتون به ترتیبی که زدید خوبه!
اما بنظرم یا کمی هزینه بیشتر بهترین گزینه با هد این مدل از مانفرتو با تحمل وزن 5 کیلو خواهدبود
MKBFRA4-BH
اما اینکه سه پایه Sllik رو آخر گفتم بخاطر محدودیت در استفاده از هد برای موارد دیگه بود وگرنه SLIK سه پایه های خیلی خوبی تولید می کنه!
ارادتمند
اگر ادبیات نامناسب انتخاب شده، اگر از کلمات نامفهوم و گاهاً توهین آمیزی استفاده شده، اگر سطح دانش شما زیر سوال رفته، و هزاران اگر دیگر....
من بخاطر هر اگری! که باعث رنجش شما شده عذرخواهی میکنم. امیدوارم از این اگری که خودم دلیلش رو نفهمیدم رنجیده خاطر نشده باشید دوست گرامی.
ادبیات من گاهاً طنزگونه است اما باید یاد بگیرم ظرفیت طنز ماها خیلی وقته که پر شده !