خيلي ممنون نادر عزيز. كمك بزرگي بود.
خيلي ممنون نادر عزيز. كمك بزرگي بود.
البته از کیف های خیلی ارزان تر هم می توان استفاده کرد. من کیفی که برای 3 پایه خودم خریدم حدود 3-4 هزار تومان بیشتر قیمت نداشت. خیلی هم راضی هستم. چون به قول آقای روشن فقط می خواهم 3 پایه را داخلش بگذارم و حمل کنم. البته منکر این نیستم که کیف های Manfretto خوب نیستد. اما کیف 40 هزار تومانی برای 3 پایه حداکثر 100 هزار تومانی؟؟
بله. طبق پائین پاساژ ایران پگاه. یک مغازه هست که پر از کیف و ... هست. از پله ها که پائین بروید کاملا مشخص هست. نام فروشنده هم آقای محمدی است. (کیف را 7-8 ماه پیش خریدم، اما فروشنده اینقدر خوش برخورد بود که نامش هنوز یادم مانده، مرد شریفی هست).
راستی کیف ها را خودشان می دوزند و انصافا کیفیت دوخت خوبی دارند.
خواهش ميكنم جناب روشن
البته منم كه اينو گرفتم خود فروشنده هم يك تيكه بهم انداخت و گفت براي سه پايه 80 تومني كيف 40 تومني
ميگيري ؟
ممنون داريوش عزيز
من ماه پیش Manfrotto 718B را گرفتم 78 یورو با کیف.حتما تو ایران ارزونتره.
برای من آماتور عالیه. هم سبک هم ومقاوم.
من يكي از اين ارزونها رو دارم. قويا پيشنهاد ميكنم پولتون رو توي جوي آب بريزيد اما از اينها نخريد! حداقل تجربه شخصي من خيلي بد از آب در اومد. تقريبا هيچ عكسي ندارم كه با اون سه پايه گرفته باشم و كج نشده باشه. اصولا تراز نبود! بعد از مدتي باز و بسته كردن پايه پيچش هرز ميشه. عكس عمودي كه حرفش را نزنيد! ممكن است در اثر سقوط سه پايه دوربينتان مرحوم بشه! حالا ممكنه بين اون همه مدل ارزون قيمت چيني يكي دو تا خوب هم پيدا بشه اما به نظرم سه پايه ارزش داره كه هزينه بيشتري صرفش بشه. شايد اين سه پايه ها براي دوربين هاي كامپكت مناسب باشه اما براي اس ال آر اصلا. البته ممكنه به درد مصارف خانگي در حد اينكه عكس دست جمعي كه عكاس هم توش باشه بخوره اما براي عكاسي جدي تر هرگز.
سها تفرشی