سلام و ارادت
دوستان باتوجه به داشتن سه پایه مانفرتو 055 و وزن زیاد آن ... قصد خرید یه سه پایه سبک وزن برای سفرهایی که شامل پیاده روی میباشد و میبایست 3پایه رو حمل کرد دارم.
نظرتون در مورد سه پایه zomi z699c (قیمت حدو1میلیون) چیه ؟ وزنش و تحمل وزن دوربینش و ارتفاع مناسبش در حالت جمع که بنظرم خیلی خوبه. کارکردش رو نمیدونم ؟گزینه بهتری هم اگر دوستان پیشنهاد بدن ممنون میشم .سپاس
سلام ... روز بخیر دوستان!
میخواستم ببینم از عزیزانی که کفشک زیر رو دارند، میتونند لطف کنند و اطلاعاتی در مورد ابعاد دقیق قطعه به من بدهند؟
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
با تشکر از شما و کوروش عزیز
همونطوری که میدونید این قطعه در مقطع شبیه ذوزنقه است و من احتیاج دارم اندازه مستطیل بالایی رو هم داشته باشم. مطابق این شکل
اون اندازه هایی که صورت فرضی 35 و 46 میلیمتری که قرار دادم رو هم احتیاج دارم.
یا حتی اگه امکانش باشه که X و Y رو هم مطابق این شکل داشته باشم بسیار عالی خواهد بود.
پیشاپیش ممنونم.
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
امیر جان سلام
اگه دنبال تهیه کفشک یدکی برای سه پایه خود هستید من قبلا تجربه کار را داشتم، یکی از تراشکار های قدیمی شیراز با استفاده از متریالی شبیه به فایبرگلاس اقدام به تهیه کفشک میکنه، برای تولید یا باید کفشک اصلی را ببرید و یا هد سه پایه را که خودش با خمیر جای کفشک را قالب گیری کرده و مشابه را بتراشد، به شخصه دودوتجربه سال قبل تجربه ساخت کفشک برای هد ph-32 ونگارد را داشتم که از روش قالب گیری و نیز قیاس با کفشک اصلی توأمان استفاده کرد، هزینه ساخت یادمه حدود 80 تومان شد و از آنجایی که در اون زمان کفشک مذکور نایاب بود تنها راه چاره بود، کفشک سه پایه دیگرم هم گم شده و به همین شکل تهیه شده است.
در شهر خودتان پیگیری کنید احتمالا افراد مشابه ایشان آنجا هم باشند
یا حق
سلام دوستان؛ کفشک سه پایه بنده مدل qs-36 ونگارد Espod 203 ap گم شده. تو تهران جایی هست بفروشه؟
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.