سلام
از دوستان ، کسی سه پایه vanguard alta 203ap رو تو تهران دیده ؟ از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ممنون
Printable View
سلام
از دوستان ، کسی سه پایه vanguard alta 203ap رو تو تهران دیده ؟ از کجا می تونم پیدا کنم ؟
ممنون
درود
دوست عزیز من من از کیفیت ونگارد اطلاعی ندارم . اما اگر جای شما بودم ریسک نخریدن مانفروتو را نمیکردم چند پست بالا تر یکی از دوستان پایه ای با همان مشخاصات پایه شما و کمی هم تحمل وزن بیشتر با همان حدود قیمتی خریده اند. مشخصات آنرا بررسی کنید. Manfrotto یک برند صاحب نام است.
موفق باشید
انوش
پی نوشت: این یک سه پایه انگلیسی است ( ونگارد) ، و قیمت دلاری آن $89.95 است. اگر اصلی آن پیدا بشود قطعا نمیتواند ارزان تر از کشور سازنده اش باشد. اگر بیشتر نباشد بخاطر گمرگ و سود بازرگان کمتر نیست ! مگر اینکه تولید کننده چینی روی آن Made in Uk را حک کرده باشد.
سلامنقل قول:
چند پست بالا تر یکی از دوستان پایه ای با همان مشخاصات پایه شما و کمی هم تحمل وزن بیشتر با همان حدود قیمتی خریده اند. مشخصات آنرا بررسی کنید. Manfrotto یک برند صاحب نام است.
قیمت vanguard alta 203ap خیلی کمتر هست .حدود 65!
من هم حدود 9 یا 10ماهی هست که این سه پایه را البته با بال هد دارم خیلی هم راضی هستم در اکثر جاها در طبیعت از کنار ساحل تا جنگل و کوه بردم البته زیاد بهش سخت نگرفتم تا الان که پست رو میزنم که خیلی خوب جواب داده . من اون موقع گرفتم 120 هزار تومان واقعا سه پایه های ارزنده ای هستند .
سلام
چون کسی جواب منو نداد و من در شهرستان هستم ریسک کردم :biggrin: و somita FT6662 رو ندید سفارش دادم
امروز به دستم رسید . همون تور که تو عکس پست قبلیم دیده میشه با همون کیف هست ولی اون هد روش نیست و با هد FT-535H هست .در کل به اندازه قیمتش خوبه و جواب کار تازه کار ها رو هم میده وزن قابل قبولی داره و جنس کیف بسیار خوب هست من خریدم 45 که فکر میکنم توی تهران 40 هست!
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1263129003
سلام
کسی از دوستان می دونه وارد کننده سه پایه های vanguard چه شرکتی هست ؟
سلام
چند وقت پيش توي شرکت يه سه پايه ديدم که خيلي نظرم رو جلب کرد (آخه تا حالا يه همچين سه پايه بزرگي از نزديک نديده بودم)
خواستم بدونم يه همچين سه پايه هايي حدودا چقدر قيمت دارند؟
اينم عکسش ( مدلش manfrotto 116 mk 3 هست)
http://up.iranblog.com/7/1263725942.jpg
ممنون ميشم دوستان توضيح بدن:::happy:::
از روي ظاهرش معلوم است كه براي فيلمبرداريست. (قسمت مخصوص كنترل سرعت تيلت و پن)
اون هم براي دوربين هاي بزرگ مثل 135 و ...
متاسفانه بنده آشنايي چنداني با منفردتو ندارم. اما ساچلر مشابه اين مدل را دارد. ساچلر sb2 بنده دارم كه قيمت قبليش حدود يك ميليون تومان بود با تحمل وزن كمتر نسبت به اين منفردتو.
دقيقا اگه مشابه اين را بخواهيد بخريد بايد بالاي يك ميليون و نيم جستجو كنيد.(فكر كنم مدل را اشتباه زديد)
ممنون از راهنمايي شما
با کاربري اش موافقم آخه اينجا هم ازش براي فيلمبرداري استفاده ميشه
راجع به مدلش هم چيزي که روي بدنه نوشته شده رو من اينجا نوشتم.
البته واقعا قصد خريد يه همچين چيزي رو ندارم (مخصوصا با اين قيمتهايي که شما فرموديد که ديگه قصد خريد هم داشتم پشيمون ميشدم) بيشتر از سر کنجکاوي خواستم بدونم سه پايه هاي سنگين چه قيمتي دارند.
باز هم ممنون و ببخشيد بابت آف تاپيک:::happy:::
اگه بخواهيد همين را راه بندازيد فكر ميكنم قطعاتش را پيدا كنيد. توي شكل كفي، دستگيره و پيچ صفت كننده كمه كه قاعدتا هست.
كساني كه فني سينما هستند به راحتي مي توانند قطعات كلگي (همون چيزي كه اينجا ميگن هد) رو باز و سرويس كنند.
با سلام.
می خواستم بدونم که سه پا یه های giottos در تهران گیر میاد و اگر هست از کجا می تونم بخرم؟ اگر آدرس و اسم مغازه و حتی شماره را هم بگید که دیگه خیلی خوب می شود.
در ضمن سه پایه های vangurad چطوره کسی از دوستان استفاده کرده.
یک نکته را هم اشاره کنم که سه پایه را برای ماکروگرافی می خواستم.
فکر کنم واسه ماکرو گرافی Joby Gorillapod بهتر باشه
http://www.notempire.com/images/uplo...et-sidebar.jpg
دوستان یه راهنمایی میخوام برای خرید سه پایه که قیمت متوسط روبه پایین داشته باشه :biggrin:. من دوربینم 40D ـه با لنز 135-28 ضمن اینکه اگر بخوام یه موقع فلش رو هم روش سوار کنم (580EXII)، بیشتر برای عکاسی در طبیعت و عکاسی ماکرو میخوام حالا استفادمم ممکنه ازش کلا زیاد باشه من چون دستم میلرزه مجبورم به سه پایه اتکا کنم :(. حالا یه راهنمایی بکنید به من با یه هد مناسب.
سلام
دوست عزیز شما نهایت هزینه ای که می خواهید برای خرید صرف کنید رو بفرمائید. تا طبق اون بشه راهنمایی کرد
سلام به آقا سیامک.
اره این سه پایه را که معرفیکردید خوبه ولی اگه بخواید از یک گل که در ارتفاع تقریبا 1 متری از زمین هست عکس گرفت عملا بکار نمیاد.
حالا کسی ادرسینداره که بشه giottos یا vanguard را داشته باشه. اگه شماره هم دارید دیگه بهتره چون من شیراز هستم و بهتره که تلفنی هماهنگ کنم.
با سلام
مي خواستم بدونم بين سه پايهsomita 3520 و velbon cx 440 كداميك بهتر است؟
و اصولا از اين دو مدل مي توان براي SLR استفده كرد يا نه؟
با تشكر
امروز كه از ميدان وليعصر عبور ميكردم، در فرشگاه نيكون مركزي، تعدادي سه پايه ونگارد ديدم.
البته چون قيمت هاي جاهاي ديگه رو ندارم، نميتونم در مورد قيمت ها اظهار نظر كنم.
با سلام
قصد تهیه یک سه پایه را دارم بیشتر صفحات تاپیک را مطالعه کردم
در نهایت بین دو مدل از مانفرتو مردد موندم
1. 190xprob و 486rc2
MN 7302 YB .2
با توجه به اینکه بیشتر کاربرد من استفاده در طبیعت و سفر میباشد و همچنین وزن سه پایه هم برایم مهم هست
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید البته با اندکی مقایسه
ممنونم
سلام
7302 یک سه پایه مسافرتی و سبک با بال هد سر خود هست با مشخصات زیر:
جنس: آلومینیم
ماکزیمم تحمل وزن: 3.5 کیلو
وزن سه پایه: 1.470 کیلو
ماکزیمم ارتفاع: 126 سانتیمتر (در حالتی که پایه وسط بالا باشد 144 سانتیمتر)
مینیمم ارتفاع: 36 سانتیمتر
ترکیب 190xprob + 486RC2 در مجموع بصورت زیر میشود:
جنس: آلومینیم
ماکزیمم تحمل وزن: 5 کیلو
وزن (سه پایه + هد): 2.260 کیلو
ماکزیمم ارتفاع (سه پایه): 122 سانتیمتر (در حالتی که پایه وسط بالا باشد 146 سانتیمتر)
مینیمم ارتفاع (سه پایه): 8.5 سانتیمتر
ممنونم
فقط میخوام بدونم دوستانی که با هر دو کار کردند هر کدوم چه مزایایی و معایبی دارند
و بهترین انتخاب کدومه؟
با تشکر
اگر تفاوت زیادی ندارند همون 7302 رو بگیرم بخاطر سبک تر بودن
چون تا 2-3 ساعت دیگه میخوام برم بخرم دوباره سوال کردم
:::happy:::
ممنون
من این سه پاییه را دارم و برای مسافرت ها و کلا برای کارهای روز مره گرفتم باید در یک کلام بگویم عالیست . من کاملا از این سه پاییه راضی هستم . :::yess:::
نمایندگی شماره 1 کنون (بلوار کشاورز) نداشتند slik موجود بود و گفت نمیارن
مرکز تجهیزات حرفه ای هم gittozo اورده که گرون بود
پاساژ حافظ هم somita , slik بود و یا مدل 7302 نداشتند:::angry:::
کسی از دوستان آدرسی داره که برم تهیه کنم؟
ممنونم
با سلام به همه دوستان
من میخوام با حدود 300 تومن پول یه سه پایه و هد بگیرم.
میخوام سه پایه و هد تا حدود 5 کیلو بار رو تحمل کنند و ارتفاعش هم در حالت کاملا باز حدود 140تا 150 سانت باشه
و طبیعتا دوست دارم که سبک باشه.می خواستم ببینم شما چی پیشنهاد می کنید :think:;
من فکر می کنم یه بال هد 322RC2 و یه سه پایه مثلا از بین اینها بگیرم.
190CX3
190CXPRO3
190CXPRO4
190XB
190XDB
190XPROB
منتها قیمتها رو نمیدونم و نمیدونم کدومشون بهتره
با تشکر از دوستان عزیز
از نمایندگی سیگل به قیمت 100000 تومان خریداری شد:::yess:::
manfrotto 190xprob
5 كيلو وزن تحمل ميكنه وزن خودش هم 8/1 - ماكزيمم و مينمم ارتفاع خوبي هم داره . امروز در مجتمع پايتخت ميرداماد 125 تومان - البته هد جدا بايد براش تهيه شه.کد:http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/cache/offonce/pid/13145/lang/en
با به هد campact ball head 496rc2 manfrotto به قيمت 65 تومان ست خوبي ميشه.( با گارانتي سيگل)
[
دوستان منفروتو یک هد بال پاناروما در حدود قیمت 80-100 هزار داره , ولی مدلش را فراموش کرده ام کسی از دوستان اطلاع داره
نمونش را محمد امدادی عزیز داشت
سلام.
دوستان ، شما اکثرا توی کار عکس و عکاسی تبحر داربن.
منه بی تجربه می خوام یه 3پایه خوب بخرم.که هم زاویه اش حدود 140-150 باز بشه. وزنش سبک و تا 3.4 کیلو رو هم نگه داره.
چه برندی در خوبه. چه قیمت هست و در تهران از کجا میشه تهیه کرد؟آیا سی گل یا نورنگار دارن؟
:confused:ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
100 . 20 تومان بالاتر -پایین تر
اون هد 322RC2 مناسب نیست؟
سلام دوستان
سه پایه وهد های مارک giottos چه جوریاست؟ ساخت کجاست؟
کسی با هاشون کار کرده؟ قیمتشون خوب به نظر میاد.
اصولا برندی است چینی اما در تایوان هم تولیداتی دارد.
تجهیزات حرفه ای هم که در ایران نمایندگی اش است.علاوه بر سه پایه لوازم دیگری هم تولید می کند.
برخی از مدل هایش بسیار بسیار با ارزش هستند و با نمونه های مانفروتو و گیتزو کاملا قابل رقابت و قیمت آنها نقریبا نصف مدل های ذکر شده است.
بیشتر هد هایش را می پسندم تا سه پایه هایش.
http://www.giottos.com/
سلام
مانفروتو هدهای جوی استیک جدید خود را معرفی کرد:
http://www.manfrotto.com/webdav/site...27RC2_news.jpg
کد:http://www.manfrotto.com/Jahia/news/site/manfrotto/cache/offonce/pid/21871;jsessionid=30F9DBE99D663D68D36FC4651F6CFC39.worker2/lang/en
درود
اونوقت این هد های جدید مانفروتو جز کدام دسته قرار میگریند؟ جز بال هد ها هستند یا... چه فرقی با 322 خواهند داشت؟
بنده در آستانه خرید سه پایه مانفروتو با هد 322RC2 بودم. که این هد جدید به گمانم میتواند قابل تامل باشد.
آف تاپیک خیلی حس بدیه که دقیقه نود یهو آدم هرچی برنامه ریزی کرده بود ، با وارد شدن یک آیتم جدید بهم بریزه
:::angry:::
با سپاس
انوش
درود
خوب این دو هد مانفروتو جدید تازه معرفی شده ، ادامه ای از همان هد مدل 322RC2 است
324RC2 با مقاومت بالا و برای وزن کمتر از مواد پلیمری ساخته شده .برای آنهایی که نمیخواهند از تجهیزات سنگینی استفاده کنند و سبک و بودن و حمل آسان برایشان در اولویت است.
http://images.manfrotto.com/imageser...g&refresh=null
ارتفاع هد : 10.1 سانتی متر
سقف وزن قابل تحمل: 3.5 کیلو
وزن خود هد: 0.43 کیلو
مواد بکار رفته در ساخت: technopolymer
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
327RC2 با جنس بدنه ای با لایه منیزیم و با مقامت بالا و برای کاربران حرفه ای و تجهیزات سنگین و بدنه های فول فریم ، بهترین گزینه خواهد بود
http://images.manfrotto.com/imageser...g&refresh=null
ارتفاع هد : 10.1 سانتی متر
سقف وزن قابل تحمل : 5.5 کیلو
وزن خود هد : 0.62 کیلو
جنس موارد بکار رفته : magnesium
این مدل 327 جانشین خوبی برای مدل 322 است با دسته ای با ارگونمی بهتر و وزن سبک تر و نیم کیلو تحمل وزن بیشتر باید منتظر ورود و قیمت این محصول در ایران بود و دید که آیا فرق قیمتی آن با مدل 322 که هم اکنون صد هزار تومان است ارزش این تفاوتهای اندک را دارد یا خیر.
با سپاس
انوش
سلام به همه اساتيد:
يك سه پايه خوب براي canon 500d كه بتونم باهاش دوربينو در هر حالتي قرار بدم مي تونيد معرفي كنيد ؟ ؟
ممنون مي شم راهنمايم كنيد.
سلام
سه پایه مانفروتو مدل 190XPROB به همراه هدهای 496RC2 , 322RC2 و کیف MBAG80P دیروز 88/12/9 از سی گل خریداری شد.
190XPROB=120/000
322RC2 = 120/000
496RC2 = 65/000
MBAG80P = 65/000
با تشکر
درود
کدام شعبه آن؟! گران فروخته اند.
190xprob 115toman
322RC2 100toman
Mmag80P 40 toman
از خود سیگل قیمت دارم قیمتها مربوط به روز شنبه هستند
از شعبه جردن و همینطور از شعبه میدان انتقلاب هم استعلام کردم دقیقا همین قیمت ها بود.
لطفا آن فروشگاه گران فروش رو معرفی کنید
انوش
آیا هدی دو کاره (برای مانفروتو) وجود داره که هم پانوراما باشه و هم هد معمولی مثل 804RC2
سه پایه Giottos مدلMGL 9241B از تجهیزات حرفه ای به قیمت 95000 تومان خریداری شد. در یک کلام نسبت به قیمت عالی است. هم از لحاظ استقامت هم کیفیت ساخت فوق العاده است. در اثر سهل انگاری من یکی از درپوشهای خار تنظیم زاویه کنده شد که تجهیزات حرفه ای کل سه پایه را با یک نو تعویض کرد. lol وزن مناسب و استفاده از آلومینیوم و منیزیوم در بدنه بسیار عالی است. یک هد ball Giottosخریداری شد که آن هم عالی است.
با سلام خدمت اساتید
کسی از قیمت سه پایه و هد های vaguard خبر داره؟
ممنون
ایا چیزی شبیه به سه پایه وجوددارد که دوربین را بشه روی آن بست و آن را به دیوار یا هرسطح دیگری فیکس کرد ؟
مثلا مثل پایه های دوربین های مدار بسته که دوربین را به دیوار متصل نگه میدارند
سلام . با حدود 45 هزار تومان حالا 5 هزار بالا و پایین بهترین سه پایه برای استفاده شخصی چیه .
سبک باشه و راحت باز و بسته بشه ؟ ممنون .
با این قیمت بهترین انتخاب somita ft6662 خواهد بود با قیمتی حدود 45
البته هد این سه پایه مثل بالایی نیست و این شکلیه
با سلام خدمت دوستان و اساتید فن ...
غرض از مزاحمت خرید یک عدد سه پایه به همراه هد می باشد. :::happy::: ( البته از صبح نشستم و کل تاپیک رو خوندم. )
در مورد ویژگی های سه پایه: (مثل بقیه) دوستان سبک و مقاوم باشه. مقاومتش هم در حد نرمال باشه. ( دوربین + یه لنز تله متوسط )
برای هد : دقت زیادی لازم ندارم. ولی پنینگ داشته باشه.
در مورد قیمت هم باید بگم, تا 150 حتی 200 هم باشه که عالیه. ولی اگر فکر می کنید با 50 تا 100 تومن قیمت بالاتر چیز بهتری میشه گرفت, می تونم با کمی صبر اون مقدار هزینه کنم. می خوام چیزی باشه که تا 5 4 سال نیاز یه عکاس آماتور علاقه مند رو برطرف کنه.
ممنون از لطفتون
[QUOTE=SIAMAK™;153432]با این قیمت بهترین انتخاب somita ft6662 خواهد بود با قیمتی حدود 45
5 شنبه این 3پایه رو همین 45 تومان تو ناصر خسرو قیمت گرفتم و Vanguard 203 رو هم بین 60 تا 65.
به نظرم تنوع مدلها تو ناصر خسرو کمتر از جمهوریه. مجبورم یه بار دیگه برم جمهوری اگر مدل مناسبی پیدا کردم ، چیزی شبیه این 203 یا یه مقدار قوی تر خوبه وگرنه صبر می کنم تا زمان نمایشگاه عکاسی (که از 31 فروردین تو مصلیشروع میشه)، شاید چیز تازه ای بشه پیدا کرد.
من قصد خرید سه پایه گوریلا رو دارم البته تو سایتش مشخصات کامل مدلها رو زده اما می خواستم
بدونم دوستان با توجه به وزن دوربین و لنزو اینده نگری کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن؟
خودم بین SLR, SLR ZOOM می خوام یکی رو انتخاب کنم
کسی از قیمت حدودی این دو مدل اطلاع داره ؟
و از همه مهمتز اینکه برای خرید کجا باید برم ؟
سلام
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند که بهینه ترین انتخاب میان سه پایه+هد که اولویت با حداقل ارتفاع زیر 10 سانت و مناسب برای استفاده عمومی باشه چیه...یعنی حداکثر ارتفاع مناسبی هم داشته باشه(حدود170)...بهینه ترین هم منظور تا قیمت حدود 150 هست.
متشکرم.
کسی قیمت مدل slr zoom رو داره ؟
سلام جناب اسلامیان
وب سایت نور نگار را چک کرده اید؟
سايت هاي قيمت و فروش تجهيزات عكاسي ايراني
سلام وحید جان من تو سایت نورنگار فقط یه مدل پیدا کردم که برندش هایدا هست و فکر میکنم متفرقه باشه
و قیمتش 100000 ریال هست و گفته تا 2 کیلو گرم رو تحمل میکنه !
در سایت تجهیزات حرفه ای محصولات JOBY رو پیدا کردم اما قیمت اونها عنوان نشده بود
البته فردا از هر دو شرکت تلفنی سوال میکنم تا هم قیمت رو بدونم و در مورد مدل هایدا بیشتر اطلاعات کسب کنم
دیروز جمعه سه پایه های Slik Pro 400DX تو جمهوری از 95 تا 110 و Slike Pro 500DX یه جا تو ناصر خسرو میداد 95 که به نظرم قیمتش خیلی خوب بود. نسبت به جاهای دیگه فکر کنم حدود 20 زیر قیمت بود(تو جمهوری خیلی بیشتر بود). اگر کسی خواست بگه که آدرس بدم بره بگیره منتها به نظرم سنگین بود بیش از 2 کیلو وزن داره (مدلهای 400 و 500) که مردد شدم برای گرفتنش.
Vanguard Alta203 از 65 تا 68 .