-
پاسخ: سه پايه ها و هدهاي آنها...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.jamshidi
دیروز جمعه سه پایه های Slik Pro 400DX تو جمهوری از 95 تا 110 و Slike Pro 500DX یه جا تو ناصر خسرو میداد 95 که به نظرم قیمتش خیلی خوب بود. نسبت به جاهای دیگه فکر کنم حدود 20 زیر قیمت بود(تو جمهوری خیلی بیشتر بود). اگر کسی خواست بگه که آدرس بدم بره بگیره منتها به نظرم سنگین بود بیش از 2 کیلو وزن داره (مدلهای 400 و 500) که مردد شدم برای گرفتنش.
Vanguard Alta203 از 65 تا 68 .
چقدر جالب:::happy:::
من يك ماه پيش slik500 رو با چونه از .....بلوار كشاورز خريدم 110 تومن
خودش 98 تومن خريده بود به طور عمده(فاكتور نشون داد)
حالا 95 تومن هم پيدا ميشه:think:;
دوست عزيز كيف حمل سه پايه هم داخل كارتون بود؟
اخه بعضي كاسبها كيف رو برميدارن و جدا ميفروشن
لطفا ادرسش رو براي من پيام خصوصي كنيد...ميخوام برم و مقايسه كنم:mad:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khoddami
چقدر جالب:::happy:::
من يك ماه پيش slik500 رو با چونه از .....بلوار كشاورز خريدم 110 تومن
خودش 98 تومن خريده بود به طور عمده(فاكتور نشون داد)
حالا 95 تومن هم پيدا ميشه:think:;
دوست عزيز كيف حمل سه پايه هم داخل كارتون بود؟
اخه بعضي كاسبها كيف رو برميدارن و جدا ميفروشن
لطفا ادرسش رو براي من پيام خصوصي كنيد...ميخوام برم و مقايسه كنم:mad:
به نظرم قیمتی که شما گرفتید خوب بوده چون جای دیگه ای این قیمت ندیدم و تو ناصر خسرو جاهای دیگه 110 به بالا بود تو جمهوری که خیلی بیشتر حتی یکی 150 هم قیمت داد( که فکر کنم اول صبح بود هنوز هوشیار نبود یه چیزی گفت :::waw:::).
بله من داخل جعبه رو هم دیدم . کیف هم همراهش بود. شما می دونید وزن دقیق سه پایه چقدره چون من سر همین موضوع مردد شدم و نگرفتم به نظرم برای بیرون رفتن و مسافرت یه مقدار سنگین بود. :think:;
شماره تلفن و آدرس رو هم براتونPM می کنم.
-
سلام رفتم برای خرید سه پایه با قیمت 40-50 چیز بدرد بخوری ندیدم قیمت هاشون رو هرکی یه جور حساب میکنه رفتم پیش یه آشنا سومیتا 660 رو گذاشته بود 40 هزار تومان گفت به تو میدم 28 هزار . ولی سه پایه ای که من میخواستم نداشت مدل خاصی نمیخواستم . حالا با 70-90 چی بهتره ؟ لطفا چند مدل بگید که راحت باز و بسته بشه و سبک باشه .
ممنون.
-
با سلام
امروز از سیگل جهان کودک اقلام زیر خریداری شد:
1 - 190XPROB به قیمت 130 تومان
2 - 322RC2 به قیمت 110 تومان
3 - یک عدد کیف دوشی برای 3 پایه به قیمت 15 تومان(این یک قلم رو حاضر نشد تو فاکتور بنویسد با این که مارک Manfrotto روش نوشته شده)
موفق باشید
-
امروز بالاخره دل به دریا زدم و من هم
manfrotto 055 x pro b به قیمت 140000 تومن
با هد mn 322 به قیمت 110000 تومن
خریداری شد از سیگل .نماینده تبریز البته:::happy::::::blushing:::
-
می خواستم بدونم هد منفروتو مدل 804RC2 در ایران موجود هست؟ اگر هست قیمتش چقدره؟
کد HTML:
http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/cache/off/pid/4432?livid=80|81&idx=82
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kooshanjazayeri
کد HTML:
http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/cache/off/pid/4432?livid=80|81&idx=82
سلام
ولله اين هد رو من دو سال پيش خريدم فكر كنم به 49500 تومان ولي مدتي كمياب بود. بهتر است از خود سيگل بپرسيد كه دارند يا نه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kooshanjazayeri
کد HTML:
75000 تومان
کد:
http://ppec.ir/paye/products/?v=18
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser_2200
با سلام
امروز از سیگل جهان کودک اقلام زیر خریداری شد:
1 - 190XPROB به قیمت 130 تومان
2 - 322RC2 به قیمت 110 تومان
3 - یک عدد کیف دوشی برای 3 پایه به قیمت 15 تومان(این یک قلم رو حاضر نشد تو فاکتور بنویسد با این که مارک Manfrotto روش نوشته شده)
موفق باشید
منم قصد دارم همین مجموعه رو بخرم ... عکس کیف رو اگه ممکنه آپلود کنید. چون من فکر می کنم قیمتش بالاتره.
راجع به راحتی کار با هد هم یه توضیحی میدید لطفا؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
منم قصد دارم همین مجموعه رو بخرم ... عکس کیف رو اگه ممکنه آپلود کنید. چون من فکر می کنم قیمتش بالاتره.
راجع به راحتی کار با هد هم یه توضیحی میدید لطفا؟
با سلام
در مورد کیف باید بگم که دو مدل داشتن که یکی 40 تومان و دیگری 60 تومان بود.
این کیف به نظر میاد داخل جعبه یک 3 پایه دیگه بوده که سه پایش رو فروخته بودند و کیفش مونده بود.
در مورد هد اگر تنظیم دقیق براتون مهم نیست گزینه بسیار خوبی هست.
چون کلا شما رو درگیر اهرم های زیادی نمیکند و با یک اهرم دستی تمام تنظیمات صورت میگیرد.
ضمنا قابلیت customize بسیار بالایی دارد.(بستن هد در چهار چای دسته و نیز چپ دست نمودن کل هد)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser_2200
با سلام
در مورد کیف باید بگم که دو مدل داشتن که یکی 40 تومان و دیگری 60 تومان بود.
این کیف به نظر میاد داخل جعبه یک 3 پایه دیگه بوده که سه پایش رو فروخته بودند و کیفش مونده بود.
در مورد هد اگر تنظیم دقیق براتون مهم نیست گزینه بسیار خوبی هست.
چون کلا شما رو درگیر اهرم های زیادی نمیکند و با یک اهرم دستی تمام تنظیمات صورت میگیرد.
ضمنا قابلیت customize بسیار بالایی دارد.(بستن هد در چهار چای دسته و نیز چپ دست نمودن کل هد)
موفق باشید
این کیف ارزان ترین کیف مانفروتو است و به صورت جداگانه عرضه می شود و نه با سه پایه ای چیزی.ساده ترین کیف که قیمت اش هم حدود 15 تا 20 تومان است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
این کیف ارزان ترین کیف مانفروتو است و به صورت جداگانه عرضه می شود و نه با سه پایه ای چیزی.ساده ترین کیف که قیمت اش هم حدود 15 تا 20 تومان است.
البته من يه 7302 از سيگل گرفتم كه همين كيف داخل جعبه اش بود
-
برای خرید سه پایه های مانفروتو کجا باید مراجعه کنم؟ نماینگی چیزی هست؟ فروشگاه پیکسل به نظر می آد داشته باشه!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima13195
برای خرید سه پایه های مانفروتو کجا باید مراجعه کنم؟ نماینگی چیزی هست؟ فروشگاه پیکسل به نظر می آد داشته باشه!؟
نماینه سه پایه های مانفرتو سیگل هست که هم توی خ جردن دفتر داره(دفتر اصلی) هم توی باب همایون
-
3 فایل پیوست
سلام دوستان
پدر من چندین سال ( 5-6 سال) پیش از یک شخصی یک سه پایه به قیمت 2 یا 5 هزار تومن خرید، اون زمان که من نمی دونستم دوربین چیه:::blushing::: ولی خوب الان شاید بدونم!!:think:; من با ددیدن این مبحث تازه یاد اون سه پایه افتادم و رفتم بالاخره پیداش کردم!
این که داستان بود حالا از شما دوستان میخوام که یک نگاهی به این سه پایه بیاندازید و بگید برای سوار کردن یک دوریین مثل همین که تو امضام هست چی لازم داره! ایا هد روش سوار میشه؟! اصلا برای دوربین عکاسی هست یا فیلم برداری، خلاصه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم! راستی الا قیمت چنین سه پایه ای چنده؟!
قیمت هد های فوق اماتوری چنده؟! lol یعنی ار چند تومان شروع میشه چون اگر هم بخوام هد بخرم نمیخوام زیاد خرج کنم تا بشه مثل دوربین که از زیر 400 رسید به یک میلیون!:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام دوستان
پدر من چندین سال ( 5-6 سال) پیش از یک شخصی یک سه پایه به قیمت 2 یا 5 هزار تومن خرید، اون زمان که من نمی دونستم دوربین چیه:::blushing::: ولی خوب الان شاید بدونم!!:think:; من با ددیدن این مبحث تازه یاد اون سه پایه افتادم و رفتم بالاخره پیداش کردم!
این که داستان بود حالا از شما دوستان میخوام که یک نگاهی به این سه پایه بیاندازید و بگید برای سوار کردن یک دوریین مثل همین که تو امضام هست چی لازم داره! ایا هد روش سوار میشه؟! اصلا برای دوربین عکاسی هست یا فیلم برداری، خلاصه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم! راستی الا قیمت چنین سه پایه ای چنده؟!
قیمت هد های فوق اماتوری چنده؟! lol یعنی ار چند تومان شروع میشه چون اگر هم بخوام هد بخرم نمیخوام زیاد خرج کنم تا بشه مثل دوربین که از زیر 400 رسید به یک میلیون!:::happy:::
دوست عزیز اینی که من دیدم شبیه پایه های نگه دارنده رفلکتور و چتر دیفیوز و این چیزاست یعنی فکر کنم همونا باشه از اون moonlight هم مشخصه که مربوط به وسایل نورپردازی هستش :biggrin:
حالا این که هد روش سوار بشه یا نه رو خبر ندارم ولی فکر کنم یه سه پایه معمولی بگیری بهتر بهت جواب بده
تا نظر دوستان چی باشه ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIAMAK™
دوست عزیز اینی که من دیدم شبیه پایه های نگه دارنده رفلکتور و چتر دیفیوز و این چیزاست یعنی فکر کنم همونا باشه از اون moonlight هم مشخصه که مربوط به وسایل نورپردازی هستش :biggrin:
حالا این که هد روش سوار بشه یا نه رو خبر ندارم ولی فکر کنم یه سه پایه معمولی بگیری بهتر بهت جواب بده
تا نظر دوستان چی باشه ;)
جدا :::blushing::: ولی فکر نمی کنم، منتظر نظر دیگر دوستان هستم
-
500D دوربین سنگینی نیست، ولی با این حال این سه پایه ظریف تر از اون بنظر میرسه که بتونین با این دوربین روش راحت کار کنین
نقل قول:
یه سه پایه معمولی بگیری بهتر بهت جواب بده
تا حدودی موافقم
ولی تو خرید سه پایه خیلی اهل صرفه جویی نباشید تا مثل من سه پایه ای بخرید که دوربین رو بعد از یه مدت رها کنه (امروز دوربین از رو سه پایه افتاد رو زمین :biggrin:، البته چون ارتفاع سه پایه زیاد نبود اتفاقی نیفتاد ولی همیشه ممکنه اینطوری نباشه:::happy:::)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BERLANO
500D دوربین سنگینی نیست، ولی با این حال این سه پایه ظریف تر از اون بنظر میرسه که بتونین با این دوربین روش راحت کار کنین
تا حدودی موافقم
ولی تو خرید سه پایه خیلی اهل صرفه جویی نباشید تا مثل من سه پایه ای بخرید که دوربین رو بعد از یه مدت رها کنه (امروز دوربین از رو سه پایه افتاد رو زمین :biggrin:، البته چون ارتفاع سه پایه زیاد نبود اتفاقی نیفتاد ولی همیشه ممکنه اینطوری نباشه:::happy:::)
سلام
اخه میدونید چیه! من هنوز احساس نیاز برای خرید یک سه پایه پیدا نکرده ام! من فقط یادم فتاد که همچین چیزی در خانه دارم گفتم شاید بشه ازش استفاده کرد! امیداوارم برای دوربین شما هم اتفاق خاصی نیافتاده باشه!:::happy:::
راستی این سه پایه به نظرم اتفاقا خیلی محکم میاد!
-
نقل قول:
راستی این سه پایه به نظرم اتفاقا خیلی محکم میاد!
البته منظورم این نبود که اگه این دوربین رو روی این سه پایه بذارید سه پایه میشکنه :) بیشتر منظورم با توجه به وزنی که یه اس ال آر داره تعادل بود، قبلا از این سه پایه ها داشتم حتی باد هم می تونه باعث بشه چنین سه پایه ای نقش سه پایه رو دیگه ایفا نکنه، ولی خوب از اونجایی که میگید خیلی بطور جدی قصد خرید ندارید، می تونید از همین به هر نحوی شده استفاده کنید، فقط مراقب باشید:biggrin:
-
1 فایل پیوست
سلام
به نظر مياد اون قسمتي كه الان جاي هد قرار داره قسمتي از يك هد معمولي قديمي است كه ميتوني بازش كني و به جاي اون يك هد دست ارزان قيمت (مثلا دست دوم) ببندي
منظورم اينجاشه:
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1269551698
-
دوستان قیمت 190xprob , هد 498 rc4 رو کسی داره ؟
-
با سلام
من در صدد خريد يك سه پايه خوب و هد هستم براي Canon EFS 500D
قيمت حدود 300 تا 400 تومان.
پيشنهاد بدين ممنون ميشم.
با تشكر
-
جناب رضایی سلام
لنز مورد استفاده( یعنی لنزی که بیشتر بر روی بدنه استفاده میکنید) و مورد استفاده سه پایه را بفرمائید تا بهتر بشه کمک کرد
-
دوست عزيز :::happy:::
عرض شود كه فعلا فقط لنزكيت (EF S 18-55mm) خود دوربين رو دارم ولي احتمال اينكه در آينده به لنزهاي تله هم نياز پيدا كنم هست. ترجيحا مي خوام سه پايه اي باشه كه با لنز هاي سنگين هم مشكلي نداشته باشه .
هم براي عكاسي در منزل و هم در طبيعت مناسب باشه . به قول معروف سه پايه اي مي خوام كه در هر شرايطي جوابگو باشه.
ضمنا از اينكه هيچ گاه سوالات ما مبتديان رو بي پاسخ نگذاشتيد تشكر مي كنم،واقعا جاي خوشحالي داره....
-
سلام مجدد
جناب رضایی با این بودجه ای که حضرتعالی مد نظر دارید خب قدرت مانور خوبی هم خواهید داشت
به نظر بنده هزینه زیاد برای خرید سه پایه های کربنی( یا ترکیب آلیاز کربن و آلومینیوم ) نکنید .خاطرم هست جناب حسینیان( آقا نوید) میگفتند مانفروتو یک سری سه پایه تولید کرده که از سری های قبلی سبک تر ولی به همون استحکام هستش. اگر پیدا نکردید. میتونید رو این مدلهای سه پایه فکر کنید.
MANFROTTO MN055PROB قیمت حدود 165000 تومان
MANFROTTO MN190X PROB قیمت حدود 135000 تومان
رو مدل های اسلیک هم میشه فکر کرد ( خودم اسلیک دارم) حسن اسلیک اینه که همشون هد دارند. البته مشکلشون اینه که یک کم سنگین هستند و بعد از مدتی هد هاشون خراب میشه و باید دنبال هد باشید
مانند این مدل ها
slik able300dx قیمت با هد حدودا 75000 تومان
slikpro 400dx قیمت با هد حدودا 95000 تومان
البته از ولبون هم غافل نشید بعضی مدلهاش جالب و کار راه اندازه
در مورد هد هم. اگر یک هد سریع میخواهید باید به دنبال این مدل MANFROTTO MN322RC2 Heavy Duty Grip Action Ballبرید که قیمتی حدود 115000 تومان داره
البته باید این رو هم مد نظر داشته باشید که برای جاهایی مثل عکاسی بنا که تراز بودن مهمه کار با این هد خیلی خیلی سخت میشه همچنین برای عکاسی پاناروما که عملا نمیشه باهاش کار کرد
در غیر این صورت باید به این هد ها فکر کنید
MANFROTTO MN405 Head قیمت حدودا 195000 تومان که ظاهرا فعلا موجود نیست و تو ایران قیمتش بالا رفته
MANFROTTO MN804 RC2 Basic Pan Tilt Head قیمت حدودا 75000 تومان
MANFROTTO MN410 Head قیمت حدودا 30000 تومان
درنهایت پیشنهاد میکنم یک سر به تجهیزات حرفه ای و نمایندگی سیگل بزنید این مدلها رو از نزدیک ببینید و تستشون کنید.
البته میتونید تا نمایشگاه هم صبر کنید شاید اونجا مدلهای جدیدی معرفی بشه.
امیدوارم عرائضم راه گشا بوده باشه
یا علی
-
در ادامه صحبت مهدی عزیز من slik500 رو پیشنهاد میکنم slik 500 dx pro
2 ماهه که خریدم و هد خوبی هم داره...اول میخواستم عوضش کنم ولی دیدم فعلا خوبه..حدود 110000 تومن هست
هد 5 کیلو وزن تحمل میکنه و کیف سه پایه هم همراه سه پایه هست:::happy:::
-
با تشكر از آقايان مرادي و جناب خدامي :::love2:::
پيشنهاد خود فروشنده آفومار وقتي دوربين رو گرفتم هم slick بود. پيشنهاد نمايشگاه هم خوبه، اگه اشتباه نكنم تو ارديبهشت ماه برگزار ميشه.
فقط اگر ممكنه آدرس سيگل رو بگيد.
موفق باشيد
-
نقل قول:
فقط اگر ممكنه آدرس سيگل رو بگيد.
در آدرس زیر می تونید جواب سوالتون را پیدا کنید .
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9669
در ضمن اگر قصد خرید سه پایه Manfrotto رو دارید سعی کنید از خود سیگل بگیرید .
من هفته ی قبل سه پایه ی خودم رو با این قیمت خریدم:
MANFROTTO MN190X PROB : 120,000
MANFROTTO 498 rc4 head: 90,000
-
با سلام ... می خوام بدونم هد 484RC2 برای بدنه 50D و لنز Sigma 100-300 (وزن لنز حدود 5/1 کیلو) مناسبه یا نه؟ البته تحمل وزن این هد رو سازنده اون حدود 4 کیلو ذکر کرده ولی با توجه به قد و قواره اش و این که نوع بال هد هستش، فکر می کنم شاید به مرور لقی بزنه یا کاراییشو از دست بده؟ نظر اساتید و با تجربه ها چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_d500
با سلام
من در صدد خريد يك سه پايه خوب و هد هستم براي Canon EFS 500D
قيمت حدود 300 تا 400 تومان.
پيشنهاد بدين ممنون ميشم.
با تشكر
سلام
سه پایه های vanguard هم گزینه خوبیه مثلا پکیج alta pro 264+ball head به قیمت 147000 تومان .
من از نزدیک دیدم خیلی جالب بود
-
سلام
:::angry:::دوستان من تقریبا کل 66 صفحه رو مطالعه کردم که ای کاش این اتفاق نمی افتاد چون غیر از سردرد هیچی نصیبم ند البته توضیحات دوستان خیلی مفید بود و دید منو نسبت به خیلی از مسائل روشن تر نمود . اما نکته اصلی این هست که من کمی هم سردرگم شدم چون کلی یادداشت برداشتم از نظرات دوستان ولی حالا که نگاه می کنم نمی دونم واقعا کدوم سه پایه و هد و چه مارکی باید بخرم .
من دوربین مدل canon1000 D دارم
و لنز تله و نرمال دارم
اما نکته اینجاست که متاسفانه سه پایه مناسب نمی تونم انتخاب کنم و اینجاست که واقعا و عمیقا به راهنمایی نیاز دارم
من یه سه پایه خوب می خوام اما نه با قیمت خیلی زیاد چون فکر می کنم اگر به جای هزینه کردن روی سه پایه لنزهامو تکمیل کنم خیلی برام مفید تره .
البته شاید نظر زیاد درستی نباشه ولی خوب در حال حاضر برای من ایده آل ترین نظر هست چون من هنوز سال دوم رشته عکاسی هستم و 2 سال دیگه هم دارم تا درسم تموم بشه در ضمن من ایران زندگی نمی کنم ولی در حال حاضر فقط 1 ماه ایران هستم و این نکته برام مبهم هست که ایران قیمتها مناسب تره یا نه چون برخی از دوستان در تایپکها فرموده بودند که ایران ارزونتره اقلام عکاسی .
خوب من خیلی سوال مطرح کردم ولی باز هم خیلی سوال دارم و تشنه جواب هستم .
لطفا به من کمک کنید:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leadpix
سلام
:::angry:::دوستان من تقریبا کل 66 صفحه رو مطالعه کردم که ای کاش این اتفاق نمی افتاد چون غیر از سردرد هیچی نصیبم ند البته توضیحات دوستان خیلی مفید بود و دید منو نسبت به خیلی از مسائل روشن تر نمود . اما نکته اصلی این هست که من کمی هم سردرگم شدم چون کلی یادداشت برداشتم از نظرات دوستان ولی حالا که نگاه می کنم نمی دونم واقعا کدوم سه پایه و هد و چه مارکی باید بخرم .
من دوربین مدل canon1000 D دارم
و لنز تله و نرمال دارم
اما نکته اینجاست که متاسفانه سه پایه مناسب نمی تونم انتخاب کنم و اینجاست که واقعا و عمیقا به راهنمایی نیاز دارم
من یه سه پایه خوب می خوام اما نه با قیمت خیلی زیاد چون فکر می کنم اگر به جای هزینه کردن روی سه پایه لنزهامو تکمیل کنم خیلی برام مفید تره .
البته شاید نظر زیاد درستی نباشه ولی خوب در حال حاضر برای من ایده آل ترین نظر هست چون من هنوز سال دوم رشته عکاسی هستم و 2 سال دیگه هم دارم تا درسم تموم بشه در ضمن من ایران زندگی نمی کنم ولی در حال حاضر فقط 1 ماه ایران هستم و این نکته برام مبهم هست که ایران قیمتها مناسب تره یا نه چون برخی از دوستان در تایپکها فرموده بودند که ایران ارزونتره اقلام عکاسی .
خوب من خیلی سوال مطرح کردم ولی باز هم خیلی سوال دارم و تشنه جواب هستم .
لطفا به من کمک کنید:think:;
با سلام
چه لنز هایی دارید ؟
و تا چقدر هزینه می کنید ؟
-
سلام
1000D دوزبين سبكيه ولي بايد بدانيم چه لنز تله اي داريد و يا در آينده چه لنزهايي خواهيد خريد كه بر اون اساس بشه راهنماييتون كرد.
ضمنا قيمت هاي لوازم عكاسي در ايران نسبت به اروپا و كشورهاي همسايه (امارات، تركيه و ...) ارزونتره ولي نسبت به امريكا و خاور دور گرونتره. اگر مثلا ساكن امريكا هستيد فكر خريد از ايران نباشيد. اونجا هم ارزونتره و هم تنوع بيشتره.
-
Bryan Peterson :
i have learned many valuable lessons from my own photographic experiences over the last thirty years,and theres one thing that stands out with absolute certainly:dont go cheap when it comes to buying a tripod.cheap is anything less than 300$ for a teripod and its related head
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
با سلام
چه لنز هایی دارید ؟
و تا چقدر هزینه می کنید ؟
من از فرصت سوء استفاده میکنم . من هم دنبال 3 پایه تا 150 هزار تومان هستم. که هم خوب باشه هم سنگین ترین تجهیزات من که شامل 5D با 400-100 و فلاش را تحمل کنه. من هیچ وقت 3 پایه نداشتم فقط میدونم مانفرتو بهترین هست. برای من مهم تر از همه اینه که در رنج 400 روی 3 پایه جهت نوردهی بالای 2 ثانیه لرزش نداشته باشم.
متشکرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI.B
با سلام ... می خوام بدونم هد 484RC2 برای بدنه 50D و لنز Sigma 100-300 (وزن لنز حدود 5/1 کیلو) مناسبه یا نه؟ البته تحمل وزن این هد رو سازنده اون حدود 4 کیلو ذکر کرده ولی با توجه به قد و قواره اش و این که نوع بال هد هستش، فکر می کنم شاید به مرور لقی بزنه یا کاراییشو از دست بده؟ نظر اساتید و با تجربه ها چیه ؟
از دوستانی که احتمالاً با هد 484RC2 کار کرده اند کسی هست راهنمایی کنه؟
-
سلام
من چند روز پيش، Slick Pro500 DX از كانون شماره يك (بلوار كشاورز)خريدم 114000 تومان.
سه پايه خوبيه، راضييم فعلا :::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
من از فرصت سوء استفاده میکنم . من هم دنبال 3 پایه تا 150 هزار تومان هستم. که هم خوب باشه هم سنگین ترین تجهیزات من که شامل 5D با 400-100 و فلاش را تحمل کنه. من هیچ وقت 3 پایه نداشتم فقط میدونم مانفرتو بهترین هست. برای من مهم تر از همه اینه که در رنج 400 روی 3 پایه جهت نوردهی بالای 2 ثانیه لرزش نداشته باشم.
متشکرم.
مانفروتو بهترین نیست، یکی از بهترین هاست. از اون بهتر هم هست منتها با 150 نمیشه گرفت.
من خودم این مدل از مانفروتو رو دارم، این مدل با بال هد هم هست منتها شمارش یادم نیست.
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=144719&postcount=553
من که از این راضیم تا 3.5 کیلو جواب میده.
-
آقا كسي نيست جواب ما رو بده (پست 654) ؟!!!:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ALI.B
....:think:;
البته هیچ تضمینی نیست که بعد از مدتی هر نوع بال هدی کمی لق نزند.
اما وقتی Max Load یک سه پایه و هد را ابراز می کنند به معنای آن است که تا آن وزن هد و سه پایه رفتار عادی و طبیعی دارند.حالا وقتی وزن لنز و دوربین به میزان Max Load نزدیک باشد خوب به مراتب باید منتظر باشید که رفتار های غیرعادی از هد و سه پایه شاهد باشید.
اما این موضوع عمومیت ندارد.
مجموع وزن ابزار های شما حدود 2.5 کیلو خواهد بود و اگر 4 کیلو گرم Max Loiad باشد.به نظرم نباید زیاد مشکلی باشد.
هرچند خریدن یک هد با Max Load بالاتر توصیه می شود...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_d500
سلام
من چند روز پيش، Slick Pro500 DX از كانون شماره يك (بلوار كشاورز)خريدم 114000 تومان.
سه پايه خوبيه، راضييم فعلا :::yess:::
سلام. مبارک باشه.
کاش می رفتید ناصر خسرو . من 2 هفته قبل از عید 95 قیمت داشتم این سه پایه رو. تو خیابون صور اسرافیل.
-
سلام به دوستان گرامی
سئوالی داشتم.نماینده تجهیزات vangaurd در تهران چه شرکتی هست؟راستش من میخواهم سه پایه بخرم نمی دونم در تهران کی نماینده این شرکت هست
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejman57
سلام به دوستان گرامی
سئوالی داشتم.نماینده تجهیزات vangaurd در تهران چه شرکتی هست؟راستش من میخواهم سه پایه بخرم نمی دونم در تهران کی نماینده این شرکت هست
ممنون
فکر می کنم فروشگاه مرکزی نیکون باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejman57
سلام به دوستان گرامی
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidmail2004
فکر می کنم فروشگاه مرکزی نیکون باشد
نماینده رسمی شرکت مایل افشار می باشد
برای مدل های بیشتر به کنون ولیعصر مراجعه کنید
-
سلام
ريويوي هد Manfrotto 501HDV Fluid :
کد:
http://www.photographybay.com/2010/05/05/manfrotto-501hdv-fluid-tripod-head-review/?awt_l=LyFlw&awt_m=1dwKZpIZ7f62xu
http://www.warehouseexpress.com/webc...56/1017661.jpg
ضمنا قيمت اين هد 190 دلار است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
نماینده رسمی شرکت مایل افشار می باشد
برای مدل های بیشتر به کنون ولیعصر مراجعه کنید
مرسی جناب مرادی از راهنمایی.من با کنون ولیعصر تماس گرفتم گفت الان هیچ مدلی از سه پایه ونگارد ندارند و نماینده هم نیستند.جالبه که vanguard نماینده مشخصی در ایران نداره
راستش به نظرم میرسه سه پایه های ونگارد جالب باشه.مانفروتو زیادی گرونه و بیشتر پول مارکشو میگیره
-
من تو نمایشگاه چند مدل سه پایه vanguardرو دیدم .کارتی که گرفتم مربوط بود به نیکون مرکزی ولیعصر.امروز تلفن زدم گفت که تا آخر اردیبهشت همه مدل های این سه پایه به دستمون میرسه.
-
سلام بر اساتید و دوستان گرامی،
من قصد خرید یک Monopod خوب دارم .مایلم خیلی سبک و مستحکم باشه و ظمناً تا حدودی بتونه خودش استوار باشه .نمونه هایی هستند(Manfrotoo) که یک سه پایه کوچک زیرشون دارند .نمونه ایکه من دیدم باید سه پایشو از زیر باز میکردی(پیچ شده بود) که وقتگیر بود.
آیا نمونه مقبولی از Monopod هست که دوستان عزیز بتونن به بنده معرفی کنن؟
قبلاً از مساعدت عزیزان قدردانی میکنم .:::happy:::
-
آقای فتحی احتمالا این مونوپد به کارتون بیاد،البته از وضعیت بازاری این محصول اطلاعی ندارم
کد:
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/631/cat/71
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
سلام بر اساتید و دوستان گرامی،
من قصد خرید یک Monopod خوب دارم .مایلم خیلی سبک و مستحکم باشه و ظمناً تا حدودی بتونه خودش استوار باشه .نمونه هایی هستند(Manfrotoo) که یک سه پایه کوچک زیرشون دارند .نمونه ایکه من دیدم باید سه پایشو از زیر باز میکردی(پیچ شده بود) که وقتگیر بود.
آیا نمونه مقبولی از Monopod هست که دوستان عزیز بتونن به بنده معرفی کنن؟
قبلاً از مساعدت عزیزان قدردانی میکنم .:::happy:::
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=360
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=364
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=375
-
1 فایل پیوست
سلام به عزیزان گرامی(بویژه هر دو آقا وحید)،:::happy:::
ممنمون از راهنمائیهای مفیدشما..اگرچه من بدنبال یک Monopod هستم که بتونه خودش رو پای خودش بایسته!(سه پایه کوچکی در منتهالیه خودش داشته باشه) چون حمل سه پایه برام خیلی دشواره و عکاسی در شب علاقه نخست من هست ،مگر اینه سه پایه ظریف ، کم حجم ،مستحکم و بسیار سبک باشه(گرچه میدانم که کاربرد این دو ابزار با یکدیگر متفاوت است).
در واقع بدنبال یک Monopod هستم که بیشترین قرابت کاربردی را با سه پایه داشته باشد .
بعنوان نمونه این مدل : http://www.slrgear.com/reviews/showp...uct/632/cat/71
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
سلام به عزیزان گرامی(بویژه هر دو آقا وحید)،:::happy:::
ممنمون از راهنمائیهای مفیدشما..اگرچه من بدنبال یک Monopod هستم که بتونه خودش رو پای خودش بایسته!(سه پایه کوچکی در منتهالیه خودش داشته باشه) چون حمل سه پایه برام خیلی دشواره و عکاسی در شب علاقه نخست من هست ،مگر اینه سه پایه ظریف ، کم حجم ،مستحکم و بسیار سبک باشه(گرچه میدانم که کاربرد این دو ابزار با یکدیگر متفاوت است).
در واقع بدنبال یک Monopod هستم که بیشترین قرابت کاربردی را با سه پایه داشته باشد .
بعنوان نمونه این مدل :
http://www.slrgear.com/reviews/showp...uct/632/cat/71
دوست عزیز با سلام
من هم دنبال یک تک پایه هستم که خودش بتونه وایسه ! یعنی از زیر یک سه پایه خیلی کوچیک داشته باشه که بتونه دوربین روی اون به خودی خود و بدون کمک دست وایسه ، ولی مدل هایی که دیدم بیشتر سه تا میله نازک هستند که در صورت نیاز باید اون ها رو به پائین تک پایه پیچ کنید و این خیلی زمان گیر هست .
اگه دوستان مدلی دیدند که نازک باشه و کوچک و برای مسافرت بشه ازش استفاده کرد و در ضمن سه پایه کوچیک پائین آن نیز با پیچ نیاز به باز و بسته کردن نداشته باشه و مثلا با یک خار بشه بازش کرد ممنون میشم راهنمایی بکنند . ( همچنین تحمل وزن حداقل دوکیلو رو داشته باشه 5D II + 24-70 OR 70-200) .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saghati
دوست عزیز با سلام
من هم دنبال یک تک پایه هستم که خودش بتونه وایسه ! یعنی از زیر یک سه پایه خیلی کوچیک داشته باشه که بتونه دوربین روی اون به خودی خود و بدون کمک دست وایسه ، ولی مدل هایی که دیدم بیشتر سه تا میله نازک هستند که در صورت نیاز باید اون ها رو به پائین تک پایه پیچ کنید و این خیلی زمان گیر هست .
اگه دوستان مدلی دیدند که نازک باشه و کوچک و برای مسافرت بشه ازش استفاده کرد و در ضمن سه پایه کوچیک پائین آن نیز با پیچ نیاز به باز و بسته کردن نداشته باشه و مثلا با یک خار بشه بازش کرد ممنون میشم راهنمایی بکنند . ( همچنین تحمل وزن حداقل دوکیلو رو داشته باشه 5D II + 24-70 OR 70-200) .
با تشکر
سلام به شما ،
دوست من لطفا مدل 561 و 562B Manfrotto را در اینترنت چک کنید . من هم دنبال مد مناسبتری هستم .این مدل که عرض کردم ظاهرا پیچ نمیشه و گشودن و بستنش بنظر ساده تر میاد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
سلام به شما ،
دوست من لطفا مدل 561 و 562B Manfrotto را در اینترنت چک کنید . من هم دنبال مد مناسبتری هستم .این مدل که عرض کردم ظاهرا پیچ نمیشه و گشودن و بستنش بنظر ساده تر میاد .
با سلام
561 رو که نتونستم پیدا کنم ، ولی مدل 562B رو نگاه کردم . قیافش خیلی قشنگه . یه مقدار کوچیک در حالت بسته ، بلند هست . ولی از همه مهمتر وزنش هست ، 1.43 کیلو گرم !! به نظرم خیلی سنگینه . در ضمن قیمتش رو هم من ندیدم . فکر کنم در تهران حدود 190 تومان باشه . درسته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saghati
با سلام
561 رو که نتونستم پیدا کنم ، ولی مدل 562B رو نگاه کردم . قیافش خیلی قشنگه . یه مقدار کوچیک در حالت بسته ، بلند هست . ولی از همه مهمتر وزنش هست ، 1.43 کیلو گرم !! به نظرم خیلی سنگینه . در ضمن قیمتش رو هم من ندیدم . فکر کنم در تهران حدود 190 تومان باشه . درسته ؟
اینجا مشخصات 561 را مشاهده کنید :
http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/pid/13785
پیدا کردن یک چیز کاملا مناسب آسون نیست من قصد دارم امروز برم "مرکز تجهیزات حرفه ای" یه بررسی کنم اگرچه تصور میکنم قیمتهای اونجا کمی دور از انصافه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
این وزنش خیلی بهتره ، در ضمن هد خوبی هم روش سواره ، فقط فکر کنم خیلی گرون باشه !!! این دو مدل رو قیمت نداری ؟
در ضمن یه مقدار بلند تر هم هست که به نظرم می ارزه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saghati
دوست عزیز با سلام
با تشکر
سلام دوست عزیز
در مورد تک پایه Monopod ای که فرمودید.
نقل قول:
- من هم دنبال یک تک پایه هستم که خودش بتونه وایسه
- دوربین روی اون به خودی خود و بدون کمک دست وایسه
- همچنین تحمل وزن حداقل دوکیلو رو داشته باشه 5D II + 24-70 OR 70-200
اصولا به نظرم چنین تک پایه ای وجود ندارد و یا بهتر بگویم این ها تعریف سه پایه است. منو پاد برای این ساخته نشده است که به خودی خود بایستاد و احتیاج به حمایت نداشته باشد ( حتی مدل هایی که در زیر سه تا پایه کوچک یا متوسط دارند )
تصور کنید میله ای به ارتفاع 170 سانت با وزن حدود 900 گرم که بر روی آن حدود 2 کیلو بار قرار بگیرد. بنظرم بدون پایه های حمایت کننده تقریبا محال است خود به خود بایستاد و امن باشد ! ( شاید بتوان به تعادل لحظه ای رسید ولی فکر کنم با یک فوت ! . . . :::happy::: )
منوپاد بیشتر برای مواقعی مناسب است که امکان نگه داشتن لنز های سنگین بر روی دست وجود ندارد ( مثل لنز های فیکس 300 mm و 400mm ) همچنین نیاز به تحرک و عوض کردن جا و محل قرار گیری و یا زاویه دوربین یک نیاز اصلی است ( مثل عکاسی ورزشی و یا عکاسی از پرندگان و حیات وحش )
به نظرم فکر اینکه ترکیب 5D Mark II و 24-70 را روی منو پاد قرار دهید و انتظار داشته باشید به خودی خود و بدون کمک دست بایستاد را فراموش کنید بهتر است ( دوربین خیلی خوبی دارید، حیف است که در اولین تست خدایی نکرده ;) ... )
شاد باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
سلام به شما ،
سلام دوست گرامی
این دو مدل که ذکر کردید منوپاد های Video ای هستند.
برای دیدن منو پاد های مخصوص عکاسی به آدرس زیر نگاه کنید.
کد:
http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/cache/off/pid/1799?categoryKey=BRAND:MN:MAIN:AC:SUB1:AK:SUB2:AX&idx=119&livid=107|117
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
سلام دوست گرامی
این دو مدل که ذکر کردید منوپاد های Video ای هستند.
برای دیدن منو پاد های مخصوص عکاسی به آدرس زیر نگاه کنید.
کد:
http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/cache/off/pid/1799?categoryKey=BRAND:MN:MAIN:AC:SUB1:AK:SUB2:AX&idx=119&livid=107|117
حق با شماست دوست من.. من هم توضیحاتو خوندم و در واقع هد اون مناسب دوربینهای ویدئو هست اما شاید نمونه مخصوص عکاسی آن هم وجود داشته باشه(در دیگر برندها) .عمدتا نوع سه پایه اون هدف من هست که بنظر کار با اون ساده تره و نشون میده که اینچنین طراحی با کاربرد ساده تر هم شاید موجود باشه .در مورد کاربری Monopod هم فرمایشات کاملا قابل تائید هست.این ابزار(سه پایه کوچک زیرین) مناسب اتکای چند لحظه است و نه بیشتر .
-
با سلام،
شرکت Vanguard بال هد جدیدی معرفی کرده است که علاوه بر کاربردی مشابه Joystick headهای مانفروتو، از مزیت سهولت بکارگیری در عکاسی پانوراما هم برخوردار است.
کد:
http://www.vanguardworld.com/index.php/pv/products/detail-1-4-181-558.html
http://up.iranblog.com/Files/46be8dbacbc242e7a264.jpg
-
قمیت این هد در آمازون حدود 74 دلار هست که اگر با همین حدود قیمت وارد بشه انتخاب بسیار خوبی به نظر میرسه!
-
نقل قول:
شرکت Vanguard بال هد جدیدی معرفی کرده است که علاوه بر کاربردی مشابه Joystick headهای مانفروتو، از مزیت سهولت بکارگیری در عکاسی پانوراما هم برخوردار است.
فوق العاده است این هد بسیار مناسب برای کار پانوراما خصوصا مواقعی که پانوراما از سطح بالاتر (یا پایینتر) با زاویه گرفته میشه ,در نظر داشتم هد پانوراما خریداری کنم ولی با دین این هد :::happy:::
یک سوال
آیا این هد بر روی سه پایه منفروتو هم نصب میشه؟
نمایندگی فروش محصولات Vanguard در ایران؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
آیا این هد بر روی سه پایه منفروتو هم نصب میشه؟
نمایندگی فروش محصولات Vanguard در ایران؟
- بله
- بازرگانی مایل افشار
-
سلام به دوستان گرامی ،:::happy:::
من پیش از این قصد خرید یک Monopod (نمونه سه پایه دار) داشتم تا بتوانم اونو همیشه همراه داشته باشم(حمل دائم سه پایه اسلیک 300 برای من حقیقتاً دشوار است ).بررسیهای بیشتر و راهنمائیهای عزیزان فروم منو به این نتیجه رسوند که Monopod پاسخگوی نیاز من نیست .به این نتیجه رسیدم از یک سه پایه بسیار سبک اما مستحکم استفاده کنم.روز گذشته یک مدل گیتزو دیدم که دید منو نسبت به سه پایه ها عوض کرد!(چون همیشه تصورم از سه پایه ابزاری بود بسیار مفید اما واقعا مزاحم به بیان دیگر شری بود لازم و ناگزیر!) مدل Gitzo GT0541
ویژگی خاص این مدل حجم بسیار اندک،ظرافت و سبکی اون(780gr) ،قابلیت تحمل 5kg است (اطلاعات بیشتر :http://www.gitzo.com/cms/site/gitzo/...?code=GT0541#a ) بگونه ائیکه میتوان آنرا تقریباً پیوسته بهمراه داشت!حداکثر وزن تجهیزات من 3.5kg هست.
میتوانم از علمای فروم سئوال کنم که برای عکاسی من (عکاسی برای من یک تفریح و طبعاً موضوع آن هر چیزی میتواند باشد) این سه پایه مناسب است؟(آنقدر سه پایه ظریف بود که حس کردم اگر باد بیاید چه اتفاقی خواهد افتاد!)
دیگر آنکه Head پیشنهادی مناسب (در صورت امکان از همین برند مگر بشرط عدم تطابق با شرط قیمت ) برای من کدام مدل است؟(Head حتی الامکان سبک،کم حجم و با کاربری سریع و در مجموع ناقض هدف بنده از خرید این سه پایه نباشد)
ضمناً کل قیمت از 650t فراتر نرود .قیمت سه پایه 480t است .
یک توضیح اضافه : دلیل انتخاب برند Gitzo برای من آنستکه ظاهرا چیزی با مشخصات ذکر شده (سایز،وزن،استحکام) در دیگر برندها موجود نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
سلام به دوستان گرامی ،:::happy:::
من پیش از این قصد خرید یک Monopod (نمونه سه پایه دار) داشتم تا بتوانم اونو همیشه همراه داشته باشم(حمل دائم سه پایه اسلیک 300 برای من حقیقتاً دشوار است ).بررسیهای بیشتر و راهنمائیهای عزیزان فروم منو به این نتیجه رسوند که Monopod پاسخگوی نیاز من نیست .به این نتیجه رسیدم از یک سه پایه بسیار سبک اما مستحکم استفاده کنم.روز گذشته یک مدل گیتزو دیدم که دید منو نسبت به سه پایه ها عوض کرد!(چون همیشه تصورم از سه پایه ابزاری بود بسیار مفید اما واقعا مزاحم به بیان دیگر شری بود لازم و ناگزیر!) مدل
Gitzo GT0541
ویژگی خاص این مدل حجم بسیار اندک،ظرافت و سبکی اون(780gr) ،قابلیت تحمل 5kg است (اطلاعات بیشتر :
http://www.gitzo.com/cms/site/gitzo/...?code=GT0541#a ) بگونه ائیکه میتوان آنرا تقریباً پیوسته بهمراه داشت!حداکثر وزن تجهیزات من 3.5kg هست.
میتوانم از علمای فروم سئوال کنم که برای عکاسی من (عکاسی برای من یک تفریح و طبعاً موضوع آن هر چیزی میتواند باشد) این سه پایه مناسب است؟(آنقدر سه پایه ظریف بود که حس کردم اگر باد بیاید چه اتفاقی خواهد افتاد!)
دیگر آنکه Head پیشنهادی مناسب (در صورت امکان از همین برند مگر بشرط عدم تطابق با شرط قیمت ) برای من کدام مدل است؟(Head حتی الامکان سبک،کم حجم و با کاربری سریع و در مجموع ناقض هدف بنده از خرید این سه پایه نباشد)
ضمناً کل قیمت از 650t فراتر نرود .قیمت سه پایه 480t است .
یک توضیح اضافه : دلیل انتخاب برند Gitzo برای من آنستکه ظاهرا چیزی با مشخصات ذکر شده (سایز،وزن،استحکام) در دیگر برندها موجود نیست .
سلام
سه پایه بسیار خوبیست جنسش هم از فیبر کربن هست و با توجه به وزن سبکی که داره بیشتر مناسب کوهنوردی و پیاده رویست . من خودم چندین سال است که از سه پایه gitzo استفاده میکنم و در تمامی سفرها همراهم است هیچ وقت مشکلی نداشتم, فکر میکنم با توجه به وزن تجهیزات عکاسیتون که 3.5 کیلو است برای شما مناسب باشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARFPIX
سلام
سه پایه بسیار خوبیست جنسش هم از فیبر کربن هست و با توجه به وزن سبکی که داره بیشتر مناسب کوهنوردی و پیاده رویست . من خودم چندین سال است که از سه پایه gitzo استفاده میکنم و در تمامی سفرها همراهم است هیچ وقت مشکلی نداشتم, فکر میکنم با توجه به وزن تجهیزات عکاسیتون که 3.5 کیلو است برای شما مناسب باشه .
ممنونم:::happy::: .. آیا در مورد هدها هم پیشنهادی دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
ممنونم:::happy::: .. آیا در مورد هدها هم پیشنهادی دارید؟
دوست عزیز سعی کنید هدی تهیه کنید که متناسب با اندازه و وزن تجهیزات و همچنین سه پایتون باشه خود Gitzo هد مدلG1077 را پیشنهاد کرده ولی تجربه به من ثابت کرده از هدهایی استفاده کنید که دارای سیستم قفل سریع یا Quick Release باشه تا ضمن سرعت عمل در باز و بسته کردن آسیب کمتری به مهره مخصوص زیر دوربین و لنز میرسه و استفاده از اون خیلی راحتتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARFPIX
دوست عزیز سعی کنید هدی تهیه کنید که متناسب با اندازه و وزن تجهیزات و همچنین سه پایتون باشه خود Gitzo هد مدلG1077 را پیشنهاد کرده ولی تجربه به من ثابت کرده از هدهایی استفاده کنید که دارای سیستم قفل سریع یا Quick Release باشه تا ضمن سرعت عمل در باز و بسته کردن آسیب کمتری به مهره مخصوص زیر دوربین و لنز میرسه و استفاده از اون خیلی راحتتر است.
ممنونم .. البته ظاهراً درباره G1077 در سایت Gitzo چیزی دیده نمیشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed.fathi
ممنونم .. البته ظاهراً درباره G1077 در سایت Gitzo چیزی دیده نمیشه!
http://www.gitzo.com/cms/home/produc...ll?code=G1077M
پیشنهاد من
http://www.gitzo.com/cms/home/produc...ll?code=G1178M