دوستان گریپ غیر اصل کنون و یا فوتیکس برای 6 دی ( BG-E13 ) گزیمه مناسبی هست؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام
تجربه استفاده از گریپ مارک فوتیکس را نداشته ام اما اصولا گریپ غیر اصلی خیلی پیشنهاد نمیشود. علاوه بر از دست رفتن سیلینگ در برخی موارد مشکل عدم کارکرد شاتر روی گریپ هم گزارش شده است (البته این مورد با مارک هنل و روی بدنه نیکون رخ داده است).
به شخصه خیلی تمایل و علاقه ای به گریپ ندارم و ترجیح میدهم وزن اضافی رو برای داشتن باتری بیشتر در زمان طولانی حمل نکنم و صرفا زمان اتمام باتری از باتری یدکی استفاده کنم. البته برای کسی که تخصصا پرتره میگیرد و یا شیوه عکاسی اش به گونه ای است که نیاز دارد دائما بین حالت افقی و عمودی سوییچ کند گریپ بسیار کاربردی میتواند باشد.
سعی کنید حتی المقدور از برند کنون و اصلی استفاده کنید. ضمن اینکه مارک های غیر برند معمولا بازار فروش دست دوم مناسب هم ندارند.
موفق باشید
من روی D5100 استفاده میکردم، مشکلی نداشت.
سلام بر دوستان
فکر کنم چند نفری از میان دوستان از گریپ های فوتیکس و ... بر روی d610 استفاده کردند؛ اگر ممکنه در مورد تجربیاتشون توضیحی بفرمایند و اینکه چقدر تفاوت در هندلینگ با ارجینال خود دوربین تفاوت داره؟
یه سوال فنی در همین مورد، اینکه آیا میشه با اتصال به دوربین و بدون استفاده از باتری و فقط صرفاً جهت استفاده برای عکاسی پرتره ازش استفاده کرد(منظور عمودی)؟
دوستان سلام
باطری گریپ 7d مارک یک و مارک 2 یکیه ..... اگه اختلاف داره کجا میشه تهیه کرد ؟
اگر کسی به این تاپیک کهنه سر می زنه ممنون میشم یه راهنمایی کنه برام. دنبال گریپ برای 70d هست و مارک های زیادی می بینم. سوالم اینه از کجا بدونم با 70d سازگاره یا نه. خیلی وقت ها مثلا اسم دوربین های دیگه رو می نویسند می خوام بدونم گریپ کدوم دوربینهای کنون با 70d سازگاری داره و یکسانه. چون همیشه اسم 70d رو در توضیحات گریپ نمی نویسند.
ممنونم.
از متفرقهها ، هنل نسبتا بهتر است...
که فکرکنم برای این دوربین هم موجودباشد ...