خیر . نمی خوره ...
برای هر مدل متفاوته
خیر . نمی خوره ...
برای هر مدل متفاوته
سلام بر دوستان
فرق این دو گریپ در چیه؟
Phottix Battery Grip BG-D750 Premium Series
--------------------------------------------------
طرح اصلی Nikon MB-D16 Multi Power Battery Pack for D750
هر دو هم قیمت هستند.
ممنونم
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دوستان گریپ اصل یا تقلبی یا مارکهای متفرقه چه حد باهم فرق دارن ؟
چون قیمتها و جنس هاشون اطلاعات کمی میده مثلا واسه 70 دی (که به 80ی هم میخوزه( مارک کنون 600 تومن هم شنیدم 300 تومن هم
و ترجیح میدم لاقل مارکی بگیرم که متفرقه باشه و احتمال تقلبی بودنش کمتر
از طرفی گریپ توش باطری ااز نوع قلمی و باظری دوربینو میخوره و میشه بدیل صورتم نگاه کرد که وسیله ای هست برای استفاده از باطری ها و شاید قیمت گران بیشتر برای استحکام و..باشه و کیفیت رو جنس باطری ها و...نشون بده
1 یا تو گرپ های متفرقه ممکنه دگمه ها مشکلی داشته باشن ؟ یا مارک مفرقه ای مثلا با نداشتن دایال ارزون باشه؟
2 - مارک فوتیکس چطوره ؟
3- قیمت ها واقعا تو بازار ایران اروجینال 600 توومن میتونه باشه ؟
4 مثلا باظری 70 دی ظرفیت 1865 داره .تو گریپ اپشن یا 2تاباطری خود دوربین یا 6 عدد قلمی.سوال اینجاست که چون قلمی های مرغوب شارزی تا 2300 و 2500 هم هستن و یدونه قلمی حد اقل برابر 1باظری خود دوربین اگر باشه .میشه پیشبینی کرد که با 6قلمی 2300 اندازه 6 تا باطری دوربین استفاده خواهد داد؟یا در عمل متفاوته ؟
5 ac adaptor که برق پیوسته به دوربین وصل باشه پیدا میشه؟ اونا هم متفرقه دارن ؟قیمت ؟ارزش دارن واسه فیلمبرداری بهشون اتکا بشه ؟قیمت بالاست ؟
اگر نیکونی که می گید طرح اصلی یعنی اوریژینال نیست و فیک است، پیشنهاد من همان فوتیکس است که دستکم یک برند متفرقه ولی شناسنامه دار است.
درود
نکته خوبی بود!
فقط یه سوال...
این باتری ها هر کدام 2500 میلی اهم ظرفیت دارن. اگر شش عدد از این باتری ها درون گریپ قرار بدیم یعنی 15000 میلی اهم شارژ داریم؟!!! یا من اشتباه میکنم؟
با این حساب ما چیزی در حدود 9 برابر ظرفیت یک باتری 1600 میلی اهمی داریم...
اگه محاسبات بالا درست باشه که خیلی خیلی عالیه.... البته این باتری ها 1.2 ولتی هستند و باتری دوربین 7 ولت! به همین خاطر فکر نمیکنم محاسباتم درست باشه!
پی نوشت: البته حالا که فکر میکنم میبینم باید هر 6 تا باتری رو بذاریم تا ولتاژ لازم تامین بشه بعدش...
وقتی با باتری 1900 میلی اهم خود نیکون 1350 عکس میشه گرفت با بدنه d750. لابداگه این 1900 تبدیل بشه به 2500 میلی اهم یه چیزی در حدود 1800 عکس میشه گرفت. احتمالا این یکی معقول تره..
دوستان و اساتید گرامی لطفأ راهنمایی بفرمایید....
ارادتمند
ویرایش توسط Mahdi.A.Tabar : Friday 21 October 2016 در ساعت 21:41 دلیل: افزودن میزان ولت باتری ها
دوستان گریپ اصل یا تقلبی یا مارکهای متفرقه چه حد باهم فرق دارن ؟
چون قیمتها و جنس هاشون اطلاعات کمی میده مثلا واسه 70 دی (که به 80ی هم میخوزه( مارک کنون 600 تومن هم شنیدم 300 تومن هم
و ترجیح میدم لاقل مارکی بگیرم که متفرقه باشه و احتمال تقلبی بودنش کمتر
از طرفی گریپ توش باطری ااز نوع قلمی و باظری دوربینو میخوره و میشه بدیل صورتم نگاه کرد که وسیله ای هست برای استفاده از باطری ها و شاید قیمت گران بیشتر برای استحکام و..باشه و کیفیت رو جنس باطری ها و...نشون بده
1 یا تو گرپ های متفرقه ممکنه دگمه ها مشکلی داشته باشن ؟ یا مارک مفرقه ای مثلا با نداشتن دایال ارزون باشه؟
2 - مارک فوتیکس چطوره ؟
3- قیمت ها واقعا تو بازار ایران اروجینال 600 توومن میتونه باشه ؟
4 مثلا باظری 70 دی ظرفیت 1865 داره .تو گریپ اپشن یا 2تاباطری خود دوربین یا 6 عدد قلمی.سوال اینجاست که چون قلمی های مرغوب شارزی تا 2300 و 2500 هم هستن و یدونه قلمی حد اقل برابر 1باظری خود دوربین اگر باشه .میشه پیشبینی کرد که با 6قلمی 2300 اندازه 6 تا باطری دوربین استفاده خواهد داد؟یا در عمل متفاوته ؟
5 ac adaptor که برق پیوسته به دوربین وصل باشه پیدا میشه؟ اونا هم متفرقه دارن ؟قیمت ؟ارزش دارن واسه فیلمبرداری بهشون اتکا بشه ؟قیمت بالاست ؟
سلام
من تا الان از گریپ استفاده نکردم موقع وصل کردن گریپ باطری دوربین رو باید در بیارم یا روش باشه یعنی همزمان از باطری بدنه و گریپ میشه استفاده کرد؟