خوب فرصتی پیش آمد از چند جا قیمت کردم باتری غیر اصلی با بسته بندی مثل اصلی ۳۰ تومان باتری hama ۴۴ تومان و با کلی گشتن باتری اصلی EN-EL3e نیکون 79 تومان
که بیشتر مغازهها ندارند باتری که شما ۵۵ مشهد خریدید یا تقلبی هست یا فروشنده همراه دوربین تخفیف داده یا از قیمت خبر نداشته و یا اون زمان ارزونتر بوده
من هم هشت ماه پيش به قيمت 60 ت خريدم. (احتمالا از همون جايي كه جناب قديري خريدند)باتری که شما ۵۵ مشهد خریدید یا تقلبی هست یا فروشنده همراه دوربین تخفیف داده یا از قیمت خبر نداشته و یا اون زمان ارزونتر بوده
با باطري فابريك دوربين تفاوتي نداره نه در ظاهر و نه در دوام شارژ
سلام
قیمت 2 ماه پیش گریپ MB-D80 رو یکی از دوستان واسم از فروشگاه نیکاسون خرید 280 تومن !
شما میگین 180 تومن ...
من تازه کارم ... جریان چیه ؟
سلام به این تاپیک مراجعه کنید Battery Grip & Vertical Grip
دوستی ۱ ماه پیش md80 رو ۱۸۰ تومان خریدند باتوجه به اینکه قیمت گریپ md11 که برای d7000 هست که هم جدیدتر و هم ۱۰۰$ گرونتر هست تهران ۲۸۰ تومان هست گرون خرید کردید
گریپ MB-D10 به قیمت ۳۵۰۰۰۰ خریداری شد.
محمدرضا آخوندی خرانق
550D+EF-S18-55is+Nissin Di866II+Lowepro Stealth Reporter D200 AW+ Somita FT-692 Tripod
سلام دوستان عزیز . میخواستم بپرسم که آیا برای نیکون d-5100 هم باتری گریپ هست ؟ میدونم که مارکهای متفرقه ای وجود داره . اما آیا خود نیکون برای این دوربین گریپی تولید نکرده ؟ و آیا کسی از دوستان از کیفیت و عملکرد مارکهای متفرقه موجود در این زمینه اطلاعی دارند ؟ بسیار سپاسگذارم .
محمدرضا آخوندی خرانق
550D+EF-S18-55is+Nissin Di866II+Lowepro Stealth Reporter D200 AW+ Somita FT-692 Tripod