پاسخ: Gps و عکاسی دیجیتال
:think:;
ظاهرا سرکاریست!
کد:
http://news.cnet.com/8301-10784_3-9953103-7.html
یعنی واقعا هیچ دستگاه جی پی اسی وجود نداره که قدرت داشته باشه در محیط بسته هم امواج رو دریافت و ارسال کنه؟ من فکر میکردم این ضعف دستگاه های معمولی و ارزون قیمت مثل موبایل هاست که تو اتصال به ماهواره ها اینقدر ضعیف هستند و دستگاه های جی پی اس پیشترفته این مشکل رو ندارند! :confused:
GPS گارمین، مدل Map60CSX داخل هواپیما، ماشین، قطار و اتاق که بهنوعی دید به آسمان داشته باشه کار میکنه.
در وسایل نقلیه، هنگام حرکت دقیقتر عمل میکنه.
این موارد را تست کردهام.
ایشان یک دانشجوی هنر در یکی از دانشگاههای استکهلم بود/هست که برای پایان نامه اش این کار را انجام داده است. در ابتدا شرکت DHL اینکه بسته ایشان را به نقاط گوناگون برده است را انکار کرد ولی بعد تصمیم گرفت که به او اجازه دهد که فیلمی در دفتر تحویل بار این شرکت در فرودگاه از تحویل دادن بسته و ... تهیه کند. البته ایشان هنوز پاسخگویی دقیقی برای اینکه چگونه اینکار ممکن بوده است و مراحل درست عملکردش را نکرده است و فقط به نمایش فیلم در تارنمای خود و آگاهی داده شده آنجا بسنده میکند.
از دید تکنیکی هم همانگونه که فرمودید امکان پذیر نیست و از سوی دانشجویان دانشگاههای تکنیکی سوئد هم این مورد تایید شده است (عدم امکان این کار با وسایل امروزی و بکار گرفته شده بوسیله ایشان).
ولی خوب اینکار را او در سر داشته و شاید در ذهن خود عملی کرده است. درست است که عملی نیست و نشده ولی از دید من هنر میتواند زاده تخیل هم باشد. البته این گفته من در دفاع از دروغ زشتی که ایشان گفته نیست. ولی گمان میکنم که پیشرفت غرب شاید کمی هم مدیون خیال پردازیها باشد. هنوز هم تارنمای ایشان پابرجاست با اینکه جنجالی در میان دانشگاهیان و اهل فن اینجا بپا کرده است. از این رو میگویم که شاید مدیون خیال پردازی ها باشد چون زمانی که ژول ورن داستانهای بسیار شگفت انگیز و در آنزمان دروغین یا رویایی خود را مینوشت کسی باور نداشت که روزی بسیاری از آن خیال ها به واقعیت بپیوندند.
البته برای من جالب بود که بدانم پایان نامه ایشان مورد قبول قرار گرفت یا نه؟ و از همه مهمتر چرا؟ (چرا نه یا بلی).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
GPS گارمین، مدل Map60CSX داخل هواپیما، ماشین، قطار و اتاق که بهنوعی دید به آسمان داشته باشه کار میکنه.
در وسایل نقلیه، هنگام حرکت دقیقتر عمل میکنه.
این موارد را تست کردهام.
با سلام
نظر من اینه که این مدل خیلی کند عمل میکنه .یعنی توی زمستون شاید ۱۵ دقیقه طول بکشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه.ولی از نظر پوشش ها بالای سر خیلی بهتر از GPS های دیگه عمل میکنه.
من بتازگی یک گوشی 6700 گرفتم .همیشه فکر میکردم GPS در موبایل فقط یک نوع فان هستش .اما با کمال تعجب خیلی سریع تر از GPS oregon ام ماهواره ها رو پیدا میکنه و در جاهای مسقف خیلی بهتر عمل میکنه :::waw:::.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
با سلام
نظر من اینه که این مدل خیلی کند عمل میکنه .یعنی توی زمستون شاید ۱۵ دقیقه طول بکشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه.ولی از نظر پوشش ها بالای سر خیلی بهتر از GPS های دیگه عمل میکنه.
من بتازگی یک گوشی 6700 گرفتم .همیشه فکر میکردم GPS در موبایل فقط یک نوع فان هستش .اما با کمال تعجب خیلی سریع تر از GPS oregon ام ماهواره ها رو پیدا میکنه و در جاهای مسقف خیلی بهتر عمل میکنه :::waw:::.
چون A-gps هست
Assisted GPS
با استفاده از دیتای کمکی سرعت رو بهبود میبخشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
چون A-gps هست
Assisted GPS
با استفاده از دیتای کمکی سرعت رو بهبود میبخشه...
gprs ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
gprs ندارم
پس احتمالا با خطای زیادی ترک میکند
پیشنهاد میکنم در کنارش یه GPS ببرید و نتایج را مقایسه کنید
این لینک هم مرتبط است با مبحث
http://en.wikipedia.org/wiki/High_Sensitivity_GPS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
منظورتون از " پس احتمالا با خطای زیادی ترک میکند " چیه ؟
جی پی اس گارمین مدلی دارم دارای حساسیت بالاست و منظور لینک بالا رو هم چند سالیست میدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsad
:think:;
ظاهرا سرکاریست!
کد:
http://news.cnet.com/8301-10784_3-9953103-7.html
یعنی واقعا هیچ دستگاه جی پی اسی وجود نداره که قدرت داشته باشه در محیط بسته هم امواج رو دریافت و ارسال کنه؟ من فکر میکردم این ضعف دستگاه های معمولی و ارزون قیمت مثل موبایل هاست که تو اتصال به ماهواره ها اینقدر ضعیف هستند و دستگاه های جی پی اس پیشترفته این مشکل رو ندارند! :confused:
سوال اصلی اینجاست که به فرض هم در محیط های بسته قدرت دریافت سیگنال رو داشته باشند ... اصولا به چه دردی میخوره دستگاه GPS در محیط بسته ؟! به نطرم دقت گیرندگی خیلی مهمتر از دریافت سیگنال در محیط بسته باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed9009
سوال اصلی اینجاست که به فرض هم در محیط های بسته قدرت دریافت سیگنال رو داشته باشند ... اصولا به چه دردی میخوره دستگاه GPS در محیط بسته ؟! به نطرم دقت گیرندگی خیلی مهمتر از دریافت سیگنال در محیط بسته باشه!
یکی از آرزوهای دیرینه تونل سازان همین کاربرد GPS در محیط سربسته است