پاسخ: Gps و عکاسی دیجیتال
سلام
نسخه جديد برنامه( GeoSetter ( version is 3.3.43, released on 21. March 2010 منتشر شده است دوستاني كه نسخه قبل را دانلود كرده اند مي توانند براي به روز رساني برنامه خود آن را از نشاني زير دريافت نمايند:
کد:
http://www.geosetter.de/geosetter.zip
سلام
دنبال یک فقره GPS برای نصب روی دوربین عکاسی ( NIKON D90 ) هستم .
قیمت مناسب باشه ... باتری قوی (برای حداقل دو روز عکاسی پاسخگو باشد ) ... قابلیت استفاده از حافظه اکسترنال داشته باشد ( مانند : کارتهای SD ) ... نقشه اصلا مورد نیاز نیست اما دقت و سرعت و کارائی دستگاه خیلی مهمه ...
در صورت امکان آدرس محل فروش و قیمت رو لطف کنید ...
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BEN
سلام
دنبال یک فقره GPS برای نصب روی دوربین عکاسی ( NIKON D90 ) هستم .
قیمت مناسب باشه ... باتری قوی (برای حداقل دو روز عکاسی پاسخگو باشد ) ... قابلیت استفاده از حافظه اکسترنال داشته باشد ( مانند : کارتهای SD ) ... نقشه اصلا مورد نیاز نیست اما دقت و سرعت و کارائی دستگاه خیلی مهمه ...
در صورت امکان آدرس محل فروش و قیمت رو لطف کنید ...
ممنون
سلام
شما میتونید از مدل Nikon GP-1استفاده کنید و سپس با نرم افزارهای MAP عکسهایی که گرفتید در جای خودشون روی نقشه ببینید . این دستگاه موقعیت جغرافیایی را در هنگام عکاسی در عکس ذخیره میکنه و خیلی سریع میتونه سیگنالهای ماهواره مربوطه را پیدا کنه. قیمت اون تا چند وقت پیش در ناصر خسرو سیصدوشصد هزار تومان بود.
دیگر اینکه میتوانید از سری etrex Garmin استفاده کنید به شرط اینکه سیم رابط اون را داشته باشید.
اگر سوال دیگری هست بفرمایید
پاسخ : پاسخ: Gps و عکاسی دیجیتال
سلام دوستان
یه سوال داشتم: آیا Gps برای Canon EOS 50D وجود داره؟ اگه که هست قیمتش چنده و کجا یافت می شه؟؟
متشکرم
کسی یا جایی هست که نقشه ایران و شهرها را برای 60CSX تهیه کرد و آیا اطلاعی از نحوه Load این نقشه ها روی GPS دارید ؟ ممنون
یکی از معدود شرکت هایی که نقشه کامل ایران ( به اضافه تهران و شهر های بزرگ ) را عرضه می کنید این شرکت است...
http://www.iwebmoney.com/wp/
می توانید به سایت فارسی نیز مراجعه کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fereidoon
کسی یا جایی هست که نقشه ایران و شهرها را برای 60CSX تهیه کرد و آیا اطلاعی از نحوه Load این نقشه ها روی GPS دارید ؟ ممنون
سلام
توی مموری دستگاهتون پوشه ای با عنوان GARMIN ایجاد کنید و فایل با فرمت ( پسوند ) IMG رو داخل پوشه بریزید.
از توی منوی دستگاه نقشه رو پیدا و فعال کنید.
من این نقشه رو استفاده میکنم ولی نمیدونم همون نقشه ای هست که فروشنده ها بابتش 50 هزار تومان میگیرن یا نه.
چون بابت نقشه از من چیزی طلب نکرد.
GPS MAP
این نسخه جز نسه های قدیمی است و دارای اشکالات زیادی است بنده یکی دو نسخه بعد از این را دارم اما آنها هم زیاد خوب نیستند اما نسخه جدید از ورژن 4 مثل اینکه خیلی خوب است اما من منتظر نسخه ..... رایگان اش هستم و فعلا قصد ندارم 40 هزار تومان بابت رفع اشکال پول بدهم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
این نسخه جز نسه های قدیمی است و دارای اشکالات زیادی است بنده یکی دو نسخه بعد از این را دارم اما آنها هم زیاد خوب نیستند اما نسخه جدید از ورژن 4 مثل اینکه خیلی خوب است اما من منتظر نسخه ..... رایگان اش هستم و فعلا قصد ندارم 40 هزار تومان بابت رفع اشکال پول بدهم...
کاوه جان
شماره ورژن نقشه را از کجا متوجه می شوند. راستش من همان پارسال که GPS گرفتم نقشه ای هم برایش پیدا کردم در اینترنت از همان نسخه هایی .... که گفتی ولی نمی دانم کدام نسخه است. جزئیات تهرانش خوب است اما در شهرستانها تقریبا تعطیل است.