با درود
آیا GPS روی دوربین فوجی F 550 کار آیی دارد وکلا GPS های داخلی دوربین را پیشنهاد می کنید؟
با درود
آیا GPS روی دوربین فوجی F 550 کار آیی دارد وکلا GPS های داخلی دوربین را پیشنهاد می کنید؟
کوروش جان باید ببنید نیاز شما چیست و کارایی از منظر شما چگونه است.
اگر صرفا برای ترک کردن عکس ها و مسیر طی شده و ثبت موقعیت جغرافیایی عکس هایتان ( طول و عرض ) و احیانا آپلود بر روی سایت هایی مثل گوگل مپ و Panaromio و ... باشد بله کارایی دارند و مناسب هستند و نیازتان برطرف می شود.اما اگر قصد دیگری و یا کارایی دیگری برایشان متصور هستید متاسفانه خیر اینچنین کارایی ندارند.اما برای مورد اول تقریبا همیشه آمده هستند و نیازتان برطرف خواهد شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.
دوستان کلی گشتم نتونستم لیستی از دوربینهای عکاسی دارای GPS بدست بیارم.
کسی می تونه کمکی بکنه؟ حداقل چند مدل کامپکت را لطفا معرفی کنید.
ممنون.
سوالم خیلی به عکاسی مربوط نمیشه ولی به هرحال به این تاپیک ربط داره .
میخواستم بدونم که :
1- بهترین Gps در حال حاضر روی کدوم گوشیهای مبایل است
2- آیا فعال کردن gps در گوشیهای نوکیا مراحل یا برنامه خاصی دارد
در مورد اول در حال حاضر بهترین نرم افزار ها بر روی دو سیستم آندروید فون ها و iOS است و ساپورت بسیار خوبی صورت می گیرید.بر روی اندروید ها نرم افزار های رایگان بیشتر است و بر روی iOS هم نرم افزار های جالب بسیاری وجود دارد.
در مورد نوکیا زیاد اطلاعی ندارم و اصولا زیاد توصیه نمی کنم مگر گوشی های جدید اش که مبتنی بر Win Phone است
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من نوکیا E72 دارم
جی پی اس اش عالیه با راهنمای فارسی صوتی رایگان تمام کوچه پس کوچه های تهران رو با دوربرگردون ها و رستوران ها و ... داره تو خودش!
فقط کافیه با گارانتی اتصالات بخری یا اینکه اینترنت پر سرعت داشته باشی با ovi وصل به سرور و نقشه های ایران رو دانلود کنی همین . هیچ هزینه ای نداره
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
مساله من با همین ovi است . تو تمام تبلیغات نوکیا از نقشه های رایگان در ovi store و غیره گفته میشه در حالی که برای رجیستر شدن در ovi پیغامی مبنی اینکه "این خدمات برای منطقه شما فعال نیست "دیده میشه .گوشی های htc و همچنین gps های گارمین علاوه بر هزینه سخت افزار باید نقشه های gps رو جدا خریداری کرد . گوشی های نوکیا نقشه هارو مجانی نیشه دانلود کرد اما برای جهت یابی نیاز به یک اتصال wi fi ویا gprs دارند . از سامسونگ و سونی اریکسون اطلاع زیادی ندارم .