استفاده از اكستنشن هاي بدون اتصال براي دوربينهاي كنون خيلي آزار دهنده است ، لنزهاي كنون امكان كنترل ديافراكم را بصورت مكانيكي ندارن ( مثل نيكون زبانه اي براي كنترل ديافراكم ندارن) و بايد از روش هاي غير متعارف استفاده كرد كه توصيه نميشود.
Printable View
استفاده از اكستنشن هاي بدون اتصال براي دوربينهاي كنون خيلي آزار دهنده است ، لنزهاي كنون امكان كنترل ديافراكم را بصورت مكانيكي ندارن ( مثل نيكون زبانه اي براي كنترل ديافراكم ندارن) و بايد از روش هاي غير متعارف استفاده كرد كه توصيه نميشود.
دقیقا به همین دلیل و اینکه کنترل دیاف رو داشته باشم ، ترجیح میدم که هزینه بیشتر رو متحمل بشم و مدل کانکتور دار رو تهیه کنم . اما این مشکل ماونت EF-S بودن لنز کمی به شک انداختتم. :think:;
مطلبی در یکی از سایت های خارجی پیدا کردم که با کمی تغییر در ساختمان داخلی EXT.Tube ، اون رو از ماونت EF به ماونت EF-S تبدیل کرده بود (لینک منبع). چندتایی از مدلهایی که سرچ کردم تو اینترنت هم نوشته بودن که جوابگو نیست ولی مدلهای جدیدترشون گویا این امکان رو دارن و مشکلی نیست ... با چند تا فروشگاه هم تماس گرفتم و تایید کردن که مشکلی نداره اما هنوز شک دارم.
دوستان عزیز ! من به اکستنشن تیوپ گرفت ولی یه مشکل مسخره دارم که برای ماکروگرافی از حشرات همش در حال فرار هستن! چجوری ثابتشون میکنید ؟
سلام
اگر می خواهید از حشرات در طبیعت عکاسی کنید به صبر و حوصله فراوان نیاز دارید. ضمناً با توجه به اینکه حشرات خونسرد هستند و در دمای پائین تحرک کمتری دارند بهتر است در ساعات اولیه صبح که هوا خنک تر است عکاسی کنید. سعی کنید بوته ها، شکوفه ها و گل هائی را که حشرات در اطراف آنها جمع می شوند شناسائی کنید و در نزدیکی آنجا با حداقل حرکت ممکن بمانید و از فرصت ها برای عکاسی استفاده کنید. در محل هائی که آب راکد وجود دارد حشرات بیشتری یافت می شود. محل های مناسب را شناسائی کنید. به نظرم در هر روز عکاسی 5-6 ساعت بایستی وقت بگذارید.
ارادت
زیاد هم آزار دهنده و غیر متعارف نیست سهیل جان فقط کافیست زمانی که لنز به صورت صحیح روی دوربین وصل است دیاف را دلخواه را تنظیم کنیم بعد دکمه ی کوچکی که روی دوربین کنار لنز پایین سمت چپ وجود دارد را فشار می دهیم در این حالت تا زمانی که دکمه تحت فشار باشد دیاف به همان اندازه که انتخاب کرده ایم بسته می ماند. حالا کافیست در همین حالت که دکمه را نگه داشته ایم لنز را از دوربین جدا کنیم. دیاف در همان اندازه که انتخاب کرده ایم می ماند ...
فایل پیوست 43316
در دوربینهای کانن اگر لنز از بدنه جدا بشود دیافراگم در بازترین حالت خود می ماند .اما اگردکمه پیش نمایش عمق را فشار بدهید دیافراگم در اندازه ی انتخاب شده قرار میگیرد. و در همان حالت که دکمه را فشار داده اید لنز را از بدنه جدا کنید(دوربین باید روشن باشد)
جناب چگینی اگر دوربین درآن حالت خاموش شود این عملکرد غیر فعال میشود و دیاف لنز به بازترین حالت خود برمیگردد.پس باید لنز در حالیکه دوربین روشن است و دکمه پیش نمایش عمق تحت فشار است ازبدنه جداشود.نقل قول:
حتماً دوربین را در همان حالت خاموش کنید. بعد لنز را باز کنید.