سوال اول: بله
سوال دوم: هر لنزی رو میشه به عنوان معکوس استفاده کرد. هرچه فاصله کانونی کمتر باشد بزرگنمایی بیشتر خواهد بود. قاعدتا تفاوتی بین معکوس این دو لنز نباید باشد
Printable View
سوال اول: بله
سوال دوم: هر لنزی رو میشه به عنوان معکوس استفاده کرد. هرچه فاصله کانونی کمتر باشد بزرگنمایی بیشتر خواهد بود. قاعدتا تفاوتی بین معکوس این دو لنز نباید باشد
1- بله ولی چون 18-135 دارای امکان تنظیم دستی دیافراگم نیست برای هر بار تغییر اپرچر بایستی اول لنز را به طور معمولی روی دوربین ببندید، اپرچر را تنظیم کنید، دکمه DOF را فشار دهید و نگه دارید و لنز را از روی دوربین باز کنید و معکوس ببندید. بهتر است یک لنز 28 م م با رینگ تنظیم دستی دیافراگم بخرید و آن را معکوس استفاده کنید.
2- نه.
سلام
میخواستم اکستنشن تیوب رو برای لنز 85مم تهیه کنم دوست دارم به بزرگنمایی بیشتری برسم.....اطلاع خاصی درباره این قطعه ندارم.......میخواستم به تله معادل 160-170 مم برسم
چند میلیمتری این قطعه رو باید تهیه کنم؟ چه نکته ای هست که باید رعایت کنم؟ اصلا برای رسیدم به مقصودم تله کانورتر رو پیشنهاد میدید یا ا.ت؟ تشکر
بحث اكستندر مربوط به اين تابيك نيست اما توجه داشته باشيد كه اكستندر ها روي همه لنزها جواب نميدهند اخيرا لنز ١٥_٨٥ را به همراه تله كانورتور مارك ماتين تست كرديم اما تله كانورتور اصلا روي ١٥_٨٥ بسته نشد و المانهاي داخلي لنز مانع ميشدن.