Macro Extension Tube Set for Nikon AF DSLR & SLR
Macro Extension Tube Set for Nikon AF DSLR & SLR
دوستان عزیز سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا استفاده از اکستنشن تیوب باعث میشود لنزهای معمولی به ماکرو تبدیل شوند یا چیز دیگه؟!!!!!!:::confused2::::::confused2:::
من رفتم ناصر خسرو دونبال لنزهای قدیمیه نیکون 105 ماکرو
یکی از فروشندها گفت چرا اکستنشن نمی بندی به نظر شما منطقیه و به صرفه تره؟
:confused:
پاسخ: Macro Extension Tube Set for Nikon AF DSLR & SLR
با سلام ! شاید این سوال توی این تاپیک باشه بهتره ...
دوستان میخواستم ببینم با بستن اکستنش تیوب کمترین فاصله فوکوس چقدر میشه البته هر لنزی فرق داره ولی آیا فورمولی چیزی برای محاسبه نیست ؟
لنزی که من مد نظرم هست لنز 70-200 2.8 ورژن جدید هست ... نزدیک ترین فاصله فوکوس چقدر میشه روی این لنز
آیا میشه به عنوان یه لنز ماکروی ابتدایی ازش استفاده کرد نه استفاده حرفه ایه کامل ( یعنی برام فاصله 60 سانتی هم خوبه برای پشه گرافی نمیخوام )
یه سوال دیگه اینه که آیا فوکوس از کار میافته ؟
پاسخ: Macro Extension Tube Set for Nikon AF DSLR & SLR
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kooshanjazayeri
با سلام ! شاید این سوال توی این تاپیک باشه بهتره ...
دوستان میخواستم ببینم با بستن اکستنش تیوب کمترین فاصله فوکوس چقدر میشه البته هر لنزی فرق داره ولی آیا فورمولی چیزی برای محاسبه نیست ؟
لنزی که من مد نظرم هست لنز 70-200 2.8 ورژن جدید هست ... نزدیک ترین فاصله فوکوس چقدر میشه روی این لنز
آیا میشه به عنوان یه لنز ماکروی ابتدایی ازش استفاده کرد نه استفاده حرفه ایه کامل ( یعنی برام فاصله 60 سانتی هم خوبه برای پشه گرافی نمیخوام )
یه سوال دیگه اینه که آیا فوکوس از کار میافته ؟
به پستهای شماره5 و 6 همین تاپیک مراجعه کنید جوابتون اونجاست.
اتوفوکوس هم بستگی به نوع extension tube مورد استفاده داره. برای مثال اگر از مارک کنکو استفاده کنید که کانکتورهای الکترونیکی داره شما همچنان اتوفوکوس دارید. اما برند های ارزون قیمتی هم هستند که در صورت استفاده از اونها فوکوس خودکار رو از دست میدید.