اكستنشن تيوب - Extension Tube
تاپيك تله كانورتور را تا آخر خواندم و تنها چند مورد درباره اين مقوله extension tube بحث شده بود با اجازه من براي جلوگيري از تداخل سوالم رو اينجا مي پرسم.
چند وقت پيش يكي از اين اكستنش تيوبهاي ارزان قيمت خريدم بدون نام و نشان:
اصلا انتظار نداشتم اين قطعه ارزان قيمت اين همه در عكاسي ماكرو مفيد واقع بشه و از نتيجه خيلي راضي هستم. نكته منفي كه وجو داره كيفيت ساخت خيلي پاييني داره و هر بار كه مي بندم روي لنز شديدا احساس عذاب وجدان دارم مخصوصا در قسمت اتصال 24-105 نازنين يك خط ريز انداخت كه باعث شد قيد اين وسيله رو بزنم و نهايتا رو 18-55 استفاده كنم. هر چند كه سمت دوربين هم خيلي خوب بسته نميشه و براي باز كردن از لنز هم گيره خيلي بدي روي اون تعبيه شده.
دنبال چند مورد با كيفيت تر گشتم و 3 مورد برخورد كردم يكي Kenko يكي Vivitar يكي هم خود Canon
متاسفانه در سايتهاي ايراني اثري از اين لوازم نديدم و تا جايي هم كه به نظر مي رسه كسي تجربه داشتن اين وسايل رو اينجا مطرح نكرده. چند نكته براي بنده مهم هست يكي كيفيت ساخت و بعد هم IS ، اتو فكوس و كنترل ديافراگم. خود كنون به دليل كوتاه بودن 25mm به نظر نمياد بهتر از kenko باشه اگر از دوستان كسي تجربه استفاده از اين مدلها رو داشتند در خصوص اينكه كجا پيدا ميشه محدوده قيمت و كدومش توصيه ميشه توضيح بدهند ممنون ميشم.