ممنونم آقای میری.
Printable View
سلام.
یکی از دوستانم یه هود واسه 55-18 کنون داشت دیگه لازم نداشت داد به من.
الان که بستمش روی لنز وقتی از فاصله نزدیک از سوژه عکس میگیرم(با فلش خود دوربین) پایین عکس سایه میوفته و سیاه میشه.مشکل از هود هست یا همش اینجوریه؟ یه لنز 250-55 هم دارم ولی هود ندارم که بخوام تست کنم ببینم اونم اینجوریه یا نه.
مدل هود : EW-60C
این موضوع کاملا طبیعیه؛ حتی اگه لنز بلند داشته باشید و از فاصله نزدیک عکس بگیرید، بدون هود هم این اتفاق می افته...
دلیلش هم کاملا واضحه، فلاش روی دوربین موقعیتش طوریه (فاصلهش از بدنه کمه) که وقتی فاصله کم باشه و طول لنز زیاد، لنز مانع رسیدن نور به سوژه میشه.
بله دوست عزیز
دوست خوبمون هم اشاره کردند
من هم با 15-85 وقتی رو فوکال 85 با پاپ آپ عکس میگیرم پایین که چه عرض کنم نصفه ی پایین عکس سیاه میشه در واقع به خاطر سایه ای هست که از بالای لنز به روی لنز میفته حالا حساب کنید هود هم بسته باشیم ... چیزی شبیه به گذر از سرعت سینک میشه عکس
هود رو بردارید عکس بگیرید و اگر تونستید در اولین فرصت یه فلاش اکسرنال تهیه کنید ...
سلام دوستان
من تازگی به هود برای لنز 15-85 گرفتم
اما خیلی روی لنز شل هست - مدل ew-78e عادی هست یا نه
هی باید حواسم باشه تو راه رفتن نیفته
داخل هود دوطرفش یه دندونه مانندی هست برای چیه ؟
تو عکس نشون دادم
مرسی
فایل پیوست 19220
با سلام
يكي از دوستان بنده هودي داره كه لايه داخليش با يه چيزي شبيه پارچه مخمل پوشيده شده ، فرق اين هود با هودهاي معمولي كه هيچي ندارن چيه؟ از اين هودها كجا گير مياد؟ مدل خاصي دارن؟
با تشكر.
یک قطعه مانند شکل زیر باید در آن باشد، تا بعد از چرخاندن کامل هود آن را محکم نگه دارد (حالت فنری دارد و به بدنه فشار میآورد). گویا در هود شما یا افتاده یا شکسته (مال بنده از ابتدا ترک داشت!). به همین دلیل هود شما شل است. البته چون وجود دو تا از این قطعه چرخاندن هود را خیلی مشکل میکرد بنده یکی را کندم:oops:.
فایل پیوست 19230
سلام
به این پوششها فلکس میگویند، روش ساختش هم به این صورته که محلی که قراره پوشش داده بشه چسب میخوره و سپس الیاف کوتاه پلی استر رو که داخل یک محفظه الکترو استاتیک بار مثبت داده میشه (قطعه به قطب منفی وصل میشه) و وقتی قطعه داخل محفظه میشه الیاف یصورت عمودی به اون میچسبند و سطح قطعه شبیه مخمل میشه.
این روش رو بیشتر برای دکور کردن قطعات و حتی پوشش دادن عروسکهای بچهها استفاده میکنند.
کار این پوشش باری هود جذب انعکاسهای نور هستش که باعث فلر نشوند، شاید بتونید با یک اسپری مشکی مات داخل هودتون به همین منظور برسید.
یا حق
دوست عزیزم اگر هر دو طرف عین هم هستند یعنی این گیره ها و ضامن ها سالم اند!!!
فقط کافیه هود رو رو لنز درست جا بندازید(ریل مخصوصی در دهانه لنز برای این کار وجود داره) بعد هود رو بچرخونید؛
اوایل کمی(دقت کنید فقط کمی) فشار لازمه تا بعد از یک صدای "تغ" ضامن ها(همون چیزی که شما در عکس نشون دادید) جا برن و هود در جای خودش محکم میشه
باز کردنش هم درست بر عکس همین هستش
من بعضی مواقع که سایه لنز زیاد میشه یه پخش کننده نور برای فلش درست کردم که خیلی عکس را بهتر میکنه - البته اصلاح کننده فلش هست که یک قاب آینه ای هست که نور را به سمت بالا پرتاب میکند - یکی از این مدل ما درست کنید ببینید فایده ای داره با دبه مایه ظرفشویی درست کردم
فایل پیوست 19253
این عکس با فلش هست
فایل پیوست 19254
اون هم با اصلاح کننده دست ساز ما
فایل پیوست 19255
با سلام.
لطفا يه هود واسه لنز FujiFilm S200EXR با دهانه 67mm معرفي كنين.... چه هودي مناسبه كه در تمام فواصل كانوني مشكل ايجاد نكنه...
آيا برند خاصي در كيفيت بهتر مد نظره؟
با تشكر....
احتمالش برای یک جنس نو خیلی کمه هااااا:::happy:::
اصولا برای اینکه اون ضامن ها از جاشون دربیان باید یا بشکنن یا عمدا درشون بیارید
مگه توی مغازه روی لنزتون تست نکردین؟
اگر امکانش رو دارید با فروشنده جنس یک مشورتی بکنید شاید بتونید قانعش کنید عوضش کنه یا اون شما رو قانع کرد که سالمه و...
پ.ن: به تمام دوستان توصیه میکنم بدون تست کردن هیچ وسیله عکاسی رو نخرید
دوست عزیز اصولا هر لنزی که تولید میشهیک هود مخصوص به خودش رو هم داره که توسط کمپانی سازنده لنز و با توجه به رفتار اون لنز خاص طراحی و بصورت همراه یا جداگانه ارائه میشه.
یه تعدادی هم سازنده متفرقه داریم که اونها هم معمولا از الگوی کمپانی اصلی کپی میکنن و تفاوت فاحشی هم در کیفیت با نمونه اصلی ندارند
در مورد دوربین شما هم تا جایی که میدونم خود فوجی هود مخصوص داره(بین این دوربین و چند مدل دیگه مشترکه)
اما شاید پیدا نکنید که در این صورت توی جمهوری بگردین مارک متفرقه پیدا میکنید حتما
هودهای اصلی لنزهای کنون را در ایران میشه پیدا کرد.من تقریبا تمام فروشگاههای لوازم عکاسی را گشتم،نیست،میگن کسی وارد نکرده!
برای لنز EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM میخواستم مدلش Lens Hood EW-78E
فایل پیوست 20557فایل پیوست 20561فایل پیوست 20559
از هود های هایدا میتونید استفاده کنید بسیار خوش قیمت هستند و با هود اصلی تقریبا هیچ فرقی نمیکنند
لوازم جانبی - هود EW-78E برای لنز EF-S 15-85mm
دوست عزیز من برای لنزای دیگم هود اصل تا حالا نگرفتم،ولی لنزای 85-15 و 200-18 که هود غیر اصل روش میبندم تو عکس سایه میندازه.هم رزوه دارشو گرفتم هم شیار دار،نشد که نشد.
من هود اصل 200-18 را امتحان کردم و مشکل سایه دیگه نداشت ،از نظر ظاهری با هم(اصل و فیک)تفاوت ندارن!!!!!!
یکی از دوستان یک پست قبل تر هود هایدا را معرفی کرد امروز برم بگیرم ببینم چطوره!
سلام
نمی دونم جای این تاپیک اینجاست یا نه ولی من یه مشکل دارم ... دوربینی که دارم مدلش Canon PowerShot SX40 HS هست ...
میخوام هود و لنز واسش نصب کنم اما بعضی ها میگن آداپتور میخواد بعضی ها میگن اندازه دهنش 52 میلی متر هست ...
از دوستان عزیز که اطلاعی دارند در خواست کمک دارم
درود
کاربرد هود روی لنز در عکاسی محیط بیرون از منزل و زیر آفتاب (فرض کنید غیر مستقیم) خیلی زیاده؟
یعنی میخوام بدونم خرید هود لازمه یا نه.
لنزم 15-85 هست
یه سوال دارم که : من وقتی تو حالت تله (55 میلیمتر) با فلش عکس میگیرم سایه هود میافته پایین عکس . میخواستم ببینم چاره اش چیه ؟
بودنش خیلی بهتره. گاهی از رفله جلوگیری میکنه، از ورود نورهای زاید جلوگیری میکنه و باعث کنتراست بهتری میشه، خصوصا در لنزهای واید. ضمن اینکه محافظ لنز هم هست.نقل قول:
درود
کاربرد هود روی لنز در عکاسی محیط بیرون از منزل و زیر آفتاب (فرض کنید غیر مستقیم) خیلی زیاده؟
یعنی میخوام بدونم خرید هود لازمه یا نه.
لنزم 15-85 هست
چاره اینه که ارتفاع فلاش رو بیشتر کنید! مثلا با براکتنقل قول:
یه سوال دارم که : من وقتی تو حالت تله (55 میلیمتر) با فلش عکس میگیرم سایه هود میافته پایین عکس . میخواستم ببینم چاره اش چیه ؟
مثل همیشه سوال:
امروز یک هود برای لنزم خریدم (15-85) که از این چینی ها بود.فروشنده از کسی آورده بود و من روم نشد بگم نمیخوام.
اول این که همه ی هودها پیچ میشه به لنز؟ یا بعضی هاشون جا میخوره؟
دوم این که این انگار خیلی بزرگه (رو جعبه اش نوشته مال 17-85 هست.و تو حالت 15 میلی متر کمی لبه اش می افته توی کادر)میخوام ببینم نمونه ی کنون و هایدا هم همین اندازه است؟
ویرایش: با سرچی که کردم فهمیدم که کنون ها پیچی نیست و جا میخوره.فکر میکنید اون مارک هایدا هم همین طوره؟
هر هودي مختص يك لنز طراحي مي شود. صفحات قبلي را بخوانيد. به ويژه در لنزهاي زوم خيلي مهم است كه از هود مناسب همان لنز استفاده شود مثال عيني اش همين تجربه ي شماست كه هودي براي فاصله ي كانوني 17 ساخته شده و در فاصله ي 15 مشكل ايجاد مي كند.
هود هاي اصلي معمولا دور لنز و خارج از رزوه ي فيلتر بسته مي شوند ولي بعضي هود هاي متفرقه و هودهاي لاستيكي روي رزوه لنز بسنه مي شوند.
ممنون جناب حسینی
با این توضیحات و این که من مجبور به خرید اینترنتی هستم(به خاطر کم بودن این وسایل در اصفهان :| ) فکر میکنید هود زیر این مشکلات رو داشته باشه؟
لوازم جانبی - هود EW-78E برای لنز EF-S 15-85mm]
چون با توجه به اون تاپیک هودهای لاستیکی فکر میکنم غیر لاستیکی ها برام بهتر باشه
پ.ن: الان که عکس ها رو دیدم فهمیدم هودم لاستیکی نیست و جنس سخت هست اما پیچ میشه
یک فایل pdf ای هست به اسم canon lens chart گوگلش کنید و داونلودش کنید تمام مشخصات تمام لنزهای کنن (از جمله مدل و شماره ی هود) در آن فایل موجوده. از روی شماره مدل می تونید مطمین شوید.
سلام
ببخشیدتوی عکسهای من هم درحالت ۲۸ م م سایه هستش (لنز ۲۸-۳۰۰) یعنی اینکه ممکنه هودغیراصلی باشه؟ تابحال همیشه فقط برام سوال بودکه چطورممکنه اخه وخیلی تو ذوقم زده بود!؟ پس احتمالا اشکال از اصل نبودنه؟!
کسی از دوستان این لنز رو تجربه داشته؟
ممنون میشم اگه کمک بشه؟
احیانا منظور شما از سایه هنگام زدن فلاش که نیست؟
بافلاش که دیگه خیلی سنگینترمیشه سایه ولی نه بصورت معمول هم همین مشکل هست.
سلام دوستان
من یه چند وقتیه میخوام برای لنز ۵۵-۲۵۰ یه هود بگیرم همه جا رو زیر و رو کردم پیدا نمیشه
کسی هود دیگه ای میشناسه که برای یه لنز دیگه باشه ولی روی ۵۵ ۲۵۰ جواب بده
ممنون
سلام
یک سری هود ها لاستیکی هستند که رزوه دارند و جای فیلتر بسته می شوند . کوتاه و بلند هم می شوند . من خودم یک مدتی ازش استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم ولی متاسفانه عکسی ندارم که براتون بفرستم . کافیه فیلتر اندازه دهنه 55-250 رو پیدا کنید و ببندید به جای فیلترش .
درود
کمی پستهای پیشین رو بخونید پیدا میکنید:
پست شماره 45 اقای وحید قدیری راد
http://forum.akkasee.com/f30/t9128.h...showthread.php
و این هم 55-200 کنون که من خودم ساخته بودمش و مدتها ازش استفاده میکردم
http://www.lenshoods.co.uk/hoods/Can...nd-Hood-A4.pdf
بدرود
سلام بسیار ممنون از روشی که معرفی کردید حتما ازش استفاده خواهم کرد
ولی من هود DIY نمیخوام و میخوام که بخرم اگه اونجوری باشه خیلی برام بهتره
باز هم ممنون
دوستان من میخوام یه هود برای لنز 18-55 کنون بگیرم اما هیچ جا در نت پیدا نمیکنم
اگه کسی جایی سراغ داره لطفا در پیام خصوصی به من آدرس بده
خرید اینترنتی میخوام
ممنون
لنز کنون 18-135 stm به همراه 70d
هود لنز باید همراه کیت باشه ؟
هود این لنز کدومه و مدلش چیه ؟ طرح اصلی و اصلی بودنش رو از کجا میشه متوجه شد زمان خرید ؟
دوست عزیز برای این لنز چه به صورت تکی یا به صورت کیت، هود و کیف عرضه نمی شه.
اگه خواستید می تونید هود زیر رو براش تهیه کنید. مدل هود: EW-73B
فایل پیوست 52620
ممنون
اصلی اش کجا گیر میاد و چند قیمته ؟
دوستان من چند ماه پیش یک عدد لنز Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D خریداری کردم که هود همراهش نداشت.در فضای مجازی هم هرچه میگردم در متعلقات جانبی این لنز هود ذکر نشده.یه سوال:آیا همراهش باید هود می بود؟آیا به هود نیاز داره؟آیا اصلا هود واسش هست؟اگه هست مدلش چیه؟
دوست عزیز هود مورد نظر برای این لنز، مدل HR-2 هست که می تونید از لینک زیر ببینید:
Nikon HR-2 Rubber Hood 538
قیمت هم 19 دلار که جزو متعلقات جعبه محسوب نمیشه و باید جدا گانه خریداری شود.
اصولا استفاده از هود نه تنها باعث می شه که از عدسی جلویی لنز در برابر ضربات محافظت بشه بلکه مثل یک سایه بان باعث میشه تا پرتوهای نورهای اضافی و مزاحم که از همه جهات به لنز می رسند حذف بشه و لنز فقط از قسمت جلویی خودش نور رو دریافت کنه که نتیجه اش کاهش فلر ( نه همیشه) و کمی بهبود کیفیت عکس که اونهم زیاد محسوس نیست هستش، در واقع کاربرد اصلیش همون محافظت از لنز هست اما در کنار اون تاثیر مثبتی بر روی کیفیت عکس هر چند کم داره.
موفق باشید.
سلام . دوستانی که از هودی برای canon sx50 hs آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند!!
پیشنهاد دوستان استفاده از هود تنها بر روی لنز هست، یا فیلتر (UV) یا هر دو هم زمان؟
فایل پیوست 58054
سلام دوستان
من لنز نیکون 80-200 دارم
متاسفانه موقعی که این لنز رو تهیه کردم هود نداشت
تاکنون هم موفق به یافتن هود برای این لنز حتی از نیکونگرش نشدم
لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا میتوانم هود برای این لنز تهیه کنم
متشکرم
درود
اين رو هم ميتونيد خودتون بسازيد (چاپ كنيد!)
بدرود
میشه بفرمائید چرا همراه بعضی از لنزها مثل 140-18 یا 300-18 (نسخه دوم) نیکون هود فروخته نمیشه؟! به جزء کاهش قیمت دلیل دیگه ای هم داره؟
که شما بروید جدا بخرید . بحث پول و درآمد است.
سلام من میخواستم برای لنز 18-105 هود تهیه کنم اما هر چی گشتم نیست ایا هود 18-135 به 18-105 میخوره ؟!
سلام. برای لنز 18/140 nikon چه نوع هودی مناسب هست؟
سلام دوستان ... یدونه nikon coolpix p900 دارم که میخوام براش هود بگیرم ولی هر چی گشتم برای لنز 67mm هود مناسب پیدا نکردم و تو سایت های خارجکی هم سرچ کردم که یه سری معرفی کردن که با سرچ کردنشون تو سایت های ایرانی بازم به نتیجه نرسیدم و پیدا نکردم که سفارشش بدم ... حالا خواستم ببینم کسی اینجا هست که برای این دوربین هود تهیه کرده باشه و اینکه مدلش چی هستش و اگه ممکنه لینک خرید هم بدین که دیگه عااالی میشه :::blushing:::