استفاده از این هود ها
جمع و جور هست/انعطاف پذیر/ارزان/نشکن!
ولی
پرز گیر هست/با فاصله کانونی های واید مشکل داره/مشکل کار با فیلتر ها (مثلا پلارایزر)/اکثرا برای لنز های پرایم ساخته میشوند
استفاده از این هود ها
جمع و جور هست/انعطاف پذیر/ارزان/نشکن!
ولی
پرز گیر هست/با فاصله کانونی های واید مشکل داره/مشکل کار با فیلتر ها (مثلا پلارایزر)/اکثرا برای لنز های پرایم ساخته میشوند
من هم چندین سال است که یکی از این هود های لاستیکی را دارم. ژاپنی است و با کیفیت. کاملا" راضیم. علاوه بر مسایلی که دوستان مخصوصا" رضا خان اشاره کردند، مورد دیگر آن است که این هودها دیگر به اندازه هودهای فلزی محافظ لنز نیستند و فقط به کار سایبانی می خورند.
اگر يك چند عد عكس از اين" هود لاستيكي" بذاريد تا ما فرقش رو با هود پلاستيكي بفهميم ممنون ميشم. :)
فرهاد جان اینها که همه یک طرح هستند؟! واسه از بین بردن flare مگه طراحی های هر کدام خاص خود نیست؟! منظورم اینه فرضا واسه همین 77mm که میدانی هود آن طراحی خاص خود دارد....مگر نه آنکه پلاستیکی....ببخشید لاستیکی آن هم میبایست برای همان منظور..... آن طراحی را داشته باشد؟!
ویرایش توسط QashQai : Tuesday 22 April 2008 در ساعت 00:47 دلیل: تغییر کلمه
فرهاد حسيني
فرهاد جان من اشتباهی نوشتم وین یت میبایست Flare می نوشتم. این هود طراحی آن در اصل برای کم کردن اثر Flare می باشد. اگر آن طراحی را نداشته باشد میزان اثرگذاری بیشتر از هود فابریک نمیشود توعم با افزایش وین یت در دیاف های باز ؟
دوستان ميتونن براي محافظت لنز دوربين اليمپوس sp570 كه تو زوم بالا زياد خارج ميشه و ظريفه چيزي معرفي كنن؟
يه چيز مثل هود كه محافظ باشه. ؟؟؟
علي يارقلي
سلام دوستان
من یک هود لاستیکی 67م م دارم که پیچشی یا پیچی است و روی فیلتر هم نصب میشود ولی بدلیل انعطاف زیاد وقتی داخل کیف دوربین میگذارم ازش راضی نیستم برای دوربین فوجی S200EXR کسی میدونه چطوری یک هود مناسب غیر لاستیکی و البته غیر پیچی برای دوربینم پیدا کنم؟