سلام.
یکی از دوستانم یه هود واسه 55-18 کنون داشت دیگه لازم نداشت داد به من.
الان که بستمش روی لنز وقتی از فاصله نزدیک از سوژه عکس میگیرم(با فلش خود دوربین) پایین عکس سایه میوفته و سیاه میشه.مشکل از هود هست یا همش اینجوریه؟ یه لنز 250-55 هم دارم ولی هود ندارم که بخوام تست کنم ببینم اونم اینجوریه یا نه.
مدل هود : EW-60C
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Sunday 24 July 2011 در ساعت 02:23
پـوریـا ارشدی
این موضوع کاملا طبیعیه؛ حتی اگه لنز بلند داشته باشید و از فاصله نزدیک عکس بگیرید، بدون هود هم این اتفاق می افته...
دلیلش هم کاملا واضحه، فلاش روی دوربین موقعیتش طوریه (فاصلهش از بدنه کمه) که وقتی فاصله کم باشه و طول لنز زیاد، لنز مانع رسیدن نور به سوژه میشه.
بله دوست عزیز
دوست خوبمون هم اشاره کردند
من هم با 15-85 وقتی رو فوکال 85 با پاپ آپ عکس میگیرم پایین که چه عرض کنم نصفه ی پایین عکس سیاه میشه در واقع به خاطر سایه ای هست که از بالای لنز به روی لنز میفته حالا حساب کنید هود هم بسته باشیم ... چیزی شبیه به گذر از سرعت سینک میشه عکس
هود رو بردارید عکس بگیرید و اگر تونستید در اولین فرصت یه فلاش اکسرنال تهیه کنید ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام دوستان
من تازگی به هود برای لنز 15-85 گرفتم
اما خیلی روی لنز شل هست - مدل ew-78e عادی هست یا نه
هی باید حواسم باشه تو راه رفتن نیفته
داخل هود دوطرفش یه دندونه مانندی هست برای چیه ؟
تو عکس نشون دادم
مرسی
kkkkkkkkkkkkkkkk.jpg
با سلام
يكي از دوستان بنده هودي داره كه لايه داخليش با يه چيزي شبيه پارچه مخمل پوشيده شده ، فرق اين هود با هودهاي معمولي كه هيچي ندارن چيه؟ از اين هودها كجا گير مياد؟ مدل خاصي دارن؟
با تشكر.
یک قطعه مانند شکل زیر باید در آن باشد، تا بعد از چرخاندن کامل هود آن را محکم نگه دارد (حالت فنری دارد و به بدنه فشار میآورد). گویا در هود شما یا افتاده یا شکسته (مال بنده از ابتدا ترک داشت!). به همین دلیل هود شما شل است. البته چون وجود دو تا از این قطعه چرخاندن هود را خیلی مشکل میکرد بنده یکی را کندم.
IMG_3070.jpg
ویرایش توسط AliShamshirian : Friday 2 December 2011 در ساعت 11:55
سلام
به این پوششها فلکس میگویند، روش ساختش هم به این صورته که محلی که قراره پوشش داده بشه چسب میخوره و سپس الیاف کوتاه پلی استر رو که داخل یک محفظه الکترو استاتیک بار مثبت داده میشه (قطعه به قطب منفی وصل میشه) و وقتی قطعه داخل محفظه میشه الیاف یصورت عمودی به اون میچسبند و سطح قطعه شبیه مخمل میشه.
این روش رو بیشتر برای دکور کردن قطعات و حتی پوشش دادن عروسکهای بچهها استفاده میکنند.
کار این پوشش باری هود جذب انعکاسهای نور هستش که باعث فلر نشوند، شاید بتونید با یک اسپری مشکی مات داخل هودتون به همین منظور برسید.
یا حق
دوست عزیزم اگر هر دو طرف عین هم هستند یعنی این گیره ها و ضامن ها سالم اند!!!
فقط کافیه هود رو رو لنز درست جا بندازید(ریل مخصوصی در دهانه لنز برای این کار وجود داره) بعد هود رو بچرخونید؛
اوایل کمی(دقت کنید فقط کمی) فشار لازمه تا بعد از یک صدای "تغ" ضامن ها(همون چیزی که شما در عکس نشون دادید) جا برن و هود در جای خودش محکم میشه
باز کردنش هم درست بر عکس همین هستش
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8