من بعضی مواقع که سایه لنز زیاد میشه یه پخش کننده نور برای فلش درست کردم که خیلی عکس را بهتر میکنه - البته اصلاح کننده فلش هست که یک قاب آینه ای هست که نور را به سمت بالا پرتاب میکند - یکی از این مدل ما درست کنید ببینید فایده ای داره با دبه مایه ظرفشویی درست کردم
2011-12-02-16.50.38.jpg
این عکس با فلش هست
IMG_9309.JPG
اون هم با اصلاح کننده دست ساز ما
IMG_9310.JPG
با سلام.
لطفا يه هود واسه لنز FujiFilm S200EXR با دهانه 67mm معرفي كنين.... چه هودي مناسبه كه در تمام فواصل كانوني مشكل ايجاد نكنه...
آيا برند خاصي در كيفيت بهتر مد نظره؟
با تشكر....
احتمالش برای یک جنس نو خیلی کمه هااااا
اصولا برای اینکه اون ضامن ها از جاشون دربیان باید یا بشکنن یا عمدا درشون بیارید
مگه توی مغازه روی لنزتون تست نکردین؟
اگر امکانش رو دارید با فروشنده جنس یک مشورتی بکنید شاید بتونید قانعش کنید عوضش کنه یا اون شما رو قانع کرد که سالمه و...
پ.ن: به تمام دوستان توصیه میکنم بدون تست کردن هیچ وسیله عکاسی رو نخرید
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
دوست عزیز اصولا هر لنزی که تولید میشهیک هود مخصوص به خودش رو هم داره که توسط کمپانی سازنده لنز و با توجه به رفتار اون لنز خاص طراحی و بصورت همراه یا جداگانه ارائه میشه.
یه تعدادی هم سازنده متفرقه داریم که اونها هم معمولا از الگوی کمپانی اصلی کپی میکنن و تفاوت فاحشی هم در کیفیت با نمونه اصلی ندارند
در مورد دوربین شما هم تا جایی که میدونم خود فوجی هود مخصوص داره(بین این دوربین و چند مدل دیگه مشترکه)
اما شاید پیدا نکنید که در این صورت توی جمهوری بگردین مارک متفرقه پیدا میکنید حتما
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
هودهای اصلی لنزهای کنون را در ایران میشه پیدا کرد.من تقریبا تمام فروشگاههای لوازم عکاسی را گشتم،نیست،میگن کسی وارد نکرده!
برای لنز EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM میخواستم مدلش Lens Hood EW-78E
5474601341_9bb22bfa70_z.jpgCanon-EW-78E-Lens-Hood 2.jpgCanon-EW-78E-Lens-Hood.jpg
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
از هود های هایدا میتونید استفاده کنید بسیار خوش قیمت هستند و با هود اصلی تقریبا هیچ فرقی نمیکنند
لوازم جانبی - هود EW-78E برای لنز EF-S 15-85mm
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
دوست عزیز من برای لنزای دیگم هود اصل تا حالا نگرفتم،ولی لنزای 85-15 و 200-18 که هود غیر اصل روش میبندم تو عکس سایه میندازه.هم رزوه دارشو گرفتم هم شیار دار،نشد که نشد.
من هود اصل 200-18 را امتحان کردم و مشکل سایه دیگه نداشت ،از نظر ظاهری با هم(اصل و فیک)تفاوت ندارن!!!!!!
یکی از دوستان یک پست قبل تر هود هایدا را معرفی کرد امروز برم بگیرم ببینم چطوره!
ای روزگار
با ما شدی ناسازگار!
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs