پاسخ: بحثي در مورد كارتها
با سلام و خسته نباشيد.دوستان من يه دوربين ديجيتال دارم كه يه رم 4 گيگSD كينگستون روش هست.هفته ي پيش قسمت شد و رفتيم سرعين آستارا.جاتون خالي گردنه حيران خيلي عالي بود.حدود 600 عكسي گرفتيم و برگشتيم.شبش تو سايت خوابگاه اومديم عكس ها رو نگاه كنيم كه بعد نگاه كردن يه دفعه سيستم هنگ كرد و در عرض 1-2 دقيقه كه درست شد اثري از عكس ها نبود.من با توجه به اينكه به كامپيوتر تا حدودي اشنايي كامل دارم شوكه شدم كه اين همه اطلاعات كه حدود 2 گيگ بود چرا اينقدر زود حذف شد؟؟؟چون اگر Delete هم ميكردم حداقل 5 دقيقه طول ميكشيد كه از رم پاك بشه.رم Format هم نشده بود چون فولدر مربوط به گوشي هنوز موجوده اما عكس ها نيست.با توجه به اينكه اين عكس ها خيلي برام مهمند خواستم بدونم برنامه اي براي بازيابي عكس ها وجود داره؟؟؟؟؟؟؟و اگر ميدونيد بگيد چرا اين مشكل پيش اومده؟؟؟؟؟ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
با سلام و خسته نباشيد.دوستان من يه دوربين ديجيتال دارم كه يه رم 4 گيگSD كينگستون روش هست.هفته ي پيش قسمت شد و رفتيم سرعين آستارا.جاتون خالي گردنه حيران خيلي عالي بود.حدود 600 عكسي گرفتيم و برگشتيم.شبش تو سايت خوابگاه اومديم عكس ها رو نگاه كنيم كه بعد نگاه كردن يه دفعه سيستم هنگ كرد و در عرض 1-2 دقيقه كه درست شد اثري از عكس ها نبود.من با توجه به اينكه به كامپيوتر تا حدودي اشنايي كامل دارم شوكه شدم كه اين همه اطلاعات كه حدود 2 گيگ بود چرا اينقدر زود حذف شد؟؟؟چون اگر Delete هم ميكردم حداقل 5 دقيقه طول ميكشيد كه از رم پاك بشه.رم Format هم نشده بود چون فولدر مربوط به گوشي هنوز موجوده اما عكس ها نيست.با توجه به اينكه اين عكس ها خيلي برام مهمند خواستم بدونم برنامه اي براي بازيابي عكس ها وجود داره؟؟؟؟؟؟؟و اگر ميدونيد بگيد چرا اين مشكل پيش اومده؟؟؟؟؟ممنونم
درود بر شما.
روی دوربین هم نمیتوانید عکسهای گرفته شده را ببینید؟ یعنی رم کاملا خالی شده؟ من هم چنین مشکلی با یکی از کارتهایم داشتم که مشکل در اصل از ویندوز یا از کارت خوان بود. با خرید یک کارت خوان بهتر مشکلم کاملا حل شد. ولی همان زمان هم عکسهای ذخیره شده روی کارت را میتوانستم در دوربین ببینم.
احتمالا Table Allocation و در واقع File Allocation Table در کارت شما آسیب دیده و قادر نیست به آدرس اون پوشه یا محتویاتش دسترسی پیدا کنه
بهتره با نرمافزاهای مخصوص بازیابی این کار رو انجام بدید و توصیه میکنم کارت رو تا زمانی که بازیابی نکردید , داخل دوربین قرار ندید
با سلام.مموري خالي شده و نه روي دوربين و نه روي Ram reader عكس ها رو نميشه ديد. به احتمال 99 درصد به علت ويروسي بودن سيستم عكس ها حذف شده اند.همين الان در حال بازيابي اطلاعات هستم و تا الان 40 عكس بازيابي شده كه هيچكدومشون از عكس هاي حذف شده مورد نظر نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
با سلام.مموري خالي شده و نه روي دوربين و نه روي Ram reader عكس ها رو نميشه ديد. به احتمال 99 درصد به علت ويروسي بودن سيستم عكس ها حذف شده اند.همين الان در حال بازيابي اطلاعات هستم و تا الان 40 عكس بازيابي شده كه هيچكدومشون از عكس هاي حذف شده مورد نظر نيست.
با سلام
چک کنید ببینید چقدر از حجم رم اشغال شده . بعضی وقتها ویروس باعث میشه که بعضی از فولدر ها و فایلها شبیه به فایلهای سیستمی مخفی بشن و چون سیستم ویروسیه و تغیرات ریجستری توسط ویروس باعث میشه که فایلهای مخفی نمایش داده نشن فکر کنیم که رم خالیه.
البته اینو به عنوان یه احتمال در نظر بگیرین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skala
با سلام
چک کنید ببینید چقدر از حجم رم اشغال شده . بعضی وقتها ویروس باعث میشه که بعضی از فولدر ها و فایلها شبیه به فایلهای سیستمی مخفی بشن و چون سیستم ویروسیه و تغیرات ریجستری توسط ویروس باعث میشه که فایلهای مخفی نمایش داده نشن فکر کنیم که رم خالیه.
البته اینو به عنوان یه احتمال در نظر بگیرین.
با سلام.رم كاملا خالي شده بود.يك بار فرمت كردم تا ويروس از بين بره بعد با برنامه ي Recovery my fille طي يك عمليات سه و نيم ساعته كل عكس هايي كه تو اين رم قبلا وجود داشته بازيابي شد.
اما 2 پيشنهاد دوستانه...............
1.به هيچ سيستمي اعتماد نكنيد.
2.هيچ وقت اقدام به فروش رم نكنيد چون من از يك رم 4 گيگ كه كل 4گيگش خالي بود 2 گيگ عكس بازيابي كردم.جالبه نه؟؟؟؟؟
از همه دوستان به خاطر اظهار نظر كمال تشكر رو دارم.
ممنون،
چطور بفهمم که کارت پر سرعت به کار دوربینم میاد یا نه
نقل قول:
اگر در هنگام فرمت کردن مموری تیک Quick Format رو نزنید ، میتونید مطمعن باشید که هیچ فایلی از مموری شما قابل ریکاوری نیست .
البته در این مورد نکتهای را عرض کنم که تفاوت Quick Format و Format فقط در انجام chkdsk برای یافتن بدسکتورهای احتمالی حین فرمت است که این عمل هنگام فرمت سریع انجام نمیشود و تاثیری بر روند حذف اطلاعات یا بازیابی آتی آنها ندارد.
برای حذف مطمئن اطلاعات میتوانید از نرمافزارهایی که با بازنویسی چندباره روی دادههای قبلی آنها را غیر قابل بازیابی میکنند استفاده کنید.