بیشتر سرعت ذخیر سازی برام مهمه , بالا 90 مگ باشه حالا سیلیکون پاور شد یا توشیبا یا سن دیسک
البته اگر توشیا باشه که بهتر
از چند فروشگاه اینترنتی خواستم تهیه کنم موجودیشون همه 45 و 60 مگ برا ثانیه بود
Printable View
بیشتر سرعت ذخیر سازی برام مهمه , بالا 90 مگ باشه حالا سیلیکون پاور شد یا توشیبا یا سن دیسک
البته اگر توشیا باشه که بهتر
از چند فروشگاه اینترنتی خواستم تهیه کنم موجودیشون همه 45 و 60 مگ برا ثانیه بود
شوخی کردم احسان جان، منظورم این بود که تو بازار اونجا این برندها کمی نایابه، متاسفانه تو بیشتر شهرستان ها بعضی از برندها یا اصلا نیست یا خیلی کمیابه و باید گشت تا پیدا کرد اون هم اگه شانس بیاریم تقلبی نباشه.
به نظرم که اول سن دیسک گزینه دوم، بعد گزینه سوم و در آخر هم گزینه توشیبا.
درود
چقدر می خواهید هزینه کنید؟
برای چه کاری می خواهید؟
قیمت یک رم با سرعت Write بالای 90 رقمی نجومی داره!
شما باید مثلا دنبال سری Extreme Pro U1 سن دیسک باشید که فکر نکنم در ظرفیت 32 کمتر از 200 الی 300 قیمتش باشه!
سرعت بالاتر از این هم موجوده که با استاندارد U3 در سری Extreme Pro شناخته می شود ولی مثلا قیمت یک رم 32 شاید نزدیک 400 الی 500 باشه!
ارادتمند
سلام
و تشکر از توضیحات مفید شما. فقط من یک نکته را متوجه نشدم، عکس های ذیل را ببینید:
فایل پیوست 68110فایل پیوست 68111
خوب هر دو C10 هستن ولی سری Extreme Pro که حرفه ای تر و البته گرانتر، U1 نوشته!! در حالی که اون یکیU3 و سرعت پائینتر :think:;
ضمنا این سرعتی که مینویسه برای Write هست دیگه؟
و سوال آخر اینکه آن 400x و 300x چه ارتباطی به این ها داره؟
ببخشید اگر زیاد شد.
سلام
سرعت خواندن روی کارت نوشته شده
من extrame pro رو جدیدا خریداری کردم، 95 سرعت خواندن و 90mg/s سرعت نوشتن است
سرعت write و read روی کارتن و کاور کارتهای حافظه نوشته شده.
با استفاده ازین کارتها در مصرف باطری نیز شدیدا صرفه جویی میشه
408 شات زدم 51% درصد از باطری هنوز باقی مانده، همه عکسها را نیز در lcd چک می کردم
درود
والله این مسئله را تا به حال خودم دقت نکرده بودم!
ولی این مورد مشکلی هم ایجاد نمی کنه این استاندارد U مربوط به حداقل سرعتی هست که باید یک رم داشته باشه
U1= Minimum 10MB/s
U3=Minimum 30MB/s
این لینک در خصوص استانداردها توضیح داده
این هم یک لینک دیگه
من احتمال می دهم دلیل این مسئله به سال تولید محصولات برگرده!
از طرفی در رم های سن دیسک یک چیزی وجود داره که اهمیتش از این U بیشتره
به عبارت #-UHS هست که جای # علامت I تا III ممکنه قرار بگیره و در UHS-I سرعت در سری Pro تا 95 و در UHS-II سرعت حداقل تا 280 می باشد.
معمولا و الزاما نه! و حتی بیشتر مربوط به Read هست!نقل قول:
ضمنا این سرعتی که مینویسه برای Write هست دیگه؟
هنگام خرید رم حتما پشت بسته بندی را نگاه کنید در خصوص سرعت ها در آن محل توضیحات کامل داده شده! معمولا سرعت Write سرعت پایین تری هست مثلا در خصوص تصویر رم 32 ای که گذاشتید سرعت Write حدود 90MB/s هست.
این استاندارد برای معادل سازی و مقایسه سرعت خواندن اطلاعات با درایورهای نوری مثل CD/DVD-ROM ها است!نقل قول:
و سوال آخر اینکه آن 400x و 300x چه ارتباطی به این ها داره؟
بعنوان استاندارد عدد 150KB/s بعنوان 1X در نظر گرفته می شود و با این ترتیب می توان سرعت معادل را برای کارت ها بدست آورد.
بعنوان مثال:
همین کارت Extreme Pro در حالت Read سرعتش 95MB/s هست که با این استاندارد خواهید داشت
97280=1024*95
(تبدیل MB به KB)
648~150÷97280
که یعنی 648X
البته این عدد با عدد درج شده توسط شرکت متفاوته که دلیلش وجود اختلاف تبدیل کیلو به مگابایت هست (بجای 1024 عدد 1000 برای تبدیل استفاده می شود.)
95000=1000*95
633~150÷95000
در درایورها فقط سرعت خواندن اطلاعات بر مبنای X نوشته می شود بنابراین اگر روی یک کارت نوشته سرعت 1000Xهست و هیچ توضیحی در خصوص سرعت خواندن و نوشتن نداره این یعنی شرکت سعی داره جنسش را بفروشه! و ممکنه سرعت نوشتن اطلاعات آن برابر استاندارد U1 یعنی حداقل میزان ممکن (10MB/s) باشه! در حالی که سرعت نوشتن اطاعاتش 150MB/s است.
نکته دیگه این هست که سرعت در استانداردهای جدید به صورت X کمتر نمایش داده می شود (البته در شرکتهای معتبر مثل Sandisk)
و بز مبنای MB/s و یا همان استانداردهای #-UHS و #U نمایش داده می شود.
امیدوارم مفید بوده باشه و اگر اشکالاتی هست اساتید اصلاح بفرمایند
ارادتمند
دوستان حافظه هایی جدیدا از شرکت سن دیسک تو بازار هست از سری Extreme Pro که کمی شکل ظاهرش با قبلیا تفاوت داره و قیمتش کمتر از سری قبلی هست. با وجود سرعت مشابه چرا قیمتش پایین تر هست؟
سلام
برای دوربین D5300 و برای استفاده عکسی با سرعت معمول و گاهی فیلم برداری با زمان های حدود 1 دقیقه
ایا sandisk ultra با سرعت 45mb/s مناسبه؟یا sandisk extreme با سرعت 60mb/s تهیه کنم؟
سلام دوستان
برای دوربین g7x یه مموری خوب با قیمت مناسب میخوام
مموری گوشیم مدلش SanDisk Ultra microSDHC UHS-I U1 32GB+adapter گذاشتم توی اداپتور و گذاشتم توی دوربین برای تست حالا از همین مدل خوبه برای دوربین بخرم؟
چون قیمتش مناسبه البته یه مدل جدید تر هم دیجی زده SanDisk Extreme microSDHC UHS-I U3 32GB+adapter اگه میدونید این بهتره همین رو بخرم؟
با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
درود
استفاده از Micro SD بجای SD Card برای دوربین های دیجیتال به دلیل ایجاد یک رابط اضافی در اتصال کانکتور ها، خطر آسیب دیدن اطلاعات در حین ضبط بر روی حافظه را افزایش می دهد!
از طرفی همین وجود اتصال اضافی منجر به افت سرعت نقل و انتقال هم خواهد شد و به همین دلیل برای کارهای جدی مثل ثبت تصویر پیشنهاد نمی شوند.
ارادتمند
سلام
برای دوربین جدیدم (7D) میخوام یک رم سرعت بالا بگیرم. توی سایتهای فروش آنلاین اکثرا رم های ظرفیت بالا و جدید رو دارند. با توجه به اینکه کار فیلمبرداری انجام نمیدهم یک رم با ظرفیت حداکثر 8 گیگ برایم کافی است. به دنبال رم sandisk extreme pro 8gig 600X هستم (udma6 up to 90m/s) دوستان جایی سراغ دارند که بتوانم این رم رو تهیه کنم چون ظاهرا کمی قدیمی شده. مدل مشابه دیگر هم که قابل اعنماد باشد معرفی کنید ممنون میشم.
با تشکر
دوستان عزیز پاسخی نفرمودید.
یک نکته دیگر را هم عرض کنم اینکه مدل مورد نظر من در سایز 16 گیگ در یکی دو سایت (نورنگار و تجهیزات حرفه ای) موجوده حال سوالی که پیش می آید این است که ابن رم با سرعت 600X و قیمت 230 مناسب تر است یا رم مدل extreme با ظرفیت مشابه 16 و سرعت 800X و بهره مندی از UDMA 7 با قیمت 250؟ اصولا تفاوت سری extreme معمولی و pro در چیست؟
سوالتون کمی پیچیده نوشتید مسلما با اختلاف قیمت 20 هزار تومان خرید 800x بصرفه تر هست سندیسک بعد از تولید مدلی با سرعت بالاتر
همه کلاس کارت حافظه با سرعت جدید میسنجه مثلا اکستریم پرو 2 سال پیش ممکن از اکستریم امسال سرعت کمتری داشته باشه
برای مقایسه سرعت خواندن و سرعت نوشتن رو مقایسه کنید.
ممنون از پاسخگویی
والا بعد از اینکه پست رو زدم رفتم تو سایت خودش و یک مقایسه کردم نتیجه این شد:
exterme: سرعت انتقال اطلاعات حداکثر 120m/s وسرعت نوشتن (عکس) حداکثر 85m/s
extreme pro (600x : سرعت نوشتن و انتقال اطلاعات حداکثر 90m/s
برتری رم جدیدتر فکر میکنم صرفا بیشتر بودن سرعت انتقال داده باشد و سرعت نوشتن آن مشابه (در واقع 5m/s کمتر از) مدل قدیمی است.
عرض بنده نیز این است که رم جدیدتر را با اندکی افزایش هزینه تهیه کنیم بهتر است یا خیر (تکنولوژی UDMA 7 خیلی برتر از 6 است یا نه)
باز هم ممنون که وقت گذاشتید
دوستان نظرشون درباره SanDisk Extreme 32GB 60MB/s چیه؟تو این رنج قیمت ( 110 هزار تومان) مموری بهتری یافت میشه؟(یرای نیکون D-7200)
سرعت ذخیره کردن :40 مگابایت بر ثانیه
سرعت انتقال :60 مگابایت بر ثانیه(400X)
سلام به همه. مدتی است که مشکل عجیبی با رم CF دارم. وقتی با رم ریدر به لپ تاپ وصلش میکنم تا عکسها رو در هارد کپی کنم ، یه تعداد از عکسها کپی میشن بعد ارور میده . دقیقا قیل از ارور ویندوز پیغام میده که حافظه جانبی را شناسایی کرده مثل همون بار اول که وصلش میکنم . انگار تازه رم ریدر را به سیستم وصل کرده باشم در حالی که قبل ارور توسط سیستم شناسایی شده و چند فایل رو هم کپی کرده . تصویری از محیط فولدر عکسها رو قرار میدم ببینید چه بلایی سرش اومده !! لطفا کمک کنید . ممنونفایل پیوست 70804
دوستان سوال مهمی دارم من دوربینم مارک 3 هست و 2 تا جای مموری داره یکی cf یکی sd
یدونه سی اف دارم
یدونم اس دی برای موبایلم داشتم که مشخصاتش اینه 32gb class10 ui1 uhs میخواستم ببینم اگر یدونه خشاب تهیه گنم میتونم توی دوربین ازش استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
تشکر ویژه از دو دوست عزیز بابت راهنمایی فقط اینکه خشاب با کیفیت از کجا بگیرم چه مارکی
سلام
مشکل از رم ریدرتون هست.باید عوضش کنید.برای درست کردن فایلها بر روی درایو مربوط راست کلیک کرده و از سر برگ tools گزینه check now رو انتخاب کنید و استارت کنید.پس از اینکه تمام شد شاخه ای به نام found که به صورت مخفی است ایجاد شده باتغییر پسوند فایلها مشکل شما برطرف می شود و فایلها دوباره نمایش داده می شود.
درود بر شما
آیا تعداد دفعات فرمت کردن کارت حافظه محدودیت داره؟
متشکرم
درود،
بله کلا تمامی حافظه ها چه هارد باشه، چه مموری و چه دیگر حافظه ها محدودیت فرمت دارند و بعد از رد شدن از اون تعداد فرمت کردن، احتمال خرابی مموری هست. ولی این تعداد فرمت کردن خیلی بیشتر از تعدادی هست که شما بخوایید یه هارد رو فرمت کنید مثلا 100 بار.
توصیه میشه تا حد امکان و اگه واقعا نیازی ندارید، مموری رو کمتر فرمت کنید.
ارادت.
فرمت کردن کارت حافظه لازم است مخصوصا وقتی کارت رو در دوربینهای مختلف جابجا میکنید
بجای پاک کردن همه عکسها هم بهتر است فرمت کنید
من هیچ منبعی ندیده ام تابحال راجع به محدودیت تعداد دفعات فرمت بحثی کرده باشد. بنابراین مشکلی نباید باشد
دوستان اگر منبعی دارند معرفی کنند
سلام
دیلیت کردن فایلها تمامی اطلاعات رو به طور کامل حذف نمی کنه پس بهتره که به جای دیلیت از فرمت استفاده بشه .
حتی وقتی مموری را در دوربین دیگر استفاده کردید حتما برای استفاده در دوربین خودتان فرمت کنید. منم زیاد دنبال این مطلب بودم ولی جایی ندیدم که بگن محدودیت داره
با سلام
فرمت کردن هیچ محدودیتی نداره و بهتره برای هر بار استفاده مموری فرمت کنید.فرمت کردن هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه.
استفاده از میکرو اس دی در صورتی که خشاب مشکل پیدا کنه می تونه باعث خراب شدن مموری بشه.خیلی از مموری ها اس دی رد دیدم که داخلشون میکرو اس دی کار گذاشتن.
درودنقل قول:
ممنون میشه دلیلشو ذکر کنید چون من دیشب مموری رو گذاشتم تو خشاب و توی دوربین گذاشتم مشکلی ندیدم فقط یکم سرت سیو عکس اومد پایین همین
هر گونه اتصال و تبدیل در مدارهای الکترونیکی علاوه بر افت سرعت ولتاژ...احتمال قطع شدن اتصال کوتاه عدم همخوانی بالا می برد
اختلاف هزینه یک خشاب جنس خوب با کارت اس دی 32 سرعت متوسط مورد نظر شما کمتر از 50 تومان هست ریسک1% خراب شدن
دوربین یا از دست رفتن عکس ها را می پذیرید استفاده کنید.
تمام موجودات عمر مفید و محدودیت دارند قطعات الکترونیکی که جای خودشون در صدر جدول دارند در مورد کارت حافظه عدد آنقدر بالاستنقل قول:
درود بر شما
آیا تعداد دفعات فرمت کردن کارت حافظه محدودیت داره؟
متشکرم
که عمر فیزیکی کارت بسیار کمتر هست پس با خیال راحت فرمت کنید کلمه erase/write cycles را برای منابع جستجو کنید .
دوستان یک راهنمایی میخوام
کارت حافظه ی SanDisk Extreme 60MB/s در عمل چه تفاوتی با SanDisk Extreme pro 95MB/s داره؟ قیمت 32 گیگ اکستریم تقریبا نصف پرو با همون حجم هستش.
دوربین d7100 هستش.
یه سوال دیگه،سن دیسک فیک هم تو بازار هستش؟ خواستم خرید اینترنتی کنم ولی کمِ!اگر کسی سایت مطمعنی رو میشناسه که موجود داره برام پ خ کنید ممنون میشم :thanks:
تشکر بابات پاسختون
پیشنهادتون چیه؟ 32 گیگ 60 مگابایت در ثانیه رو بگیرم؟ و اگر کسی مغازه یا وب سایتی رو میشناسه که 100% اصل باشه رو بهم معرفی کنید ، ممنونم.
مجبور نیستید سن دیسک بگیرید این همه برند دارای نمایندگی و با کیفیت
من silicon power دارم چند ساله استفاده میکنم البته CF بدون هیج مشکل
درود
پیدا کردن فروشنده مطمئن، شرط تعویض در صورت تقلبی بودن، ارتباط با شرکت سازنده بخشی از روش های کنترل تجهیزاته و ربطی هم به برند نداره!
اگر قرار باشه از فروشنده ته کاروانسرای ناصر خسرو با قیمت مثلا 20 درصد ارزان تر هر کالایی تهیه شود خوب نباید انتظار داشت چیز اصلی دستتون را بگیره!
این در خصوص تمام برند ها حتی Siccon Power و Trancend هم رایجه
بنده از هر سه برند در CF و Macro استفاده کردم و تاکید می کنم از نظر ساخت هم کیفیتشون متفاوته. البته هر شرکتی در سایت خودش برخی لوازم را که با یک حافظه هماهنگ نمی شوند معرفی می کنه و ما بدون توجه به آن خرید می کنیم و بعد که مشکل پیدا می کنیم می گیم تقلبی بود!
مثلا در سایت Sandisk رم های MicroSD سری Ultra با گوشی S3 ست نمی شه! در ایران بدون توجه به این مشکل اوایل خیلی ها این رم را برای S3 خریدند و با مشکل سوختن رم در مدت بین 3 الی 12 ماه مواجه شدند.
البته به مواردی که در اول اشاره کردم، یافتن رم با گارانتی شرکتی را هم اضافه کنید.
برتری یک برند خاص را در شرایط سخت می توان تشخیص داد.
کارکردن بودن نقص رم در دما و رطوبت غیر متعارف، استقامت در برابر آب و ....
این شرایط برای هر رمی باشه اون قابل اعتماده! از طرفی میان افزار یا Frame Ware نقش کلیدی در کارکرد رم داره!
در همین برند Silicon power و حتی Patriot خیلی از دوستان در روی دوربین با مشکل عدم تشخیص حجم مواجه شده اند!
البته ان عمومیت نداره ولی ممکنه برای هر کسی پیش بیاد! بخصوص بر روی دوربین عکاسی
ارادتمند
پیام خصوصی فرستادم. کارت های 600x به بالا تشخیص اصل بودنشون راحت هست اختلاف سرعت محسوسی در ذخیره اطلاعات دارند
عکس تیف 120 مگی با کارت لکسار1066x کمتر از 3 ثانیه در دوربین من ذخیره میشه برای توشیبا133x این عدد 12 ثانیه و
ترنسند 600x این زمان12 ثانیه هست پیدا کنید کارخانه خالی بند را !!!
دوست عزیز اصولا تو عکاسی و فیلم برداری معمول با دوربین های بازار مشکل چندانی نخواهید داشت با 60 mbps اما یه نکته وجود داره که من بشخصه تجربه کردم.
رم 95mbps برای زمانی خوبه که مثلا فیلم برداری 4k دارین یا دوربین های گرون با حجم بالا عکس رو ذخیره میکنن. مثلا شما وقتی کانتینیوز 8 تا عکس یا فرمت raw و jpeg میگیرین تو یک الی دو ثانیه حجمی معادله 250 مگ در کل ذخیره میکنید که تو رم های سرعت 95 هیچ زمانی رو حس نمیکنید اما تو رم های 60 به پایین بافر دوربین قشنگ نشون میده خودشو.
من همین امروز 4 تا رم 95 گرفتم سندیسک با 32 گیگ ظرفیت که اصله
اصلا توشون برگه دارن برای سایت که با کد مخصوص میتونید ریکاوری کنید از طریق سایت رمو حتی
من از پارس کنون خریدم
البته دیگه خسته شدم از قیمت های نجومی مغازه داران محترم سرتاسر بازار اینو شانسی پیدا کردم قیمت خوب میده . باز قبل خرید همیشه از چند جا قیمت بگیر چون بشدت رم قابل انداختنه
تو کل جمهوری این فروشگاه بهتر از بقیس دقت کن میگم بهتر از بقیه نه بهترین
( امروز دوتا nx3 خریدم ازشون خداوکیلی قیمتشون از تمامی جاها که سراغ دارم کمتر بود . مغازه بقلی 450 هزار بالاتر میگفت )
ضرری نداره قیمت بگیری جنساشون خوبه میشه اعتماد کرد
درود
عددی که بر مبنای X بیان می شه بیشتر جنبه تجاری و تبلیغاتی داره!
مضاف بر اینکه اصولا بیشتری سرعت را که معمولا عدد Read هست بر مبنای X بیان می کنند.
رجوع کنید به این پست
سلام دوستان
میخوام برای اولین دوربینم نیکون دی5200 بگیرم
نظرمم رو یه رم 16 هست!کافیه بنظرتون؟چندتا عکس میشه گرفت؟
یه چیزایی در مورد سرعت میگین نمیفهمم :دی بگم که فیلمبرداری نمیکنم اصن.سرعت انتقال به لپتاپ هم زیاد بالا نباشه مشکلی نداره
یه مدل خوب بهم معرفی کنین!فکر میکنم حدود 30 تومن باشه!(قیمت مناسب)
مرسی
داشتن دو تا برای آینده بهتره و کاربردی تر!
یک رم 32 را زمانی که استفاده می کنید ممکنه اقدام به انتقال اطلاعاتش روی دستگاه نکنید و این ممکنه موجب بروز مشکلاتی برای شما شود.
به هیچ عنوان برای دوربین های دارای اسلات SD رم های Micro SD پیشنهاد نمی شه!نقل قول:
SanDisk Ultra microSDHC UHS-I 16GB+adapter اینو بگیرم خوبه دیگه؟
اگر در بازار سری Ultra رم SD موجود نیست، حتما یک SD سری Extereme بگیرید! حالا سرعتش در درجه دوم اهمیت قرار داره!
ارادتمند
نه!
سرعتش خیلی پایینه و در عکاسی پی در پی با فرمت RAW مشکل می خورید!
من به ترتیب اولویت چند مدل معرفی می کنم
1- SanDisk Extreme PLUS
2- SanDisk Extreme
3- SanDisk Ultra PLUS
سلام دوستان این مدل بدون گارانتی 140 تومن می ارزه؟
SanDisk SDHC Extreme Pro 633x 32G
سلام به همگی دوستان عزیزم
میخواستم خواهش کنم لطفا جواب بنده رو بدید
برای دوربین کانن 70d چه کارت حافظه ای با چه مشخصاتی پیشنهاد میکنید؟
عکاسی رو دوست دارم ولی بیشتر تمرکزم روی فیلم برداری و ساخت فیلم کوتاه هستش
سپاس فراوان
درود
دیروز حدود 200 شات زدم و امروز زمانی که داشتم عکسهارا منتقل میکردم فقط 46 فایل در مموری بود
بنظرتون مشکل از چیست؟ مموری سن دیسک SDHC Memory Card Extreme Pro 633X و اصل بوده از فروشگاه معتبر تهیه شده است
مصطفی جان شرمنده من شمارو مهدی خطاب کردم
همانطور که میدنید در مد های دوربین حالتی هستش که 3 شات پیامی در نور دهی های متفاوت ثبت میکنه و سه شات رو تبدیل به یک شات میکنه من از این حالت استفاده کردم
در این حالت فایل خام ثبت نمیشه و فقط جی پیگ ثبت میشه در تنظیمات هم فرمت جی پگ را در پایین ترین کیفیت قرار داده بودم و فایل خام را در بالاترین خروجی
دوستان این کارت SanDisk Extreme 32GB 60MB/s 400X SDHC Memory Card UHS-I U3 برای 70D خوبه؟ یعنی منظورم اینه که با سرعت پیاپی اون سازگاره؟ باعث کم آوردن دوربین نمیشه؟ قیمتش تقریبا نصف این کارت SanDisk 32 GB SDHC Memory Card Extreme Pro 633X . ضمنا در مورد ظرفیت چه نظری دارین؟ اگه 16G بگیرم با وجود کمی فیلم برداری و فایل raw کم میاد؟
درود
بررسی کنید ببینید حجم هر فایل RAW دوربین 70D چقدره؟ بعد چک کنید دوربین در بالاترین حالت عکاسی پی در پی با چه سرعتی عکس می گیره؟ (مثلا 5 فریم بر ثانیه)
حالا با یک ضرب و تقسیم ساده ببینید در هر ثانیه چقدر دیتا بین دوربین و رم رد و بدل می شود. (مثلا اگر فرض کنیم حجم هر فایل 20 میگابایت باشه و 5 فریم بر ثانیه مقدار 100 مگابایت بر ثانیه بدست میاد.)
حالا با یک مقایسه ساده خودتون اختلاف سرعت در دوربین را با دو رم متفاوت متوجه خواهید شد.
در ضمن به اعدادی که برای نشان دادن سرعت بر حسب X بیان می شوند خیلی اطمینان نکنید. هر شرکتی سعی می کنه بالاترین رقم را برحسب X محاسبه و اعلام کنه که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. چه بسا سرعت اعلام شده سرعت Read باشه در حالی که برای ما سرعت Write مهمه.
ارادتمند.
سوالی داشتم خدمت دوستان
قصد تهیه کارت حافظه داشتم اما به شدت درگیر اختلاف قیمت و اصل بودن مموری هستم.
کارت حافظه SanDisk SD32GB Extreme 60MB/S 400X رو در سایت افرنگ گذاشته 100 هزار تومان درحالی که در سایت نورنگار 140 هزار تومان و سایت نیکونگرش هم 45MB/s SanDisk 32GB Extreme SD گذاشته 200 هزار تومن !!!!ا
شما میدونید این اختلاف قیمت برای چیه.